Classic isännöi Öljymiehiä tuplapanos-ottelussa

30.10.2018

Hallitseva suomenmestari Tampereen Classic ja Oilers taistelevat keskiviikkona sarjapisteistä ja paikasta Suomen Cupin 6.kierrokselle.

Classicin pitkä voittoputki Salibandyliigassa tuli päätökseen viime lauantaina, kun Nokian Krp kaatoi hallitsevan suomenmestarin jatkoajalla. Viimeksi tähän temppuun on onnistunut Oilers kaudella 2017-18. 

Maajoukkuetähtiä vilisevä Classic lähtee tappiosta varmasti sisuuntuneena keskiviikko-illan otteluun. Runkosarjapisteiden lisäksi ottelun voittaja saa palkinnoksi paikan Teho Sport Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle. (Cupista voit lukea lisää tästä)

Oilers-sentteri Kalle Keskitalo kertoo, että niin sanottu "tuplapanos" ei vaikuta pelaajien valmistautumiseen.

Ei se vaikuta, todella helppo syttyä otteluun, kun saa pelata tämän hetken suomenmestareita vastaan. Siellä viilettää todella monta miesten maajoukkuepelaajaa, niin kiva päästä mittaamaan myös omaa tasoa.

Keskitalo kertoo, että viime lauantaina pelattu Happee-ottelu on jo unohdettu. Joukkue otti viimeisestä erästä opikseen, ja videopalaverissa katsottiin vielä hyvät asiat mukaan edessä odottavaan uuteen haasteeseen.

Kolmosketjun sentterinä viilettevä Keskitalo on myös tyytyväinen joukkueen tunnelmaan tällä hetkellä. Vastoinkäymiset opettavat joukkuetta ja puskevat pelaajia yrittämään päästä uudelle tasolle.

Nälkää kyllä löytyy ja halu kehittyä on todella kova niin yksilöinä kuin joukkueena.

Keskiviikon otteluun sävelet ovat selvät. Voitonhaaveita helpottaa, jos joukkue pystyy antamaan kaikkensa kentällä ja pitämään oman pään tiiviinä koko ottelun ajan. 

Pallosta täytyy pitää enemmän huolta, jotta saadaan Classic pois mukavuusalueelta. Ja toki vielä enemmän tiikerin silmää viimeistelyyn, niin uskon että Classic kaatuu, Keskitalo lisää.

Viime ottelussa kauden avausmaalinsa iskenyt Jesperi Lindfors saa lopuksi vielä erityishuomion Keskitalolta.

"Jeppe" sai maalihanat auki viime pelissä, niin uskon että kaveri takoo vähintään hatullisen Classicin verkkoon, Keskitalo vinkkaa ja päättää juttutuokion.

Livelähetys ottelusta: Ruutu+

23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa
04.05.2019Heikki Luukkonen jatkaa Öljymiesten päävalmentajana - uudet vahvistukset julkaistaan ensi viikolla
03.05.2019Oilers uudistaa ja kehittää urheilutoimintaa
30.04.2019Seura palkitsi kauden onnistujia

Siirry arkistoon »