Öljypoikien uutiset: tappioton viikko

16.10.2018

Kaikki öljypojat pääsivät viime viikonloppuna kentälle. Joukkueet keräsivät tililleen muutaman voiton sekä pari tasapeliä. Alta voit lukea valmentajien mietteitä otteluiden kulusta.

Marika_B_selat.jpg

Kuva: Marika Kuusela

Pelicans SB 3- 6 Oilers NG03 (1-1, 1-4, 1-1)

Tässä ottelussa koko NG03 joukkue onnistui. He pysyivät kärsivällisinä ja jaksoivat luoda maalintekopaikkoja reippaasti. Päävalmentaja Timo Karppanen tiivisti ottelun tapahtumia meille lyhyesti: "Pelicans oli edellisenä viikonloppuna voittanut EräViikingit tiukalla puolustamisella, loistavalla maalivahtipelillä ja tehokkailla vastaiskuilla, joten odotettavissa oli haastavat talkoot. Ja niin kävi. Pelicans puolusti tiiviisti ja me ei meinattu millään löytää aukkoja heidän puolustuksessaan. Lopulta kuitenkin onnistuimme rikkomaan Pelicansin puolustuksen kuusi kertaa. Seuraavaksi pidämme pienen syyshuilin, minkä jälkeen suuntaamme vieraspeliin Kuopioon Welhoja vastaan."

Tilastot

PSS 2 - 2 Oilers NG04 (1-1, 0-0, 1-1)

Oilers NG04 4 - 4 Indians (0-0, 3-3, 1-1)

”NG04 lähti toiseen SM-sarjan viikonloppuun flunssa-aallon vuoksi melkoisen vajaamiehisenä. Ensimmäisessä pelissä oli vastassa tuttuakin tutumpi PSS ja ottelusta muodostui äärimmäisen tasainen vääntö, jossa olimme erittäin lähellä täyttä pistesaldoa.Porvoolaiset pääsivät kuitenkin tasoittamaan ottelun 2-2:een ilman maalivahtia viimeisten minuuttien aikana. Oma pallollinen pelaamisemme jätti huomattavasti parantamisen varaa ja olimme siinä kaukana omasta tasostamme. Positiivisena asiana täytyy kuitenkin mainita poikien erinomainen puolustuspelaaminen ja asenne oman maalin varjeluun.” Kertoo päävalmentaja Eero Uppala ensimmäisestä ottelusta.

”Toisessa pelissä vastaan asettui Westendin ylpeys, Indians. Ottelusta muodostui yllättävän kuuma ja jäähyrikas kamppailu, jonka alussa nukuimme erittäin pahasti. Jälleen turnauspäivän toiseen otteluun joukkueeltamme täysin luokaton alkupuolisko, enkä kyllä rehellisesti sanottuna ole nähnyt koskaan ennen tältä ryhmältä yhtä heikkoa tekemistä. Onnistuimme kuitenkin kääntämään ottelun kurssin ja veimme ottelun loppupuoliskon tapahtumia aivan suvereenisti. Tälläkin kertaa jouduimme kuitenkin tyytymään tasapeliin, vaikka huippuluokan maalipaikkoja oli viimeisiin hetkiin asti lukematon määrä.” Jatkaa Uppala.

Pelaajista molemmat pelanneet maalivahdit Ilari Piisilä ja Joel Fagerholm pelasivat erittäin varmoin ottein ja ajoittain pitivät joukkuetta yksin pystyssä.

Tilastot

Marika_B_Karhut.jpg

Kuva: Marika Kuusela

Nokian KrP 4 - 8 Oilers NGA (0-3, 3-2, 1-3)

”Lauantain KrP-pelissä nähtiin ylivoimaisesti tämän kauden parasta peliä. Pystyimme kontrolloimaan pelin virtausta mallikkaasti ja pysyimme näin ollen vahvasti ohjaimissa. Aiemmista peleistä oltiin otettu opiksi ja nyt uskallettiin ja jaksettiin olla pallottomana aktiivisia päätösvihellykseen saakka. Maalipaikkoja luotiin hillitön määrä ja viimeistelyyn jäikin paljon petrattavaa. Tämä oli meiltä hyvä esitys, mutta takin napit pidetään tiukasti kiinni ja pyritään pitämään arkitekemisen laatu mahdollisimman korkealla joka päivä.” Kertoo päävalmentaja Aleksi Lammi. Lisäksi hän antaa vielä kunniamainintaa vastustajan veskarille, jolta nähtiin ottelussa ilmiömäisiä torjuntoja ja joka piti loppunumerot tiukkoina päätösvihellykseen saakka.

Tilastot

Oilers NGB 6 - 3 Karhut (3-1, 2-1, 1-1)

Päävalmentaja Hannu Mattila kommentoi ottelua seuraavasti: ”Saatiin pelin alkuun 3-0 johto, ehkä jopa vähän liian helposti. Sen jälkeen alettiin varastaa puolustuspelistä liian aikaisin hyökkäykseen ja sen myötä hukattiin palloa turhan usein. Ei oltu missään nimessä parhaimmillaan, mutta tämän hetken rutiini riitti voittoon tässä pelissä. Nyt on pari viikkoa taas aikaa harjoitella perusasioita ennen kuin jatketaan tuplakotipeleillä EräViikinkejä ja Classicia vastaan.”

Myös B:n ottelussa maalivahti Tom Fougstedt oli tärkeässä roolissa ottaen isoja torjuntoja niillä hetkillä, kun joukkueella oli vaikeaa, ollen täten voiton takuumies.

Tilastot

Oilers NGA 8 - 3 TPS (3-1, 1-2, 4-0)

”Ekaan erään lähtö oli uninen ja kaveri oli paljon paremmin tässä mukana. Hiukan varkain päästiin johtoon. Toka erä vaikka maaleja ei tullut, oli parempaa peliä ja saatiin luotua maalipaikkoja. Kolmannessa erässä sitten pistettiin palloa sisään hiukan paremmin ja se näkyi taululle. Tehomiehenä ja joukkueen sytyttäjänä hääri kapteeni Yannick tutkaparinsa Laurilan kanssa.” Kertoi ottelusta valmentaja Mika Väisänen.

Tilastot

Seuraavat ottelut: 

24.10. klo 19:00 Oilers NGA - Tiikerit, Tapiolan Urheiluhalli

27.10. klo 18:30 Oilers NGB - EräViikingit, Esport Areena

28.10. klo 15:30 Oilers NGB - Classic, Esport Areena

28.10. klo 14:30 SB Welhot - Oilers NG03, Kuopiohalli

15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton
10.11.2018Isänpäivä-ottelu huomenna Tapiolan urheiluhallissa - Öljymiehet hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan
08.11.2018Öljypoikien uutiset: Peräti kuusi Öljypoikaa mukana maajoukkueleirillä Eerikkilässä
07.11.2018Hyvävireinen TPS isännöi Oilersia perjantaina
05.11.2018Öljypoikien uutiset: vilkas viikko
03.11.2018Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä
02.11.2018"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

Siirry arkistoon »