Oilersille komea voitto Oulusta

17.09.2018

Öljymiehet haki runkosarjan avausottelusta täyden pistepotin. Kolme pistettä tarttui mukaan Oulusta komealla 12-3 voitolla.

Oilersin harjoituspelikauden runsaat maalimäärät kantoivat hedelmää ensimmäiseen liigaotteluun. Paluun liigakentille tehnyt Markus Markkola ja Sylvester Raikamo olivat sunnuntai-illan tehokkaimmat Öljymiehet. Markkola hankki itselleen Tupla-paidan kotiavaukseen neljällä tehopisteellä, ja Raikamo iski hattutempun.

Positiivista ottelussa oli, että Oilers onnistui maalinteossa laajalla rintamalla, sillä jokainen viisikko pääsi iskemään pallon OLS:in verkkoon. 

Ottelussa yhden syöttöpisteen kerännyt Onni Piiparinen kiitteli joukkuetta ottelun jälkeen.

- Erittäin tyytyväinen voittoon, harvemmin Oulusta on otettu yhdeksän maalin voittoa. Lämmittää mieltä myös, että saatiin onnistumisia jokaiselta kentältä.  

Piiparinen näki, että joukkue oli valmis pelin alusta asti ja onnistui omissa teemoissaan.

Fyysisesti pärjättiin myös mun mielestä erittäin hyvin eikä hävitty montaa kaksinkamppailua. Lisäksi Joonas Kaltiainen oli taas kerran erittäin hyvä maalilla.

Petrattavaa perjantaina pelattavaan kotiavaukseen löytyy, sillä vastustaja EräViikingit ei tule päästämään Öljymiehiä yhtä helpolla.

Malttia pitää saada lisää. Välillä omassa päässä tehtiin huonoja ratkaisuja, kun yritettiin oikoa ja lähteä nopeasti uusiin hyökkäyksiin. Samalla ensimmäiset syötöt pitää saada paremmin omille pelaajille, jotta päästään hyödyntämään vastahyökkäyksiä paremmin. Ajoittain oltais myös voitu olla vähän suoraviivaisempia ratkaisupaikoissa, varakapteeni näkee.

Öljymiehillä on alkaneeseen viikkoon selvät sävelet. Valmistautuminen kohti ensimmäistä kotiottelua on jo alkanut. Joukkueella on kova halu näyttää kotiyleisön edessä parhaansa viime kauden sukelluksen jälkeen.

Todella mahtavaa päästä kotihalliin pitkän tauon jälkeen pelaamaan. Jatketaan tällä hyvällä tiellä ja pyritään kehittämään peliä taas askel eteenpäin. Nyt vaan keskittyminen seuraaviin treeneihin ja parhaaseen mahdolliseen valmistautumiseen otteluun, Piiparinen päättää.

Maalikooste

Ottelun tilastot

Ottelukuvia

Lehdistötilaisuus Luukkonen & Keskitalo

 
16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!
01.02.2019Esport Oilers vei Espoon Derbyn Metro Areenalla - Öljymiehet nousi sarjataulukossa sijalle kolme

Siirry arkistoon »