Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä

03.11.2018

C1DX1294.jpgEsport Oilers ja SPV kohtasivat lauantai-iltana Tapiolan urheiluhallissa. Ennakkoon kamppailusta odotettiin vauhdikasta sekä maalirikasta ja sellainen ottelusta saatiinkin. Oilers nappasi voiton värikkäiden vaiheiden jälkeen 11–8 luvuin

Öljymiehetaloitti ottelun vahvasti: ensimmäinen erä oli täysin kotijoukkueen hallinnassa. Vielä kun SPV:n Sami Koski sai viiden minuutin rangaistuksen huitomisesta, oli avauserän jälkeen tilanne murskaava 7–1. Öljymiehet iski peräti neljä maalia Kosken rangaistuksen aikana, joten ainakin ylivoima peli oli uomissaan lauantai-illan kamppailussa.

Toisessa erässä SPV vei ottelua ja joukkue tulikin kahden maalin päähän. Tasaisuus on ollut yksi Öljymiesten kompastuskivistä alkukaudella ja jälleen heräsi kysymys: kestääkö johto loppuun asti?

Kolmannessa erässä Esport Oilers heräsi kuitenkin taisteluun ja joukkue karkasikin peräti 11–6 johtoon, kun peliaikaa oli jäljellä enää viisi minuuttia. SPV kaunisteli vielä viimeisellä minuuteilla lukemia iskien kolme osumaa. Loppulukemiksi kirjattiin 11–8, ja Öljymiehillä voitto oli elintärkeä kotiyleisön edessä. Kaiken kaikkiaan kentällä nähtiin todella pirteä ja työteliäs joukkue. Voitto oli kauden ensimmäinen kärkipään joukkueista, ja joukkueen kapteeni Casper Pfitzner kehui omiensa työmoraalia.

Oikeasti teimme ensimmäisen kerran tällä kaudella kunnolla hommia. Puolella joukkueesta on jääpussi kädessä pelin jälkeen, ja Illillä (Ilari Talvitie) silmäkulma auki – voiton eteen tarvitaankin todella paljon uhrautumista. Toteutimme hyvin pelisuunnitelmaa ja pääsimme hyvin purkamaan SPV:n kovan karvaamisen. Ensimmäinen voitto sarjan kärkipään joukkueesta. Se on meille iso asia. Meillä on ollut henkistä lukkoa ennakkoon kovia joukkueita vastaan, niin tämä tulos antaa meille uskoa tulevaan, kapteeni summasi tyytyväisenä.

Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa, kun edessä on kaksi ottelua. Ensiksi Oilers matkaa perjantaina Turkuun TPS:n vieraaksi. Sunnuntaina on sitten luvassa jälleen taistelua Tapiolan urheiluhallissa, kun Welhot saapuu vieraaksemme. Osta liput edullisemmin ennakkoon tästä ja tule kannustamaan Öljymiehet huippusuorituksiin!

20.03.2019Oilers ja Classic aloittavat välierät 27.3.
18.03.2019Öljypoikien uutiset: kaikki öljypojat pudotuspeleihin!
16.03.2019Ottelusarjaraportti: Esport Oilers marssi välieriin puhtaalla pelillä
15.03.2019Esport Oilers ottaa merkittävän askeleen pelaajakehityksessä - espoolaisten valmennujärjestelmä tehostuu pelaajien arjessa
14.03.2019Öljymiehet haki jatkoaikavoiton Jyväskylästä - ottelusarja ensimmäistä kertaa katkolla perjantaina
13.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA välieriin!
12.03.2019Öljypoikien uutiset: viimeisiä viedään
11.03.2019Oilers nappasi toisen voiton puolivälieräsarjassa
08.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA pudotuspelit alkavat huomenna!
06.03.2019Pudotuspeliennakko: Oilers - Happee

Siirry arkistoon »