Oilersille komea voitto Oulusta

17.09.2018

Öljymiehet haki runkosarjan avausottelusta täyden pistepotin. Kolme pistettä tarttui mukaan Oulusta komealla 12-3 voitolla.

Oilersin harjoituspelikauden runsaat maalimäärät kantoivat hedelmää ensimmäiseen liigaotteluun. Paluun liigakentille tehnyt Markus Markkola ja Sylvester Raikamo olivat sunnuntai-illan tehokkaimmat Öljymiehet. Markkola hankki itselleen Tupla-paidan kotiavaukseen neljällä tehopisteellä, ja Raikamo iski hattutempun.

Positiivista ottelussa oli, että Oilers onnistui maalinteossa laajalla rintamalla, sillä jokainen viisikko pääsi iskemään pallon OLS:in verkkoon. 

Ottelussa yhden syöttöpisteen kerännyt Onni Piiparinen kiitteli joukkuetta ottelun jälkeen.

- Erittäin tyytyväinen voittoon, harvemmin Oulusta on otettu yhdeksän maalin voittoa. Lämmittää mieltä myös, että saatiin onnistumisia jokaiselta kentältä.  

Piiparinen näki, että joukkue oli valmis pelin alusta asti ja onnistui omissa teemoissaan.

Fyysisesti pärjättiin myös mun mielestä erittäin hyvin eikä hävitty montaa kaksinkamppailua. Lisäksi Joonas Kaltiainen oli taas kerran erittäin hyvä maalilla.

Petrattavaa perjantaina pelattavaan kotiavaukseen löytyy, sillä vastustaja EräViikingit ei tule päästämään Öljymiehiä yhtä helpolla.

Malttia pitää saada lisää. Välillä omassa päässä tehtiin huonoja ratkaisuja, kun yritettiin oikoa ja lähteä nopeasti uusiin hyökkäyksiin. Samalla ensimmäiset syötöt pitää saada paremmin omille pelaajille, jotta päästään hyödyntämään vastahyökkäyksiä paremmin. Ajoittain oltais myös voitu olla vähän suoraviivaisempia ratkaisupaikoissa, varakapteeni näkee.

Öljymiehillä on alkaneeseen viikkoon selvät sävelet. Valmistautuminen kohti ensimmäistä kotiottelua on jo alkanut. Joukkueella on kova halu näyttää kotiyleisön edessä parhaansa viime kauden sukelluksen jälkeen.

Todella mahtavaa päästä kotihalliin pitkän tauon jälkeen pelaamaan. Jatketaan tällä hyvällä tiellä ja pyritään kehittämään peliä taas askel eteenpäin. Nyt vaan keskittyminen seuraaviin treeneihin ja parhaaseen mahdolliseen valmistautumiseen otteluun, Piiparinen päättää.

Maalikooste

Ottelun tilastot

Ottelukuvia

Lehdistötilaisuus Luukkonen & Keskitalo

 
22.03.2019Öljypoikien uutiset: Avoimet harjoitukset huhti - toukokuussa!
18.04.2019Öljypoikien uutiset: Pienten öljypoikien kuulumisia
14.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 SUOMEN MESTARI 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NG04 PRONSSIA 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA SUOMEN MESTARI 2019
12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
11.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 FINAALIIN
09.04.2019Öljymiesten kausi päättyy sunnuntaina pronssiotteluun
08.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA mestaruus katkolla keskiviikkona
06.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA ensimmäiseen finaalisarjavoittoon!

Siirry arkistoon »