Classic isännöi Öljymiehiä tuplapanos-ottelussa

30.10.2018

Hallitseva suomenmestari Tampereen Classic ja Oilers taistelevat keskiviikkona sarjapisteistä ja paikasta Suomen Cupin 6.kierrokselle.

Classicin pitkä voittoputki Salibandyliigassa tuli päätökseen viime lauantaina, kun Nokian Krp kaatoi hallitsevan suomenmestarin jatkoajalla. Viimeksi tähän temppuun on onnistunut Oilers kaudella 2017-18. 

Maajoukkuetähtiä vilisevä Classic lähtee tappiosta varmasti sisuuntuneena keskiviikko-illan otteluun. Runkosarjapisteiden lisäksi ottelun voittaja saa palkinnoksi paikan Teho Sport Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle. (Cupista voit lukea lisää tästä)

Oilers-sentteri Kalle Keskitalo kertoo, että niin sanottu "tuplapanos" ei vaikuta pelaajien valmistautumiseen.

Ei se vaikuta, todella helppo syttyä otteluun, kun saa pelata tämän hetken suomenmestareita vastaan. Siellä viilettää todella monta miesten maajoukkuepelaajaa, niin kiva päästä mittaamaan myös omaa tasoa.

Keskitalo kertoo, että viime lauantaina pelattu Happee-ottelu on jo unohdettu. Joukkue otti viimeisestä erästä opikseen, ja videopalaverissa katsottiin vielä hyvät asiat mukaan edessä odottavaan uuteen haasteeseen.

Kolmosketjun sentterinä viilettevä Keskitalo on myös tyytyväinen joukkueen tunnelmaan tällä hetkellä. Vastoinkäymiset opettavat joukkuetta ja puskevat pelaajia yrittämään päästä uudelle tasolle.

Nälkää kyllä löytyy ja halu kehittyä on todella kova niin yksilöinä kuin joukkueena.

Keskiviikon otteluun sävelet ovat selvät. Voitonhaaveita helpottaa, jos joukkue pystyy antamaan kaikkensa kentällä ja pitämään oman pään tiiviinä koko ottelun ajan. 

Pallosta täytyy pitää enemmän huolta, jotta saadaan Classic pois mukavuusalueelta. Ja toki vielä enemmän tiikerin silmää viimeistelyyn, niin uskon että Classic kaatuu, Keskitalo lisää.

Viime ottelussa kauden avausmaalinsa iskenyt Jesperi Lindfors saa lopuksi vielä erityishuomion Keskitalolta.

"Jeppe" sai maalihanat auki viime pelissä, niin uskon että kaveri takoo vähintään hatullisen Classicin verkkoon, Keskitalo vinkkaa ja päättää juttutuokion.

Livelähetys ottelusta: Ruutu+

20.03.2019Oilers ja Classic aloittavat välierät 27.3.
18.03.2019Öljypoikien uutiset: kaikki öljypojat pudotuspeleihin!
16.03.2019Ottelusarjaraportti: Esport Oilers marssi välieriin puhtaalla pelillä
15.03.2019Esport Oilers ottaa merkittävän askeleen pelaajakehityksessä - espoolaisten valmennujärjestelmä tehostuu pelaajien arjessa
14.03.2019Öljymiehet haki jatkoaikavoiton Jyväskylästä - ottelusarja ensimmäistä kertaa katkolla perjantaina
13.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA välieriin!
12.03.2019Öljypoikien uutiset: viimeisiä viedään
11.03.2019Oilers nappasi toisen voiton puolivälieräsarjassa
08.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA pudotuspelit alkavat huomenna!
06.03.2019Pudotuspeliennakko: Oilers - Happee

Siirry arkistoon »