Koovee ja Öljymiehet iskevät yhteen keskiviikkona

03.10.2018

Oilersin liigakausi jatkuu tällä viikolla kahdella ottelulla. Ennen perjantain kotiottelua Öljymiehet pelaa keskiviikkona vierasottelun Tampereella, kun kauden neljännessä ottelussa vastaan asettuu Koovee.

Illan vastustaja Koovee avasi kautensa tappiolla, mutta toisessa pelissä se nappasi kauden molemmat pisteensä jatkoaikavoitolla TPS:sta. Nyt joukkueella on alla kaksi tappiota, joista viimeisin tuli sarjanousija Karhuille viikonloppuna.

Öljymiehet pesi kasvonsa ErVi-tappion jälkeen kauden toisessa kotipelissä, kun LASB kaatui viime perjantaina Tapiolassa 9-6 lukemin. Joukkueen kokenut puolustaja Rasmus Markelin tietää mitä joukkueen pitää parantaa tämän viikon otteluihin, jotta Öljymiehet voi taas taistella voitosta.

- Joukkue on ollut liikkeellä hyvällä jalalla kaikissa alkukauden peleissä. Mutta parannettavaa löytyy etenkin pallollisessa pelissä. Emme ole olleet tarpeeksi kärsivällisiä pallon kanssa ja siksi omissa on välillä kolissut. Vähän malttia lisää niin hyvä tulee.

Pirteästi viime ottelussa esiintynyt Öljymiehistö on nyt uuden haasteen edessä Tampereella, sillä kiukkuinen Koovee hävisi Karhuille ottelun viimeisellä minuutilla. Kauden ensimmäinen viikkopeli vieraissa tuo myös omat haasteensa, joten Öljymiesten valmistautuminen otteluun tulee olla priimaa.

Viikonloppuna palauteltiin pitkän kaavan kautta, jotta voidaan lähteä näihin peleihin akut täynnä. Tiistai-iltana vedettiin terävä valmistava treeni. Arkipäivän vieraspeli tuo omat haasteensa valmistautumiseen pelipäivänä, mutta onneksi joukkueenjohto ja huolto pitävät huolen, että pelaajat voivat keskittyä vain pelaamiseen, Markelin avaa valmistautumista.

Kooveella on alla neljästä ottelusta yksi jatkoaikavoitto sekä kolme tappiota. Muun muassa Riku Reunamäen, Arvid Vonkin ja Perttu Koljosen menettänyt tamperelaisjoukkue osoitti kuitenkin TPS-voitolla, että se pystyy kovissakin otteluissa haastamaan vastustajansa todella hyvin.

Lisämausteen otteluun tuo se että Kooveen riveissä pelaavat tälläkin kaudella entiset Öljymiehet Teemu Suomalainen ja Ossi Koskinen. Herroista jälkimmäinen on tosin pukenut pelipaidan päälleen vain kahdessa ottelussa alkukaudesta.

Markelin kertoo, että joukkueessa on tällä hetkellä hyvä ja nälkäinen fiilis. Voitto-ottelun jälkeen on kiva lähteä metsästämään pisteitä Tampereelta.

Keskiviikkona vastaan astelee nuori ja nälkäinen Koovee, josta voi bongata pari vanhaa Öljymiestäkin. Voitto irtoaa fiksulla pelillä ohjaimissa pysyen ja kurinalaisesti puolustaen, Markelin päättää.

LIVELÄHETYKSEN TARJOAA RUUTU+ KELLO 18.15 ALKAEN!

OTTELUSEURANTA

 

 

10.12.2018Öljypoikien uutiset: vierasvoittoja
10.12.2018Oilersin liigaotteluihin kaksi muutosta - Espoon derby aikaistuu viikolla
03.12.2018Öljypoikien uutiset: Espoon derby Oilersille
26.11.2018Öljypoikien uutiset: voittoisa viikko
22.11.2018Kommentti: Katsaus Öljymiehien alkukauteen - Tapiolan urheiluhallissa vallitsee pitkästä aikaa voittamisen kulttuuri
20.11.2018Öljypoikien uutiset: Kaikki joukkueet tulessa
15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton

Siirry arkistoon »