Isänpäivä-ottelu huomenna Tapiolan urheiluhallissa - Öljymiehet hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan

10.11.2018

_X2_1967.jpg

Esport Oilers ja Welhot kohtaavat sunnuntaina klo 17.00 Tapiolan Urheiluhallissa. Isänpäivän kunniaksi ovelta saa kaksi lippua yhden hinnalla.

Öljymiehet on löytänyt hyvän vireen alkukauden tahmeuden jälkeen. Espoolaiset ovat voittaneet kaksi viimeisintä otteluaan. Ensin jalkoihin jäi alkukauden komeetta SPV luvuin 11–8 ja eilen TPS sai todeta Oilersin vireen aitiopaikalta. Öljymiehet näytti kaapin paikan turkulaisille ja voittivat ottelun 9–4. Illan sankarina hääri peräti neljä maalia iskenyt Riku Holopainen.

Alkukausi on silti ollut espoolaisille kaiken kaikkiaan aikamoista vuoristorataa. Pelaamisen taso on ailahdellut valtavasti otteluiden sisällä. Juuri siitä syystä kaksi peräkkäistä voittoa antavat uskoa tulevaan. Voittojen arvoa nostaa se, että ne tulivat sarjan kärkipään joukkueista.

Voitot tuovat rutkasti lisää itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen. Mitään taikatemppuja emme ole esittäneet, mutta peli on pysynyt alkukautta paremmin kasassa läpi koko ottelun. Maalipaikkojen hyödyntämisessä ja puolustamisessa olemme olleet teräviä. Paljon on vielä parannettavaa, mutta suunta on oikea, Oilersin valmentaja Aleksi Lammi kertoo.

Jos heikkoutena on ollut juuri tasaisuus, niin hyviä asioita ja vahvuuksia joukkueesta löytyy myös paljon. Nuoressa joukkueessa on muun muassa paljon virtaa sekä maalintekotaitoa.

Joukkueemme pelaa ennakkoluulottomasti sekä energisesti. Kun jaksetaan pysyä liikkeessä, niin olemme todella vaikeita vastustajia kelle tahansa. Reilu seitsemän tehtyä maalia ottelua kohden on ihan kelpo suoritus, vaikkakin tälläkin osa-alueella pystymme vielä petraamaan huomattavasti.

Sunnuntaina Oilersin vieraaksi saapuu Welhot Kuopiosta. Vierailijat ovat keränneet vaatimattomat kymmenen pistettä kymmenestä ottelustaan. Helppoja pelejä sarjassa ei kuitenkaan ole, vaan Öljymiehen pitää olla hereillä alusta asti.

Welhot on todella kurinalainen ja työteliäs ryhmä. Meidän tulee jatkaa omaa nousujohteista tekemistä ja ennen kaikkea nöyrää työntekoa kentän jokaisella osa-alueella. Kun jaksamme hoitaa puolustuspäässä hommat nöyrästi täydet 60 minuuttia, uskon meidän olevan vahvoilla. Pallollisena pitää olla fiksu, mutta liikaa ei pidä kuitenkaan lähteä himmailemaan. Vahvasti oman tekemisen kautta lähestymme tätäkin kamppailua.

Tapiolan Urheiluhallissa nähdään sunnuntaina varmasti nälkäisiä Öljymiehiä. Isänpäivän kunniaksi Esport Oilers tarjoaa kaksi lippua yhden hinnalta ovelta. Lopuksi Aleksi Lammi kertaa isien tärkeyttä, sekä heittää lahjavinkin jokaiseen kotitalouteen.

Ympäri maata faijat tekevät uskomattoman hienoa duunia lastensa hyväksi ja ovat esikuvia meille kaikille. Jokainen isä on varmasti merkkipäivänsä ansainnut. Mikäs onkaan sen parempi viettää isänpäivää, kuin tuoda isäukko Tapiolan Urheiluhalliin seuraamaan hienoa urheilutapahtumaa. Tässä varma lahjavinkki jokaiselle lapselle ja äidille.

Ota siis vanhempasi mukaan katsomaan huippusalibandya ja kannustamaan Öljymiehet huippusuorituksiin!

22.03.2019Öljypoikien uutiset: Avoimet harjoitukset huhti - toukokuussa!
18.04.2019Öljypoikien uutiset: Pienten öljypoikien kuulumisia
14.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 SUOMEN MESTARI 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NG04 PRONSSIA 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA SUOMEN MESTARI 2019
12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
11.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 FINAALIIN
09.04.2019Öljymiesten kausi päättyy sunnuntaina pronssiotteluun
08.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA mestaruus katkolla keskiviikkona
06.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA ensimmäiseen finaalisarjavoittoon!

Siirry arkistoon »