Anniskelua Öljymiesten kotiotteluissa - Esport Oilers ja Pub Vaappuva Ankka ovat aloittaneet yhteistyön

18.09.2018

Samaan aikaan, kun Esport Oilers on kesän aikana vahvistunut, on myös ottelutapahtuma kehittynyt. Tästä kertoo seuran uusi yhteistyö Pub Vaappuvan Ankan kanssa.

Esport Oilers haluaa tuoda uutta ilmettä ottelutapahtumiin tulevien vuosien aikana ja lisätä sosiaalista vuorovaikutteisuutta. Nykypäivänä ottelutapahtumissa keskeinen osa onnistumista on oheispalveluiden toimivuus, riittävyys ja monipuolisuus.

Viime kaudella kuulin henkilökohtaisesti, että anniskelualue olisi hyvä saada myös Esport Oilersin liigapeleihin ja nyt se myös löytyy meiltä. Näin ollen haluamme huolehtia jokaisen katsojan viihtyvyydestä. Pelin lisäksihän ihmiset tulevat viihtymään ja viettämään aikaa ystäviensä kanssa, Esportin myynti- ja markkinointipäällikkö Mika Tuunainen peräänkuuluttaa.

Pub Vaappuvan Ankan omistajalla Petri Löfströmillä on vahva kokemus eri urheilulajien anniskelualueiden pyörittämisestä, joten yhteistyö on vankalla pohjalla.

Olen aina urheillut Espoossa ja se on ollut itsessään jo aina lähellä sydäntä. Olen aikaisemminkin tehnyt yhteistyötä urheiluseurojen kanssa. Se on meidän tapa sponsoroida.

Mikä mahtavinta, Esport Oilersilla on peräti seitsemän kotiottelua perjantaina. Näistä peräti kolme on peräkkäisinä perjantai-iltoina kauden kotiavauksesta lähtien, joten heti alusta asti kannattaa olla mestoilla. Anniskelualue ja K-18 katsomo tuovat ottelutapahtumaan lihaa luiden ympärille. Moni varmasti löytää jo perjantainkin ja varsinkin hyvien kulkuyhteyksien takia tiensä Tapiolan urheiluhalliin.

Perjantai on ottelupäivä ja juhlapäivä, joten sen on otollinen ajankohta tulla viihtymään sankoin joukoin ja nauttimaan uudistuneesta ottelutapahtumasta. Tulemme pyörittämään peleissä vaihtuvia kotimaisia pienpanimo-oluita, Vaappuvan Ankan omistaja Löfström kertoo.

Kauden avaus lähestyy! Tämän viikon perjantaina vahvasti kautensa aloittaneet Öljymiehet ovat valmiita kotiyleisön eteen. Vieraaksemme saapuu kivenkova EräViikingit, joten taistelu voitosta tulee olemaan tiukkaa!

Infoa:

Anniskelualue ja K-18 katsomo sijaitsevat VIP-katsomon vieressä, hallin päädyssä pääovilta katsottuna.

Suurpellon Vaappuvassa Ankassa on myös katsottavissa Oilersin vierasottelut ja mahdollisesti myös kotiotteluiden jälkipelejä. Ottelulipulla tai kausikortilla saa etuja pelipäivinä.

 

16.10.2018Öljypoikien uutiset: tappioton viikko
13.10.2018Karhut ja Oilers kohtaavat Porissa
10.10.2018Öljymiehien persoonat ja pelivälineet esiin - Öljybägi on Esport Oilersin uusi videosarja
10.10.2018Öljypoikien uutiset: peliveljiä ja hirvirytkettä
05.10.2018Öljymiehien nousujohteinen peli ei riittänyt tällä kertaa voittoon
04.10.2018"Pistetään pallo reppuun" - Nokian KRP saapuu Öljymiehien vieraaksi perjantaina
04.10.2018Maalikooste Koovee - Oilers 5-6 ja.
03.10.2018Koovee ja Öljymiehet iskevät yhteen keskiviikkona
01.10.2018Öljypoikien uutiset: Voittoisa lauantai junioreille
29.09.2018Öljypoikien uutiset: A-nuorten SM-sarja käynnistyy tänään!

Siirry arkistoon »