Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton

11.11.2018

C1DX0502.jpg

Esport Oilers ja Welhot kohtasivat Tapiolan urheiluhallissa isänpäivänä. Kamppailu oli tiukka, ja lopulta Oilers voitti ottelun jatkoajalla luvuin 5–4.

Öljymiehet on löytänyt hyvän vireen syksyn edetessä. Sunnuntain voitto oli jo kolmas peräkkäinen ja oikea suunta on löytymässä. Toki vieläkin pelin sisällä esitykset vaihtelevat liiaksi, mutta sieltä on löydettävissä myös paljon hyviä asioita. Ketjut alkavat pikkuhiljaa muovautua toimiksi, mistä kertoo muun muassa Riku Holopaisen sekä Justus Kainulaisen huippuvireet. Hyökkääjät ovat iskeneet kahdessa viime ottelussa yhteensä peräti yhdeksän täysosumaa.

Ottelun kulku

Ottelu oli hyvin tasainen, vaikka kotijoukkue sai kamppailuun salama-alun. Oilers nimittäin iski avausosuman jo 13 sekunnin kohdalla ja hetken näytti jo siltä, että kotijoukkue menee menojaan. Welhot tasoittivat pelin kuitenkin nopeasti ja avauserän jälkeen vierailijat johtivat kamppailua 3–2.

Toinen erä oli maaliton, mutta viimeisessä erässä nähtiin jälleen täysosumia. Oilers iski kahdesti, mutta Welhot iskivät pelin vielä 4–4:ään. Lopussa Öljymiehet painoi kovasti, mutta vierailijoiden maalivahti Riku Tuononen piti huipputorjunnoillaan tilanteen tasoissa ja näin ollen ottelu venyi jatkoajalla.

Jatkoaikaa ehti vanheta reilu minuutti, kun Antti Suomela laittoi pelivälineen ohi Tuonosen ja Tapiolan urheiluhalli räjähti tuuletuksiin.

Ei oltu oikein hereillä avauserässä ja Welhot pääsi johtoon, joka piti aina kolmanteen erään asti. Sitten saimme pelimme käyntiin. En tiedä, mistä johtuu, että alamme niin myöhään vasta pelaamaan. Hyvä voitto jälleen, mutta tekisimme olomme helpommaksi, kun pelaisimme läpi ottelun hyvällä tasolla, kuusi maalia kahteen viimeiseen peliin nakuttanut Riku Holopainen analysoi omiensa otteita voitetun pelin jälkeen.

Oilers on nyt voittoputkessa, jota joukkue yrittää venyttää jo tulevana keskiviikkona, kun Steelers saapuu vieraaksemme. Osta liput kätevästi ennakkoon ja edullisemmin tästä.

Tervetuloa kannustamaan Oilers neljänteen peräkkäiseen voittoon tunnelmalliseen Tapiolan urheiluhalliin!

16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!
01.02.2019Esport Oilers vei Espoon Derbyn Metro Areenalla - Öljymiehet nousi sarjataulukossa sijalle kolme

Siirry arkistoon »