Öljymiesten liigapelit jatkuvat - lauantaina vastassa Happee

25.10.2018

Öljymiesten seuraavat Salibandyliigan ottelut ovat varsin mielenkiintoisia. Joukkue kohtaa neljässä seuraavassa ottelussa runkosarjan kärkijoukkueita, joista ensimmäisenä vastassa on lauantai-iltana Happee.

Öljymiehet palaa maajoukkuetauolta Salibandyliigaan rytinällä, kun se kohtaa neljässä seuraavassa ottelussa sarjataulukon kärkijoukkueet Happeen, Classicin, SPV:n ja TPS:n. Näistä kamppailuista ainoastaan yksi pelataan Tapiolassa, joten nyt Öljymiehillä on iso tilaisuus todistaa kuuluvansa sarjataulukon kärkikahinoihin.

Oilers ja Happee kohtaavat tulevana lauantaina Happeen isännöimässä tapahtumaottelussa kello 18.30 Jyväskylän Paviljongissa, jossa itse illan ottelun lisäksi on tarjolla artisteja ja viihdykettä yleisölle. Tapahtumasta lisää voit lukea esimerkiksi täältä: Salibandy.fi: "Happee valmis lauantain tapahtumaotteluun".

Oilers-puolustaja Jesperi Lindfors kertoo, että Oilers vietti maajoukkuetauon tuttuun tapaan fysiikka- ja lajiharjoitusten parissa. 

- Hyvin meni (maajoukkuetauko). Tehtii jenginä hyvin hommii yhessä, että oma peli on loppukaudesta mahdollisimman hyvässä kunnossa, pallovarma puolustaja kertoo.

Lauantai-illan vastustaja Happee löytyy sarjataulukon viidenneltä sijalta. Kovasta hyökkäysarsenaalista tunnettu "hirvilauma" on kerännyt seitsemästä ottelusta neljä voittoa.

Tutut maajoukkuehyökkääjät Jami Manninen ja Peter Kotilainen ovat olleet iskussa alkukaudesta ainakin tehopisteiden valossa, ja joukkueen tolppien välistä löytyy tasainen maalivahtikaksikko Miro Tuomala - Markus Laakso.

Puolustuksen ykkösnimenä häärii maajoukkueessakin esiintynyt Eemil Ukkonen, ja kokemusta löytyy Mika Kohosen myötä rutkasti. 

- Happee on flow- joukkue ja tykkää pelata vaudikasta sählyä. Varmasti tulee vauhdikas ja tapahtumarikas ottelu, Lindforsin veljeksistä nuorempi miettii tulevaa koitosta.

Vaikka Oilers kohtaa seuraavan kahden viikon aikana mitalisuosikkeja, joukkue on keskittynyt ainoastaan omaan tekemiseen päivä kerrallaan. Pelikirjan teemat eivät ole monimutkaisia kärkijoukkueiden voittamiseen. 

- Pelataan rohkeasti omilla vahvuuksilla vaan. Pieni extra keskittyminen pallolliseen tekemiseen, jotta ei anneta liikaa vastahyökkäyksiä tuleville vastustajille.

Lindfors pohtii, että lauantaina Jyväskylässä tärkeätä on rentous viimestelyssä ja kova tahtotila puolustuspäässä. Happeeta vastaan on puolustettava tiiviisti, jos joukkue mielii pisteitä matkaansa ottaa.

Vielä ilman tehopisteitä tällä kaudella oleva Lindfors vinkkaa lopuksi, että pelaajan oma pistesaldo saattaa vihdoin aueta lauantain koitoksessa. Se lupaa hyvää Öljymiesten ottelun tavoitteeseen, täyteen pistepottiin.

Livelähetyksen ottelusta tarjoaa Ruutu+. Kokoonpanot ja otteluseuranta löytyvät lauantaina tästä!

15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton
10.11.2018Isänpäivä-ottelu huomenna Tapiolan urheiluhallissa - Öljymiehet hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan
08.11.2018Öljypoikien uutiset: Peräti kuusi Öljypoikaa mukana maajoukkueleirillä Eerikkilässä
07.11.2018Hyvävireinen TPS isännöi Oilersia perjantaina
05.11.2018Öljypoikien uutiset: vilkas viikko
03.11.2018Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä
02.11.2018"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

Siirry arkistoon »