"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

02.11.2018

C1DX2824.jpgEsport Oilers ja SPV iskevät yhteen lauantai-iltana Tapiolan urheiluhallissa kello 17.00. Osta lippusi edullisemmin ennakkoon tästä – nähdään hallilla!

Öljymiehet palaa kotikaukaloon vajaan kuukauden tauon jälkeen. Kolme viimeisintä otteluaan joukkue on pelannut vieraissa – saldona yksi voitto ja kaksi tappiota. Keskiviikkona luu jäi käteen hallitsevan Suomen mestarin vieraana, kun Classic oli kotikentällään parempi 6–4 luvuin. Oilersin pelissä oli paljon hyvää ja joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta vieläkin taso ailahtelee pelin sisällä hiukan liikaa.

Meidän täytyy laittaa paikoista sisään sekä pysyä poissa jäähyaitioista. Niin yksinkertaista se on, Oilers-hyökkääjä Markus Markkola tietää.

Huomenna edessä on kova kamppailu, kun voitosta voittoon alkukaudella edennyt SPV saapuu Esport Oilersin vieraaksi Tapiolan urheiluhalliin. Seinäjokelaiset ovat pelanneet seitsemän ottelua tehden 72 maalia ja päästäen 38. Oilers on sen sijaan nakuttanut kahdeksassa pelissään 54 maalia, joten ero on huomattava SPV:hen.

-Todella maalintekovoimainen vastahyökkäysjoukkue. Edessä on kova haaste meille, mutta uskon, että kotihalli sekä -yleisö antavat lisävoimaa.

Aikaisemmissa kotiotteluissa tunnelma on ollut erinomainen Tapiolan urheiluhallissa. Miksei olisi nytkin, sillä alkukauden komeetta saapuu Espooseen. Nyt olisi hyvä sauma ottaa makea päänahka ja kääntää suunta jälleen ylöspäin. Markkolan itseluottamus on korkealla, ja hyökkääjä tietääkin millä kolme pistettä napataan lauantaina.

Me olemme taitavampi ja urheilullisesti parempi joukkue. Omaa juttuamme tekemällä pisteet jäävät Espooseen. Toivotaan, että ihmiset löytävät paikalle. Kaikki merkit viittaavat siihen, että luvassa on todella viihdyttävä ottelua, Markkola summaa päättäväisenä.

Tervetuloa kannustamaan Öljymiehet huippusuorituksiin ja tärkeisiin täysiin sarjapisteisiin!

 

15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton
10.11.2018Isänpäivä-ottelu huomenna Tapiolan urheiluhallissa - Öljymiehet hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan
08.11.2018Öljypoikien uutiset: Peräti kuusi Öljypoikaa mukana maajoukkueleirillä Eerikkilässä
07.11.2018Hyvävireinen TPS isännöi Oilersia perjantaina
05.11.2018Öljypoikien uutiset: vilkas viikko
03.11.2018Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä
02.11.2018"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

Siirry arkistoon »