Öljymiehet nappasi kauden ensimmäinen kotivoittonsa LASB:n kustannuksella

28.09.2018

Esport Oilers ja LASB kohtasivat perjantai-iltana Tapiolan urheiluhallissa vauhdikkaassa kamppailussa. Ottelu oli pelillisesti tasainen, mutta espoolaiset olivat tehokkaampia ja nappasivat täydet pisteet 9-6 luvuin. Illan sankarina hääri Oilersiin täksi kaudeksi siirtynyt Heikki Iiskola hattutempullaan.

Ottelun alkua hallitsi vierasjoukkue LASB, ja he iskivätkin kamppailun avausosuman ajassa 13.54. Sen jälkeen sai Oilers pelin juonesta kiinni iskien kolme maalia erän loppuun. Näin ollen avauserän jälkeen kotijoukkue johti peliä 3–1 luvuin.

Toisessa erässä pelin kuva oli hyvin samanlainen kuin ensimmäisessä – vauhtia ja vaarallisia paikkoja riitti yllin kyllin. Peli aaltoili päästä päähän, eikä kummankaan joukkueen valmennusjohto välttämättä ollut tyytyväinen näkemäänsä. Maaleja syntyi tiuhaan tahtiin molemmille ja kahden erän jälkeen tilanne oli 7–4 Öljymiehille.

Oilers-hyökkääjä Justus Kainulainen, joka pelasi vanhaa seuraansa ja veljiään vastaan, kommentoi kahta ensimmäistä erää seuraavasti.

Aika vauhdikasta oli ja mentiin päästä päähän. Ei oikein ollut missään vaiheessa peli kummallakaan joukkueella hallinnassa.

Kolmas erä ei tuonut muutoksia pelin kulkuun, vaan vauhtia riitti myös viimeisessä erässä. Vaikka LASB aloittikin erän vahvasti iskien kavennus osuman, kun erää oli pelattu minuutti ja yksi sekunti, ei Oilersilla ollut suurempaa hätää johtoasemansa vuoksi. Kotijoukkue niittasi vieläpä kaksi seuraavaa osumaa vieralijoiden verkkoon. LASB:n Rasmus Kainulainen kavensi yhdeksän minuuttia ennen loppua 9–6:een, mutta lähemmäksi vierasjoukkue ei enää päässyt.

Öljymiehet nappasi täten tärkeän kotivoiton ja kolmen kierroksen jälkeen joukkue on sarjataulukossa sijalla kuusi. 

Me ei saatu ihan parasta irti, mutta teimme tarvittavat maalit ja se riitti tänään voittoon. Tuntui hauskalta pelata vanhoja pelikavereita ja veljiä vastaan. Aina ennen pelannut samalla puolella ja nyt oli eri fiilikset, mutta todella mukava oli kamppailla heitä vastaan kentällä, Kainulainen summasi fiiliksensä ottelun jälkeen.

Seuraava kotiottelu Öljymiehillä on jo ensi viikon perjantaina, kun tahmeasti kautensa aloittanut Nokian KRP saapuu vieraaksemme. Osta liput ennakkoon kätevästi tästä ja tule kannustamaan Öljymiehet toiseen peräkkäiseen kotivoittoon Tapiolan urheiluhalliin!

22.03.2019Öljypoikien uutiset: Avoimet harjoitukset huhti - toukokuussa!
18.04.2019Öljypoikien uutiset: Pienten öljypoikien kuulumisia
14.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 SUOMEN MESTARI 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NG04 PRONSSIA 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA SUOMEN MESTARI 2019
12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
11.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 FINAALIIN
09.04.2019Öljymiesten kausi päättyy sunnuntaina pronssiotteluun
08.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA mestaruus katkolla keskiviikkona
06.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA ensimmäiseen finaalisarjavoittoon!

Siirry arkistoon »