Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä

03.11.2018

C1DX1294.jpgEsport Oilers ja SPV kohtasivat lauantai-iltana Tapiolan urheiluhallissa. Ennakkoon kamppailusta odotettiin vauhdikasta sekä maalirikasta ja sellainen ottelusta saatiinkin. Oilers nappasi voiton värikkäiden vaiheiden jälkeen 11–8 luvuin

Öljymiehetaloitti ottelun vahvasti: ensimmäinen erä oli täysin kotijoukkueen hallinnassa. Vielä kun SPV:n Sami Koski sai viiden minuutin rangaistuksen huitomisesta, oli avauserän jälkeen tilanne murskaava 7–1. Öljymiehet iski peräti neljä maalia Kosken rangaistuksen aikana, joten ainakin ylivoima peli oli uomissaan lauantai-illan kamppailussa.

Toisessa erässä SPV vei ottelua ja joukkue tulikin kahden maalin päähän. Tasaisuus on ollut yksi Öljymiesten kompastuskivistä alkukaudella ja jälleen heräsi kysymys: kestääkö johto loppuun asti?

Kolmannessa erässä Esport Oilers heräsi kuitenkin taisteluun ja joukkue karkasikin peräti 11–6 johtoon, kun peliaikaa oli jäljellä enää viisi minuuttia. SPV kaunisteli vielä viimeisellä minuuteilla lukemia iskien kolme osumaa. Loppulukemiksi kirjattiin 11–8, ja Öljymiehillä voitto oli elintärkeä kotiyleisön edessä. Kaiken kaikkiaan kentällä nähtiin todella pirteä ja työteliäs joukkue. Voitto oli kauden ensimmäinen kärkipään joukkueista, ja joukkueen kapteeni Casper Pfitzner kehui omiensa työmoraalia.

Oikeasti teimme ensimmäisen kerran tällä kaudella kunnolla hommia. Puolella joukkueesta on jääpussi kädessä pelin jälkeen, ja Illillä (Ilari Talvitie) silmäkulma auki – voiton eteen tarvitaankin todella paljon uhrautumista. Toteutimme hyvin pelisuunnitelmaa ja pääsimme hyvin purkamaan SPV:n kovan karvaamisen. Ensimmäinen voitto sarjan kärkipään joukkueesta. Se on meille iso asia. Meillä on ollut henkistä lukkoa ennakkoon kovia joukkueita vastaan, niin tämä tulos antaa meille uskoa tulevaan, kapteeni summasi tyytyväisenä.

Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa, kun edessä on kaksi ottelua. Ensiksi Oilers matkaa perjantaina Turkuun TPS:n vieraaksi. Sunnuntaina on sitten luvassa jälleen taistelua Tapiolan urheiluhallissa, kun Welhot saapuu vieraaksemme. Osta liput edullisemmin ennakkoon tästä ja tule kannustamaan Öljymiehet huippusuorituksiin!

23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa
04.05.2019Heikki Luukkonen jatkaa Öljymiesten päävalmentajana - uudet vahvistukset julkaistaan ensi viikolla
03.05.2019Oilers uudistaa ja kehittää urheilutoimintaa
30.04.2019Seura palkitsi kauden onnistujia

Siirry arkistoon »