Öljymiehille kotiavauksesta tappio - tasokas kamppailu päättyi EräViikinkien voittoon

22.09.2018


Esport Oilers ja EräViikingit kohtasivat Tapiolan Urheiluhallissa perjantai-iltana. Kyseessä oli Öljymiesten ensimmäinen kotiottelu kaudella 2018–2019.

Taistelu Esport Oilersin ja EräViikinkien välillä oli kovaa. Peli oli tasokasta ja vauhti riitti yllin kyllin. Maalihanat aukaisi Oilersin Riku Holopainen ajassa 1.44. Lauri Kapanen kuittasi EräViikingeille vielä avauserän aikana ylivoimalla ja tauolle mentäessä tilanne oli 1–1. Ensimmäisen erän torjunnat menivät kotijoukkueelle 8–3.

Toisessa erässä peli oli hyvin samankaltaista kuin ensimmäisessä erässä. EräViikingit hallitsi pienoisesti kentän tapahtumia, mutta peli oli hyvin vauhdikasta ja myös Oilersille aukesi laadukkaita tekopaikkoja. Santtu Strandberg oli kuitenkin loistoiskussa, eikä päästänyt Öljymiesten hyökkääjiä helpolla. Ainoana Strandbergin ohitti toisessa erässä Justus Kainulainen, joka iski erässä kaksi osumaa. Myös vierailijat onnistuivat ohittamaan Oilers-vahti Joonas Kaltiaisen kahdesti, joten viimeiselle erätauolle mentiin 3–3 lukemissa.

Oilersiin täksi kaudeksi tullut pistenikkari Heikki Iiskola näki, että vaikka viimeiselle tauolle mentiinkin tasatilanteessa, Öljymiehillä oli vaikeuksia kahdessa ensimmäisessä erässä pysyä vierailijoiden perässä. Iiskola pelaa Justus Kainulaisen ja Casper Pfitznerin kanssa, joten kasassa on melkoinen hyökkäysketju, jolta odotetaan tehoja joka ilta.  

Kaveri piti meidät hyvin pallolta pois. Varsinkin meidän kentältä, eikä saatu sen takia omaa peliä niin hyvin kasaan, kuin oltaisiin toivottu, Iiskola mainitsee.

Viimeisessä erässä EräViikingit otti pelin hallintaan ja iski vajaan kolmen minuutin jälkeen johto-osuman. Tästä meni noin kuusi minuuttia, kun Mika Majalahti osui vieraille siirtäen EräViikingit 5–3 johtoon. Heikki Iiskola oli lähellä kavennusosumaa, mutta tuomaristo näki, ettei pallo ylittänyt maaliviivaa.

Tämän jälkeen EräViikingit siirtyi jo turvallisen tuntuiseen 6–3 johtoon ja Öljymiehet yrittivät riskillä hakea tasoitusta. Lopulta ErVi voitti ottelun vahvan viimeisen erän avulla 7–3 ja joukkue nousi sarjataulukossa kolmannelle sijalle.

Kaveri teki paria maalia siihen erän alkuun. Vähän omaa huolimattomuutta, kun he saivat hakata maalin edessä vapaasti. Sen jälkeen turhauduimme ja yritimme hyökätä isommalla riskillä, eikä se tänään onnistunut. Kyllä tästä ottelusta olisi voinut paremman tuloksen saada. Ei ihan oltu ohjaimissa, missä olisimme halunneet olla. Ei päästy pallolle ja sitä kautta peliin sisään, Iiskola analysoi ottelua.

Kausi on kuitenkin pitkä ja nyt on hyvä suunnata katseet seuraavan perjantain mielenkiintoiseen kamppailuun, kun LASB saapuu vieraaksemme Tapiolan Urheiluhalliin. 

Hyvä viikko aikaa ja kerätä voimia. Täytyy katsoa, mikä meni vikaan ja ottaa hyvät asiat mukaan. Sitä kautta lähdemme rakentamaan ensi viikkoa ja valmistautumaan LASB-otteluun, Iiskola summaa.

Tule kannustamaan Oilers kauden ensimmäiseen kotivoittoon ensi perjantaina! 

OILERS - LASB pe 28.9 

kello 18.30 Tapiolan UH

LIPUT ENNAKKOON TIKETISTÄ!

22.03.2019Öljypoikien uutiset: Avoimet harjoitukset huhti - toukokuussa!
18.04.2019Öljypoikien uutiset: Pienten öljypoikien kuulumisia
14.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 SUOMEN MESTARI 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NG04 PRONSSIA 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA SUOMEN MESTARI 2019
12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
11.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 FINAALIIN
09.04.2019Öljymiesten kausi päättyy sunnuntaina pronssiotteluun
08.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA mestaruus katkolla keskiviikkona
06.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA ensimmäiseen finaalisarjavoittoon!

Siirry arkistoon »