Hyvävireinen TPS isännöi Oilersia perjantaina

07.11.2018

Oilers kohtaa perjantai-iltana TPS:n Turussa. Runkosarjan kolmannella sijalla majaileva TPS on kahdeksan pistettä edellä Öljymiehiä.

Viime ottelussa SPV:n kaatanut Öljymiehistö näytti, että se voi pärjätä liigan kärkijoukkueita vastaan, jos oikea taistelutahto ja asenne puolustuspeliin löytyy. 

Isojen päänahkojen metsästys jatkuu nyt Turussa, eikä espoolaisryhmä tule pääsemään helpolla. Nimekäs ja vahvistunut TPS on ollut vireessä alkukaudesta. 

TPS on Classicin lisäksi Salibandyliigan ainoa joukkue, joka ei ole vielä hävinnyt varsinaisella peliajalla yhtään ottelua. Turkulaiset ovat siis keränneet pisteitä kaikista alkukauden otteluista, ja lähtevät isännöimään Oilersia kahden ottelun voittoputkessa.

Oilersin Riku Holopainen on jatkanut hyvää virettään viime kaudesta. Hyökkääjä lähtee innolla tulevaan otteluun, sillä vastassa on jälleen laadukas joukkue, ja alta löytyy hyviä pelisuorituksia niin henkilökohtaisella- kuin joukkuetasolla. 

Hyvillä fiiliksillä Turkuun. Viime pelissä saatiin paljon onnistumisia, joten helppo lähteä vaan jatkamaan samalla tavalla, maalitykki kertoo.

Holopaisen mielestä on tärkeää luottaa omaan peliin ja lähestyä ottelua sen kannalta. Viime ottelussa myös maaliverkot heiluivat vastustajan päässä, joten nyt kannattaa takoa kun rauta on kuumaa.

Luotetaan omaan game planiin ja tehään yhteistyötä, eiköhän sillä voitto tule. Jatketaan maalinteon suhteen siitä mihin jäätiin, eli paljon maaleja luvassa, Holopainen päättää.

TPS-ottelu on katsottavissa livelähetyksenä Veikkaus TV:n kautta. Ottelu alkaa perjantai-iltana kello 18.30.

Oilersilla on edessä tuplaviikonloppu, sillä joukkue kohtaa TPS-ottelun lisäksi sunnuntaina Tapiolan Urheiluhallilla SB Welhot. Sunnuntaina koko maassa vietetään pelipäivän lisäksi isänpäivää ja se on myös huomioitu kotiottelun merkeissä:

Isänpäivä-tarjouksena sunnuntain Welhot-otteluun on kaksi lippua yhden hinnalla ovelta ostettuna.

23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa
04.05.2019Heikki Luukkonen jatkaa Öljymiesten päävalmentajana - uudet vahvistukset julkaistaan ensi viikolla
03.05.2019Oilers uudistaa ja kehittää urheilutoimintaa
30.04.2019Seura palkitsi kauden onnistujia

Siirry arkistoon »