Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä

03.11.2018

C1DX1294.jpgEsport Oilers ja SPV kohtasivat lauantai-iltana Tapiolan urheiluhallissa. Ennakkoon kamppailusta odotettiin vauhdikasta sekä maalirikasta ja sellainen ottelusta saatiinkin. Oilers nappasi voiton värikkäiden vaiheiden jälkeen 11–8 luvuin

Öljymiehetaloitti ottelun vahvasti: ensimmäinen erä oli täysin kotijoukkueen hallinnassa. Vielä kun SPV:n Sami Koski sai viiden minuutin rangaistuksen huitomisesta, oli avauserän jälkeen tilanne murskaava 7–1. Öljymiehet iski peräti neljä maalia Kosken rangaistuksen aikana, joten ainakin ylivoima peli oli uomissaan lauantai-illan kamppailussa.

Toisessa erässä SPV vei ottelua ja joukkue tulikin kahden maalin päähän. Tasaisuus on ollut yksi Öljymiesten kompastuskivistä alkukaudella ja jälleen heräsi kysymys: kestääkö johto loppuun asti?

Kolmannessa erässä Esport Oilers heräsi kuitenkin taisteluun ja joukkue karkasikin peräti 11–6 johtoon, kun peliaikaa oli jäljellä enää viisi minuuttia. SPV kaunisteli vielä viimeisellä minuuteilla lukemia iskien kolme osumaa. Loppulukemiksi kirjattiin 11–8, ja Öljymiehillä voitto oli elintärkeä kotiyleisön edessä. Kaiken kaikkiaan kentällä nähtiin todella pirteä ja työteliäs joukkue. Voitto oli kauden ensimmäinen kärkipään joukkueista, ja joukkueen kapteeni Casper Pfitzner kehui omiensa työmoraalia.

Oikeasti teimme ensimmäisen kerran tällä kaudella kunnolla hommia. Puolella joukkueesta on jääpussi kädessä pelin jälkeen, ja Illillä (Ilari Talvitie) silmäkulma auki – voiton eteen tarvitaankin todella paljon uhrautumista. Toteutimme hyvin pelisuunnitelmaa ja pääsimme hyvin purkamaan SPV:n kovan karvaamisen. Ensimmäinen voitto sarjan kärkipään joukkueesta. Se on meille iso asia. Meillä on ollut henkistä lukkoa ennakkoon kovia joukkueita vastaan, niin tämä tulos antaa meille uskoa tulevaan, kapteeni summasi tyytyväisenä.

Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa, kun edessä on kaksi ottelua. Ensiksi Oilers matkaa perjantaina Turkuun TPS:n vieraaksi. Sunnuntaina on sitten luvassa jälleen taistelua Tapiolan urheiluhallissa, kun Welhot saapuu vieraaksemme. Osta liput edullisemmin ennakkoon tästä ja tule kannustamaan Öljymiehet huippusuorituksiin!

15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton
10.11.2018Isänpäivä-ottelu huomenna Tapiolan urheiluhallissa - Öljymiehet hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan
08.11.2018Öljypoikien uutiset: Peräti kuusi Öljypoikaa mukana maajoukkueleirillä Eerikkilässä
07.11.2018Hyvävireinen TPS isännöi Oilersia perjantaina
05.11.2018Öljypoikien uutiset: vilkas viikko
03.11.2018Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä
02.11.2018"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

Siirry arkistoon »