Karhut ja Oilers kohtaavat Porissa

13.10.2018

Viimeksi kaudella 2011-12 liigakentillä kohdanneet Porin Karhut (ent. FBT Pori) ja Oilers taistelevat sarjapisteistä sunnuntaina Porissa. 

Karhut on pelannut Salibandyliigan runkosarjaa jo seitsemän ottelun verran. Niistä porilaiset ovat napanneet neljä pistettä. Sunnuntain ottelua isännöivä Karhut hävisi viime kamppailussa Classicille Porissa 9-2 lukemin.

Joukkueen pistekuninkaana toimii Benjamin Lepola, joka on kerännyt tehopisteitä alkukaudesta kahden pisteen keskiarvolla per ottelu. Salbasta siirtynyt Antti Vuorinen on jatkanut maalitehtailua Karhujen paidassa. Huomionarvoista on myös se että Karhujen maalinsuulla on esiintynyt kolme eri maalivahtia seitsemässä ottelussa.

Oilersille viidestä ensimmäisestä kamppailusta on kertynyt kahdeksan pistettä.

Öljymiehet hävisi viime ottelunsa Nokian KrP:lle 9-6 Tapiolassa. Joukkue kokosi vaisun ensimmäisen erän jälkeen itsensä, mutta ei lopulta saanut kirittyä nokialaisia. 

Nyt Öljymiehillä on edessä uusi ja hieno haaste, sillä Porin Urheilutalo ei ole helppo paikka vierasjoukkeelle. Oilers-pakki Ilari Talvitie odottaa sunnuntain alkuillan ottelusta viihdyttävää ja vauhdikasta.

- Myös vastustajan äänekäs kotiyleisö tuo varmasti oman lisämausteensa otteluun, Talvitie lisää.

Karhujen vahvuudet löytyvät hyökkäyspäästä, sillä joukkue on mättänyt liigassa viidenneksi eniten maaleja. Puolustuspäässä nousijajoukkueella on alkukaudesta vielä parantamisen varaa, josta kertoo 60 päästettyä maalia seitsemään otteluun.

- Vastustaja iskee vastahyökkäyksistä, joten isoin teema varmasti se, että pidetään huolta pallosta, varsinkin keskialueen ylityksissä, liigan yhden kovimmista laukauksista omaava Talvitie pohtii.

Talvitie on tyytyväinen Oilersin viime otteluihin, koska joukkue on tehnyt vähintään kuusi maalia kolmessa viimeisessä ottelussa.

- Maalinteko on sujunut hyvin. On tullut paljon onnistumisia laajalla rintamalla.

Sunnuntaina Öljymiehet tarvitsee jälleen iso työmoraalin, jos joukkue haluaa lähteä kotimatkalle täyden pistepotin kanssa. Oilersin puolustuspää ei myöskään ole ollut timanttia viime otteluissa, joten sieltä voisi löytyä yksi voitonteema Karhut-otteluun.

- Pidetään huolta pallosta, eikä päästetä vastustajaa vastahyökkäyksiin. Puolustetaan tiiviisti ja naulataan omista tonteista sisään, Talvitie päättää.

14.01.2019Öljypoikien uutiset: NGA ja NG03 sarjakärjessä
13.01.2019Tulivoimaiset Nokia ja Oilers kohtaavat maanantaina Raholassa
11.01.2019Oilers nousi kotivoitolla sarjataulukon neljännelle sijalle
10.01.2019Koovee haastaa Öljymiehet perjantai-iltana
09.01.2019Santeri Lindforsille 200 ottelua täyteen - hyökkääjä kertoo miten liigaura sai alkunsa
09.01.2019Öljypoikien uutiset: Nuoremmat juniorit osallistuivat aktiivisesti ja menestyksekkäästi turnauksiin
08.01.2019Perjantain kotiottelussa palkitaan Öljymiehiä
07.01.2019Öljypoikien uutiset: Eerikkilän saldoa
06.01.2019Tiivis puolustuspeli toi Oilersille voiton LASB:ista - katso maalikooste!
04.01.2019LASB ja Oilers taistelevat vuoden ensimmäisistä pisteistä

Siirry arkistoon »