Öljymiehet nappasi kauden ensimmäinen kotivoittonsa LASB:n kustannuksella

28.09.2018

Esport Oilers ja LASB kohtasivat perjantai-iltana Tapiolan urheiluhallissa vauhdikkaassa kamppailussa. Ottelu oli pelillisesti tasainen, mutta espoolaiset olivat tehokkaampia ja nappasivat täydet pisteet 9-6 luvuin. Illan sankarina hääri Oilersiin täksi kaudeksi siirtynyt Heikki Iiskola hattutempullaan.

Ottelun alkua hallitsi vierasjoukkue LASB, ja he iskivätkin kamppailun avausosuman ajassa 13.54. Sen jälkeen sai Oilers pelin juonesta kiinni iskien kolme maalia erän loppuun. Näin ollen avauserän jälkeen kotijoukkue johti peliä 3–1 luvuin.

Toisessa erässä pelin kuva oli hyvin samanlainen kuin ensimmäisessä – vauhtia ja vaarallisia paikkoja riitti yllin kyllin. Peli aaltoili päästä päähän, eikä kummankaan joukkueen valmennusjohto välttämättä ollut tyytyväinen näkemäänsä. Maaleja syntyi tiuhaan tahtiin molemmille ja kahden erän jälkeen tilanne oli 7–4 Öljymiehille.

Oilers-hyökkääjä Justus Kainulainen, joka pelasi vanhaa seuraansa ja veljiään vastaan, kommentoi kahta ensimmäistä erää seuraavasti.

Aika vauhdikasta oli ja mentiin päästä päähän. Ei oikein ollut missään vaiheessa peli kummallakaan joukkueella hallinnassa.

Kolmas erä ei tuonut muutoksia pelin kulkuun, vaan vauhtia riitti myös viimeisessä erässä. Vaikka LASB aloittikin erän vahvasti iskien kavennus osuman, kun erää oli pelattu minuutti ja yksi sekunti, ei Oilersilla ollut suurempaa hätää johtoasemansa vuoksi. Kotijoukkue niittasi vieläpä kaksi seuraavaa osumaa vieralijoiden verkkoon. LASB:n Rasmus Kainulainen kavensi yhdeksän minuuttia ennen loppua 9–6:een, mutta lähemmäksi vierasjoukkue ei enää päässyt.

Öljymiehet nappasi täten tärkeän kotivoiton ja kolmen kierroksen jälkeen joukkue on sarjataulukossa sijalla kuusi. 

Me ei saatu ihan parasta irti, mutta teimme tarvittavat maalit ja se riitti tänään voittoon. Tuntui hauskalta pelata vanhoja pelikavereita ja veljiä vastaan. Aina ennen pelannut samalla puolella ja nyt oli eri fiilikset, mutta todella mukava oli kamppailla heitä vastaan kentällä, Kainulainen summasi fiiliksensä ottelun jälkeen.

Seuraava kotiottelu Öljymiehillä on jo ensi viikon perjantaina, kun tahmeasti kautensa aloittanut Nokian KRP saapuu vieraaksemme. Osta liput ennakkoon kätevästi tästä ja tule kannustamaan Öljymiehet toiseen peräkkäiseen kotivoittoon Tapiolan urheiluhalliin!

10.12.2018Öljypoikien uutiset: vierasvoittoja
10.12.2018Oilersin liigaotteluihin kaksi muutosta - Espoon derby aikaistuu viikolla
03.12.2018Öljypoikien uutiset: Espoon derby Oilersille
26.11.2018Öljypoikien uutiset: voittoisa viikko
22.11.2018Kommentti: Katsaus Öljymiehien alkukauteen - Tapiolan urheiluhallissa vallitsee pitkästä aikaa voittamisen kulttuuri
20.11.2018Öljypoikien uutiset: Kaikki joukkueet tulessa
15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton

Siirry arkistoon »