"Pistetään pallo reppuun" - Nokian KRP saapuu Öljymiehien vieraaksi perjantaina

04.10.2018

181005_Oilers-Nokian_KrP_netti.png

Katso Oilers-puolustaja Kalle Keskitalon mietteet, kun mies kohtaa vanhan seuransa Nokian KRP:n. 

Esport Oilers hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan perjantaina kotihallissaan. Jännitysnäytelmä alkaa tuttuun tapaan klo 18.30.

Öljymiehet on aloittanut kautensa kohtuullisesti – neljä peliä ja kahdeksan pistettä. Se oikeuttaa sarjassa viidenteen sijaan. Viime ottelussaan keskiviikkona espoolaiset raapivat jatkoajan viimeisellä sekunnilla kaksi pistettä Kooveen kustannuksella. Ratkaisun maalin iski Alexander Nyman. Nyt alla on siis kaksi perättäistä voittoa ja kolmas on hakusessa.

-Tähän mennessä ollaan onnistuttu erityisesti pelien aluissa ja ensimmäisissä erissä. Kun olemme pitäneet sen fiiliksen päällä koko matsin ajan, niin olemme saaneet luotua tosi paljon maalipaikkoja sekä hyviä tilanteita, Oilersin viime kauden tehokkain Riku Holopainen analysoi alkukautta.

Illan vastustaja Nokian KRP on sen sijaan aloittanut kautensa yskähdellen. Nokialaisilta odotettiin ennen kautta kovaa suorittamista, mutta ainakaan vielä joukkueen peli ei ole löytänyt oikeaa sävelmää. Nokian KRP on napsinut nimittäin pelaamastaan viidestä ottelusta vain kolme pistettä. Kyseessä on kuitenkin vaarallinen joukkue, sillä viime vuonna Oilers ei onnistunut voittamaan nokialaisia.

Viime kaudella ei onnistuttu voittamaan Nokian KRP:tä, joten tasaisia vääntöjä varmasti luvassa. Heillä on tosi vahva joukkue ja ratkaisijoita löytyy joka kentästä.

Öljymiehien esitykset ovat olleet kaksijakoisia kuluneella kaudella. Juuri niin kuin Holopainen kertoi, että otteluiden alut ovat olleet hyviä. Hän peräänkuuluttaakin tasaisuuden löytämistä.

Tasaisuuden löytäminen on nyt meidän tärkein kehityskohde. Jos pystymme pelaamaan koko ottelut yhtä hyvin kuin pelien alut, meitä on vaikea voittaa.

Oilers-hyökkääjä tietää, millä täydet pisteet jäävät Espooseen. Samalla hän antaa kehut kauden kahden ensimmäisen kotiottelun tunnelmalle ja painottaa sen tärkeyttä kotijoukkueelle.

Yksinkertaisesti pistetään paikoista pallo reppuun ja pelataan muutenkin rentoa sekä viihdyttävää salibandya. Tapiolan urheiluhallissa ollut ensimmäisissä peleissä uskomattoman hyvä fiilis. Joukkueemme saa hyvän ”boostin”, kun yleisöstä kuuluu meteliä, Holopainen summaa.

Kaikki huomenna perjantaina Tapiolan urheiluhalliin kannustamaan Esport Oilers kolmanteen peräkkäiseen voittoon. Osta liput kätevästi ennakkoon edullisemmin tästä

22.03.2019Öljypoikien uutiset: Avoimet harjoitukset huhti - toukokuussa!
18.04.2019Öljypoikien uutiset: Pienten öljypoikien kuulumisia
14.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 SUOMEN MESTARI 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NG04 PRONSSIA 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA SUOMEN MESTARI 2019
12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
11.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 FINAALIIN
09.04.2019Öljymiesten kausi päättyy sunnuntaina pronssiotteluun
08.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA mestaruus katkolla keskiviikkona
06.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA ensimmäiseen finaalisarjavoittoon!

Siirry arkistoon »