Öljypoikien uutiset: takkuinen viikko

29.10.2018

Viime viikko oli kotiottelutäyteinen, kun ensin A-pojat pelasivat kotona keskiviikkona ja sitten B-pojat lauantaina ja sunnuntaina. Tällä kertaa ei kotikenttäetu toiminut vaan molemmat joukkueet joutuivat taipumaan vastustajilleen. NG03 sen sijaan kävi Kuopiossa hakemassa vieraspisteet Espoon tuliaisiksi selkein lukemin. Alla tulokset ja valmentajien mietteitä otteluista.

Oilers NGA 4 - 8 Tiikerit (2-3, 2-3, 0-2)

- Tiikerit-peli lähti osaltamme haastavasti liikkeelle, kun entinen Oilers-peluri Viljami Hanhisalo maalasi kahdessa peräkkäisessä vaihdossa. Erän loppua kohden parannettiin menoa ja erätauolle siirryttiin 2-3 lukemissa. Toinen erä oli osaltamme parasta tekemistä, mutta hyvistä paikoista huolimatta ei onnistuttu maalinteossa kuin kahteen otteeseen. Kaveri maalasi meidän huolimattoman puolustuspelaamisen avustuksella kolmesti ja näin päätöserään lähdettiin kaverin kahden maalin johdossa. Kolmanteen erään kavennettiin peluutusta, mutta todellista kiriä ei saatu missään kohtaa aikaiseksi ja näin Tiikereille ansaittu voitto. Pelissämme oli taas kerran hyviä elementtejä, mutta kokonaisuus jätti todella paljon toivomisen varaa. Joukkue tuntui kuitenkin nopeasti pelin jälkeen ottaneen tästä opiksi ja uskon, että seuraavassa pelissä Classicia vastaan olemme varmasti paljon valmiimpia. Työt jatkuvat ja ensi viikolla edessä kaksi kivenkovaa vieraspeliä, saneli päävalmentaja Aleksi Lammi.

Tilastot

Marika_B_selat.jpg

Kuva: Marika Kuusela

Oilers NGB 4 - 5 EräViikingit (2-2, 1-2, 1-1)

- Pelistä muodostui erittäin tasaväkinen kohtaaminen, joka olisi voinut päättyä kumman voittoon tahansa. ErVi pääsi kahteen kertaan parin maalin karkumatkalle, mutta kummallakin kertaa noustiin takaisin rinnalle. Kolmannen erän 4-4 tilanteessa oli pari erinomaista paikkaa siirtyä johtoon, mutta tällä kertaa yhden tällaisen tilanteen jälkeen kaveri pääsi kääntämään pelin ja iski voittomaalin. Osoitus kuitenkin siitä, että voidaan pelata voitosta ketä vastaan tahansa tässä sarjassa, kommentoi päävalmentaja Hannu Mattila.

Tilastot

Oilers NGB 6 - 8 Classic (3-1, 3-3, 0-4)

- Oltiin käyty edellisen päivän ErVi-pelin kehitettäviä asioita läpi ja saatiin niiden myötä hyvä lähtö peliin. Toisessa erässä, kun siirryttiin jo 5-1 johtoon, niin sen jälkeen alkoi hukkua pallollisen pelin nöyryys ja sitä kautta kaveri pääsi paremmin peliin mukaan. Ei saatu enää loppuvaiheessa peliä sille tasolle, että olisimme onnistuneet estämään kaverin nousun voittoon, kommentoi Mattila myös tätä ottelua.

Tilastot

Mattila vetää vielä lopuksi yhteen koko viikonlopun saldoa: "Kun koko viikonlopun summaa yhteen niin kahdesta kotipelistä ei jäänyt pisteiden valossa mitään käteen, mutta kummassakin pelissä oltiin mukana voittotaistelussa. Joukkueen vahvuuksia pystyttiin käyttämään hyväksi, mutta se tuli selväksi, että töitä on vielä niin valmennuksella kuin pelaajillakin, että voidaan kehittää omaa tekemistä entistä paremmaksi."

SB Welhot 1 - 7 Oilers NG03 (0-4, 1-1, 0-2)

- Pienen syyshuilin jälkeen pääsimme taas iskemään tosissaan, paikkana Kuopio ja vastassa Welhot. Peli lähti räväkästi liikkeelle ja jo reilun minuutin pelin jälkeen siirryimme 0-1 johtoon. Otteet tasoittuivat hieman kunnes erän puolessa välissä onnistuimme yllättämään Welhot 27 sekunnin aikana 3 kertaa. Näin ollen ensimmäinen erä kirjattiin 0-4 meidän nimiimme. Toisessa erässä pelaamisemme taso laski, meillä oli kiire päästä maalintekoon ja mallitti puuttui kokonaan hyökkäyspelaamisesta. Liikkeemme oli verkkaista ja siitä johtuen Welhot pääsivät olemaan erässä enemmän pallolla, mutta puolustuspelimme oli hyvällä tasolla, erä 1-1. Kolmanteen erään korostimme terävyyttä pelaamiseen ja malttia palloliseen tekemiseen. Erän alun tekeminen oli vieläkin löysää joten aktivoimme peliämme jotta saisimme yskineet koneet käyntiin. Muutos tuottikin tulosta sillä 41 sekuntiin saimme taiteiltua 2 maalia. Loppu peli menikin vähän pelailuksi, joten lopputulos 1-7 ja 3 pistettä mukaan kotimatkalle, kertoi valmentaja Jesse Nieminen.

Tilastot

Seuraavat ottelut:

2.11. klo 18:30 Classic - Oilers NGA, Spiral-halli

3.11. klo 14:30 Oilers NGB - Tiikerit, Esport Areena

3.11. klo 16:15 Merikoski SBT - Oilers NG04, Ideapark Sport

3.11. klo 18:45 Oilers NG04 - Classic, Ideapark Sport

4.11. klo 15:00 SPV - Oilers NGA, Seinäjoen Urheilutalo

23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa
04.05.2019Heikki Luukkonen jatkaa Öljymiesten päävalmentajana - uudet vahvistukset julkaistaan ensi viikolla
03.05.2019Oilers uudistaa ja kehittää urheilutoimintaa
30.04.2019Seura palkitsi kauden onnistujia

Siirry arkistoon »