Öljymiehet hakee kauden ensimmäistä kotivoittoaan perjantaina

26.09.2018

Oilers ja LASB kohtaavat perjantai-iltana Tapiolan Urheiluhallissa. Kyseessä on kummankin joukkueen kauden kolmas ottelu.

Esport Oilers aloitti kautensa vahvasti voittamalla OLS:n Oulussa 12–3. Viime ottelussa Öljymiehet pelasi EräViikinkejä vastaan kotihallissaan. Kamppailu oli vauhdikas ja tasainen, sillä viimeiseen erään lähdettiin 3–3 tilanteesta. Vierailijat kuitenkin käänsivät 3. erässä ottelun itselleen tekemällä neljä maalia ja loppulukemiksi kirjattiin 3–7.

Oilers ei saanut pallollista peliään aivan siihen uomiin, mihin olisi halunnut. Kauden aloitus ei kuitenkaan ole ollut huonoimmasta päästä ja kahden ottelun perusteella on vaikeaa vetää sen suurempia johtopäätöksiä.

- Ihan ok aloitus kauteen, tietenkin harmillinen tappio kotona EräViikingeille, mutta vasta pari matsia pelattu, niin en näe, että meillä olisi mitään hätää, Oilers-hyökkääjä Sylvester ”Syltty” Raikamo analysoi kauden aloitusta.

Raikamo tietää kuitenkin, missä Öljymiehien pitää parantaa mieliäkseen perjantaina kotihallissaan täyteen pistepottiin.

- Ehdottomasti kärsivällisyys, ehkä ollut vähän liian kova kiire päästä iskemään maaleja ja sitä kautta sitten annettu kaverille palloa enemmän. Jos pystytään olemaan pallolla enemmän, niin se varmasti näkyy positiivisesti tulostaululla.

Yksi asia on varmaa: Öljymiehet ovat sisuuntuneita viime perjantain kotitappiostaan ja nälkä voittamiseen on todella korkealla.

- Meillä on jäänyt hampaankoloon viime perjantain pettymyksestä kotiyleisön edessä, joten varmaa on, että kentällä nähdään erittäin nälkäinen Oilers. Kolme pistettä napataan kärsivällisellä pelillä pallon kanssa ja pysytään poissa jäähyaitiosta, Raikamo kertoo päättäväisenä.

Perjantai-illan vastustaja LASB avasi kautensa kotiottelulla TPS:ää vastaan. Siitä ei lahtelaisille jäänyt kuin luu käteen turkulaisten viedessä täydet pisteet mukanaan Länsirannikolle. Kauden toisessa ottelussaan LASB sai kuitenkin avattua pistetilin makealla vierasvoitolla Porin Karhuista. Ottelun sankarina hääri Oilers-hyökkääjä Justus Kainulaisen veli Rasmus Kainulainen, joka niittasi aivan lopussa kaksi maalia ja pisteet matkasivat lahteen numeroin 7–6.

- Kova jengihän LASB on. Tiukkoja pelejä ollaan pelattu ja viime vuonna taidettiin kontata aika rajusti ekassa pelissä ja toka peli vietiin rankkareilla, Raikamo muistelee.

On mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan kohtaamiset kehittyvät tällä kaudella LASB:n ja Öljymiehien väilillä. Toinen mielenkiintoinen seikka on, että kentällä viilettää kolme Kainulaista. Rasmus Kainulaisen lisäksi LASB:n paidassa viilettää myös Roope Kainulainen. Isona erona viime kauteen on se, että veljeksistä Justus pelaa tällä kertaa eri puolella. Se antaa varmasti lisäsähköä otteluun.

Kaikki hallille nauttimaan vauhdikkaasta salibandysta ja kannustamaan Öljymiehet huippusuorituksiin. Osta liput kätevästi TÄSTÄ!

Nähdään Tapiolan Urheiluhallilla!

10.12.2018Öljypoikien uutiset: vierasvoittoja
10.12.2018Oilersin liigaotteluihin kaksi muutosta - Espoon derby aikaistuu viikolla
03.12.2018Öljypoikien uutiset: Espoon derby Oilersille
26.11.2018Öljypoikien uutiset: voittoisa viikko
22.11.2018Kommentti: Katsaus Öljymiehien alkukauteen - Tapiolan urheiluhallissa vallitsee pitkästä aikaa voittamisen kulttuuri
20.11.2018Öljypoikien uutiset: Kaikki joukkueet tulessa
15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton

Siirry arkistoon »