"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

02.11.2018

C1DX2824.jpgEsport Oilers ja SPV iskevät yhteen lauantai-iltana Tapiolan urheiluhallissa kello 17.00. Osta lippusi edullisemmin ennakkoon tästä – nähdään hallilla!

Öljymiehet palaa kotikaukaloon vajaan kuukauden tauon jälkeen. Kolme viimeisintä otteluaan joukkue on pelannut vieraissa – saldona yksi voitto ja kaksi tappiota. Keskiviikkona luu jäi käteen hallitsevan Suomen mestarin vieraana, kun Classic oli kotikentällään parempi 6–4 luvuin. Oilersin pelissä oli paljon hyvää ja joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta vieläkin taso ailahtelee pelin sisällä hiukan liikaa.

Meidän täytyy laittaa paikoista sisään sekä pysyä poissa jäähyaitioista. Niin yksinkertaista se on, Oilers-hyökkääjä Markus Markkola tietää.

Huomenna edessä on kova kamppailu, kun voitosta voittoon alkukaudella edennyt SPV saapuu Esport Oilersin vieraaksi Tapiolan urheiluhalliin. Seinäjokelaiset ovat pelanneet seitsemän ottelua tehden 72 maalia ja päästäen 38. Oilers on sen sijaan nakuttanut kahdeksassa pelissään 54 maalia, joten ero on huomattava SPV:hen.

-Todella maalintekovoimainen vastahyökkäysjoukkue. Edessä on kova haaste meille, mutta uskon, että kotihalli sekä -yleisö antavat lisävoimaa.

Aikaisemmissa kotiotteluissa tunnelma on ollut erinomainen Tapiolan urheiluhallissa. Miksei olisi nytkin, sillä alkukauden komeetta saapuu Espooseen. Nyt olisi hyvä sauma ottaa makea päänahka ja kääntää suunta jälleen ylöspäin. Markkolan itseluottamus on korkealla, ja hyökkääjä tietääkin millä kolme pistettä napataan lauantaina.

Me olemme taitavampi ja urheilullisesti parempi joukkue. Omaa juttuamme tekemällä pisteet jäävät Espooseen. Toivotaan, että ihmiset löytävät paikalle. Kaikki merkit viittaavat siihen, että luvassa on todella viihdyttävä ottelua, Markkola summaa päättäväisenä.

Tervetuloa kannustamaan Öljymiehet huippusuorituksiin ja tärkeisiin täysiin sarjapisteisiin!

 

20.03.2019Oilers ja Classic aloittavat välierät 27.3.
18.03.2019Öljypoikien uutiset: kaikki öljypojat pudotuspeleihin!
16.03.2019Ottelusarjaraportti: Esport Oilers marssi välieriin puhtaalla pelillä
15.03.2019Esport Oilers ottaa merkittävän askeleen pelaajakehityksessä - espoolaisten valmennujärjestelmä tehostuu pelaajien arjessa
14.03.2019Öljymiehet haki jatkoaikavoiton Jyväskylästä - ottelusarja ensimmäistä kertaa katkolla perjantaina
13.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA välieriin!
12.03.2019Öljypoikien uutiset: viimeisiä viedään
11.03.2019Oilers nappasi toisen voiton puolivälieräsarjassa
08.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA pudotuspelit alkavat huomenna!
06.03.2019Pudotuspeliennakko: Oilers - Happee

Siirry arkistoon »