Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä

03.11.2018

C1DX1294.jpgEsport Oilers ja SPV kohtasivat lauantai-iltana Tapiolan urheiluhallissa. Ennakkoon kamppailusta odotettiin vauhdikasta sekä maalirikasta ja sellainen ottelusta saatiinkin. Oilers nappasi voiton värikkäiden vaiheiden jälkeen 11–8 luvuin

Öljymiehetaloitti ottelun vahvasti: ensimmäinen erä oli täysin kotijoukkueen hallinnassa. Vielä kun SPV:n Sami Koski sai viiden minuutin rangaistuksen huitomisesta, oli avauserän jälkeen tilanne murskaava 7–1. Öljymiehet iski peräti neljä maalia Kosken rangaistuksen aikana, joten ainakin ylivoima peli oli uomissaan lauantai-illan kamppailussa.

Toisessa erässä SPV vei ottelua ja joukkue tulikin kahden maalin päähän. Tasaisuus on ollut yksi Öljymiesten kompastuskivistä alkukaudella ja jälleen heräsi kysymys: kestääkö johto loppuun asti?

Kolmannessa erässä Esport Oilers heräsi kuitenkin taisteluun ja joukkue karkasikin peräti 11–6 johtoon, kun peliaikaa oli jäljellä enää viisi minuuttia. SPV kaunisteli vielä viimeisellä minuuteilla lukemia iskien kolme osumaa. Loppulukemiksi kirjattiin 11–8, ja Öljymiehillä voitto oli elintärkeä kotiyleisön edessä. Kaiken kaikkiaan kentällä nähtiin todella pirteä ja työteliäs joukkue. Voitto oli kauden ensimmäinen kärkipään joukkueista, ja joukkueen kapteeni Casper Pfitzner kehui omiensa työmoraalia.

Oikeasti teimme ensimmäisen kerran tällä kaudella kunnolla hommia. Puolella joukkueesta on jääpussi kädessä pelin jälkeen, ja Illillä (Ilari Talvitie) silmäkulma auki – voiton eteen tarvitaankin todella paljon uhrautumista. Toteutimme hyvin pelisuunnitelmaa ja pääsimme hyvin purkamaan SPV:n kovan karvaamisen. Ensimmäinen voitto sarjan kärkipään joukkueesta. Se on meille iso asia. Meillä on ollut henkistä lukkoa ennakkoon kovia joukkueita vastaan, niin tämä tulos antaa meille uskoa tulevaan, kapteeni summasi tyytyväisenä.

Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa, kun edessä on kaksi ottelua. Ensiksi Oilers matkaa perjantaina Turkuun TPS:n vieraaksi. Sunnuntaina on sitten luvassa jälleen taistelua Tapiolan urheiluhallissa, kun Welhot saapuu vieraaksemme. Osta liput edullisemmin ennakkoon tästä ja tule kannustamaan Öljymiehet huippusuorituksiin!

14.01.2019Öljypoikien uutiset: NGA ja NG03 sarjakärjessä
13.01.2019Tulivoimaiset Nokia ja Oilers kohtaavat maanantaina Raholassa
11.01.2019Oilers nousi kotivoitolla sarjataulukon neljännelle sijalle
10.01.2019Koovee haastaa Öljymiehet perjantai-iltana
09.01.2019Santeri Lindforsille 200 ottelua täyteen - hyökkääjä kertoo miten liigaura sai alkunsa
09.01.2019Öljypoikien uutiset: Nuoremmat juniorit osallistuivat aktiivisesti ja menestyksekkäästi turnauksiin
08.01.2019Perjantain kotiottelussa palkitaan Öljymiehiä
07.01.2019Öljypoikien uutiset: Eerikkilän saldoa
06.01.2019Tiivis puolustuspeli toi Oilersille voiton LASB:ista - katso maalikooste!
04.01.2019LASB ja Oilers taistelevat vuoden ensimmäisistä pisteistä

Siirry arkistoon »