Öljymiehet nappasi kauden ensimmäinen kotivoittonsa LASB:n kustannuksella

28.09.2018

Esport Oilers ja LASB kohtasivat perjantai-iltana Tapiolan urheiluhallissa vauhdikkaassa kamppailussa. Ottelu oli pelillisesti tasainen, mutta espoolaiset olivat tehokkaampia ja nappasivat täydet pisteet 9-6 luvuin. Illan sankarina hääri Oilersiin täksi kaudeksi siirtynyt Heikki Iiskola hattutempullaan.

Ottelun alkua hallitsi vierasjoukkue LASB, ja he iskivätkin kamppailun avausosuman ajassa 13.54. Sen jälkeen sai Oilers pelin juonesta kiinni iskien kolme maalia erän loppuun. Näin ollen avauserän jälkeen kotijoukkue johti peliä 3–1 luvuin.

Toisessa erässä pelin kuva oli hyvin samanlainen kuin ensimmäisessä – vauhtia ja vaarallisia paikkoja riitti yllin kyllin. Peli aaltoili päästä päähän, eikä kummankaan joukkueen valmennusjohto välttämättä ollut tyytyväinen näkemäänsä. Maaleja syntyi tiuhaan tahtiin molemmille ja kahden erän jälkeen tilanne oli 7–4 Öljymiehille.

Oilers-hyökkääjä Justus Kainulainen, joka pelasi vanhaa seuraansa ja veljiään vastaan, kommentoi kahta ensimmäistä erää seuraavasti.

Aika vauhdikasta oli ja mentiin päästä päähän. Ei oikein ollut missään vaiheessa peli kummallakaan joukkueella hallinnassa.

Kolmas erä ei tuonut muutoksia pelin kulkuun, vaan vauhtia riitti myös viimeisessä erässä. Vaikka LASB aloittikin erän vahvasti iskien kavennus osuman, kun erää oli pelattu minuutti ja yksi sekunti, ei Oilersilla ollut suurempaa hätää johtoasemansa vuoksi. Kotijoukkue niittasi vieläpä kaksi seuraavaa osumaa vieralijoiden verkkoon. LASB:n Rasmus Kainulainen kavensi yhdeksän minuuttia ennen loppua 9–6:een, mutta lähemmäksi vierasjoukkue ei enää päässyt.

Öljymiehet nappasi täten tärkeän kotivoiton ja kolmen kierroksen jälkeen joukkue on sarjataulukossa sijalla kuusi. 

Me ei saatu ihan parasta irti, mutta teimme tarvittavat maalit ja se riitti tänään voittoon. Tuntui hauskalta pelata vanhoja pelikavereita ja veljiä vastaan. Aina ennen pelannut samalla puolella ja nyt oli eri fiilikset, mutta todella mukava oli kamppailla heitä vastaan kentällä, Kainulainen summasi fiiliksensä ottelun jälkeen.

Seuraava kotiottelu Öljymiehillä on jo ensi viikon perjantaina, kun tahmeasti kautensa aloittanut Nokian KRP saapuu vieraaksemme. Osta liput ennakkoon kätevästi tästä ja tule kannustamaan Öljymiehet toiseen peräkkäiseen kotivoittoon Tapiolan urheiluhalliin!

16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!
01.02.2019Esport Oilers vei Espoon Derbyn Metro Areenalla - Öljymiehet nousi sarjataulukossa sijalle kolme

Siirry arkistoon »