Koovee ja Öljymiehet iskevät yhteen keskiviikkona

03.10.2018

Oilersin liigakausi jatkuu tällä viikolla kahdella ottelulla. Ennen perjantain kotiottelua Öljymiehet pelaa keskiviikkona vierasottelun Tampereella, kun kauden neljännessä ottelussa vastaan asettuu Koovee.

Illan vastustaja Koovee avasi kautensa tappiolla, mutta toisessa pelissä se nappasi kauden molemmat pisteensä jatkoaikavoitolla TPS:sta. Nyt joukkueella on alla kaksi tappiota, joista viimeisin tuli sarjanousija Karhuille viikonloppuna.

Öljymiehet pesi kasvonsa ErVi-tappion jälkeen kauden toisessa kotipelissä, kun LASB kaatui viime perjantaina Tapiolassa 9-6 lukemin. Joukkueen kokenut puolustaja Rasmus Markelin tietää mitä joukkueen pitää parantaa tämän viikon otteluihin, jotta Öljymiehet voi taas taistella voitosta.

- Joukkue on ollut liikkeellä hyvällä jalalla kaikissa alkukauden peleissä. Mutta parannettavaa löytyy etenkin pallollisessa pelissä. Emme ole olleet tarpeeksi kärsivällisiä pallon kanssa ja siksi omissa on välillä kolissut. Vähän malttia lisää niin hyvä tulee.

Pirteästi viime ottelussa esiintynyt Öljymiehistö on nyt uuden haasteen edessä Tampereella, sillä kiukkuinen Koovee hävisi Karhuille ottelun viimeisellä minuutilla. Kauden ensimmäinen viikkopeli vieraissa tuo myös omat haasteensa, joten Öljymiesten valmistautuminen otteluun tulee olla priimaa.

Viikonloppuna palauteltiin pitkän kaavan kautta, jotta voidaan lähteä näihin peleihin akut täynnä. Tiistai-iltana vedettiin terävä valmistava treeni. Arkipäivän vieraspeli tuo omat haasteensa valmistautumiseen pelipäivänä, mutta onneksi joukkueenjohto ja huolto pitävät huolen, että pelaajat voivat keskittyä vain pelaamiseen, Markelin avaa valmistautumista.

Kooveella on alla neljästä ottelusta yksi jatkoaikavoitto sekä kolme tappiota. Muun muassa Riku Reunamäen, Arvid Vonkin ja Perttu Koljosen menettänyt tamperelaisjoukkue osoitti kuitenkin TPS-voitolla, että se pystyy kovissakin otteluissa haastamaan vastustajansa todella hyvin.

Lisämausteen otteluun tuo se että Kooveen riveissä pelaavat tälläkin kaudella entiset Öljymiehet Teemu Suomalainen ja Ossi Koskinen. Herroista jälkimmäinen on tosin pukenut pelipaidan päälleen vain kahdessa ottelussa alkukaudesta.

Markelin kertoo, että joukkueessa on tällä hetkellä hyvä ja nälkäinen fiilis. Voitto-ottelun jälkeen on kiva lähteä metsästämään pisteitä Tampereelta.

Keskiviikkona vastaan astelee nuori ja nälkäinen Koovee, josta voi bongata pari vanhaa Öljymiestäkin. Voitto irtoaa fiksulla pelillä ohjaimissa pysyen ja kurinalaisesti puolustaen, Markelin päättää.

LIVELÄHETYKSEN TARJOAA RUUTU+ KELLO 18.15 ALKAEN!

OTTELUSEURANTA

 

 

16.10.2018Öljypoikien uutiset: tappioton viikko
13.10.2018Karhut ja Oilers kohtaavat Porissa
10.10.2018Öljymiehien persoonat ja pelivälineet esiin - Öljybägi on Esport Oilersin uusi videosarja
10.10.2018Öljypoikien uutiset: peliveljiä ja hirvirytkettä
05.10.2018Öljymiehien nousujohteinen peli ei riittänyt tällä kertaa voittoon
04.10.2018"Pistetään pallo reppuun" - Nokian KRP saapuu Öljymiehien vieraaksi perjantaina
04.10.2018Maalikooste Koovee - Oilers 5-6 ja.
03.10.2018Koovee ja Öljymiehet iskevät yhteen keskiviikkona
01.10.2018Öljypoikien uutiset: Voittoisa lauantai junioreille
29.09.2018Öljypoikien uutiset: A-nuorten SM-sarja käynnistyy tänään!

Siirry arkistoon »