Kotiotteluennakko: Öljymiesten kausi Tapiolan Urheiluhallissa käynnistyy perjantaina

19.09.2018

Nyt on se aika vuodesta, kun liigapelit palaavat Tapiolan Urheiluhalliin. Avausottelu on viime vuoden tavoin äärimmäisen kova. Perjantai-iltana Öljymiesten vieraaksi saapuu viime vuosina kärkikahinoissa taistellut EräViikingit.

Esport Oilers on enemmän kuin valmis kotiavaukseen. Kesän aikana paljolti vahvistunut joukkue näytti jo muun muassa Latvian Open-turnausvoitolla, että joukkue on valmiina tulevaan kauteen. Öljymiehet koki nuorennusleikkauksen ja samassa rytäkässä joukkueeseen on saapunut liuta huippuvahvistuksia.

Kauden avausottelussa Oulussa Oilers oli omaa luokkaansa. Öljymiehet takoi taululle rumat 12-3 luvut ja nappasi tärkeät kolme pistettä heti kauden ensimmäisessä väännössään. Voiton takuumiehinä hääri 1+3 tehot nakuttanut Markus Markkola sekä hattutempun tehnyt, kesällä rajusti töitä paiskinut Sylvester Raikamo.

- Tuntui hyvältä avata kausi voitolla. Siitä huolimatta, että oli selvänumeroinen voitto, rehellisyyden nimissä ei saatu siltikään parasta irti. Monille tämä ottelu oli ensimmäinen liigapeli ja osalle eka peli Oilersissa. Hermostuneisuutta oli ilmassa, mutta kyllä se siitä karisi, kun saatiin onnistumisia, Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen ruoti omiensa esitystä.

Uusista hankinnoista maalien makuun pääsivät myös kaksi maalia mieheen iskeneet Justus Kainulainen sekä Heikki Iiskola.

ErVi avasi kautensa kahdella pisteellä

Perjantai-illan vastustaja EräViikingit avasi kauden voitolla Karhuista, mutta vasta rangaistuslaukauskilpailussa. Avausottelut ovat kuitenkin aina oma lukunsa, eikä niistä voi vetää sen suurempia johtopäätöksiä.

Sinimustien tehokkaimpina pelaajina ottelussa häärivät hattutemput iskeneet Joonatan Lindholm sekä Perttu Puska. Huomioitavaa on se, että Lindholm pelasi uransa ensimmäisen pelinsä Salibandyliigassa, joten hänen startti liigauraan ei olisi voinut olla parempi.

Oilersin päävalmentaja analysoi EräViikinkejä seuraavasti.

- EräViikingit on laadukas vastustaja, kurinalainen ryhmä ja fyysisesti huipputikissä. Tosi mielenkiintoinen miksaus todella kokeneita kavereita, kuten Jani Kukkolaa ja Lauri Kapasta. Sitten on nuoria tulevaisuuden nimiä, jotka ovat tehneet tai tekemässä läpimurtoa. Mielenkiintoinen joukkue on siis vastassa.

Upea avata salibandykausi jälleen Tapiolan Urheiluhallissa

Fiilikset ovat korkealla, sillä perjantaina nähdään uudistunut Oilers kotikaukalossa. Kun vastuskin on huippuluokkaa, lähtökohdat otteluun ovat äärimmäisen mielenkiintoiset. Öljymiehet hakee paluuta menestysvuosiin, joista joukkue nautti 2000–luvun taitteessa. Suunta on varmasti oikea ja se on näkynyt koko joukkueen tekemisessä. Oilers-pelaajat ovatkin paremmassa fyysisessä kunnossa kuin vuosiin, sen kertoo ennen kautta järjestetyt joukkueen sisäiset testit.

Valmistautuminen sekä keskittyminen ennen EräViikinkien kohtaamista on täysin omassa tekemisessä, varsinkin kun kausi on vasta aluillaan ja kaikki ikään kuin keskittyvät oman pelin hiomiseen. Yksi ottelu on turhan laiha otanta alkaa liiaksi analysoida, kuinka muut pelaavat.

- Me lähdemme valmistautumaan huolellisesti ja tässä vaiheessa kautta ei hirveästi kannata lähteä miettimään kaverin tekemisiä, eikä lähestytä peliä yhtään siitä näkökulmasta. Pyritään viemään meidän omaa peliä eteenpäin ja sen kautta luotetaan, että ne omat vahvuudet tuovat kolme pinnaa, Luukkonen summaa ytimekkäästi.

Oikein paljon tervetuloa kaikki Tapiolan Urheiluhalliin kokemaan uuden aikakauden huumaa!

Liput otteluun kätevästi ennakkoon tästä.

Muistuksensa tuoreesta Esport Oilersin ja Vaappuvan Ankan yhteistyöstä:

Tulevalla kaudella Oilersin peleissä on anniskelualue ja K-18 katsomo VIP-katsomon vieressä, hallin päädyssä pääovilta katsottuna. Sosiaalisen median kanavissa on menossa nimiarvonta, jossa palkintona Oilersin aito pelipaita nimikirjoituksilla!

10.12.2018Öljypoikien uutiset: vierasvoittoja
10.12.2018Oilersin liigaotteluihin kaksi muutosta - Espoon derby aikaistuu viikolla
03.12.2018Öljypoikien uutiset: Espoon derby Oilersille
26.11.2018Öljypoikien uutiset: voittoisa viikko
22.11.2018Kommentti: Katsaus Öljymiehien alkukauteen - Tapiolan urheiluhallissa vallitsee pitkästä aikaa voittamisen kulttuuri
20.11.2018Öljypoikien uutiset: Kaikki joukkueet tulessa
15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton

Siirry arkistoon »