Salibandyliiga alkaa - Öljymiehet avaa runkosarjan Oulussa

14.09.2018

Oilersin liigajoukkue aloittaa Salibandyliigan runkosarjan vierasottelulla. Joukkue matkustaa lauantaina Ouluun, jossa se pelaa sunnuntai-iltana OLS:n vieraana. 

Öljymiesten nuoren joukkueen yksi johtavista pelaajista on 28-vuotias "isähahmo" Onni Piiparinen. Viime kaudella kolmanneksi eniten maaleja Oilers-paidassa tehnyt hyökkääjä odottaa tulisesti sarjakauden avausta uuden joukkueen kanssa.

Kaikista eniten odotan vaan sitä fiilistä, että saa pukea pelipaidan päälle ja pääsee näyttämään tän nuoren ryhmän kanssa mihin me pystytään, Piiparinen hehkuttaa.

Liigajoukkueen raikkaat peliesitykset harjoituspelikaudella kertovat siitä, että eteenpäin on menty - ainakin viime kauteen verrattuna. Myös joukkueen fyysisten testien tulokset parantuivat kelvollisesti, ja kehonmittaustestistä ilmeni, että rasvakiloja on poltettu kesän aikana. 

Piiparinen linjaa kuitenkin, että töitä ja kehitettävää löytyy vielä paljon.

Joukkueen kulttuurissa on näkyny huikea muutos kesän aikana. Se näkyy joukkueen fyysisessä kunnossa, sekä myös joukkueen ilmapiirissä. Huikeeta päästä sunnuntaina ensimmäistä kertaa näkemään miten tää ryhmä onnistuu kun pelataan sarjapisteistä. Toki kehitettävää on vielä paljon, mutta ollaan varmasti oikealla tiellä.

Öljymiesten sunnuntai-illan vastustajana toimii OLS. Viime kaudella runkosarjassa kymmennenneksi sijoittunut oululaisseura menetti yhden parhaista puolustajistaan juuri Oilersin riveihin, kun Antti Suomela päätti lähteä katselemaan uusia maisemia täksi kaudeksi. 

OLS:n puolustus menetti myös muita kovia nimiä, mutta hyökkäyksessä viilettää tälläkin kaudella vaaralliset maalintekijät Tatu Kiipeli sekä Valtteri Parviainen

Piipariselle ja muille Öljymiehille sarja-avauksen teemat ovat selvillä. Joukkue aikoo keskittyä vain omaan tekemiseen, ja pelaajat valmistautuvat antamaan parhaan mahdollisen version itsestään heti ensimmäisestä pelistä alkaen.

- Lähdetään pelaamaan sitä "omaa peliä", ja pidetään huoli, että ollaan ohjaimissa alusta asti. Pelataan isolla energialla, mutta samaan aikaan koitetaan olla fiksuja. Eiköhän se voitto näillä teemoilla irtoa, Piiparinen lupailee.

Entäpä kuka iskee tällä kaudella Oilersin runkosarjan avausmaalin?

Näin unta, että mä tein sen... Mutta realistina vastaan Casper Pfitzner, Piiparinen päättää.

OLS - ÖLJYMIEHET

su 16.9.2018

kello 18.00 / Kastellin monitoimitalo, Oulu

Otteluseuranta

Näin katsot Salibandyliigaa Ruudusta ja VeikkausTV:stä - salibandy.fi

Öljymiesten kausiennakko 

Salibandyliigan ennakko - pääkallo.fi15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton
10.11.2018Isänpäivä-ottelu huomenna Tapiolan urheiluhallissa - Öljymiehet hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan
08.11.2018Öljypoikien uutiset: Peräti kuusi Öljypoikaa mukana maajoukkueleirillä Eerikkilässä
07.11.2018Hyvävireinen TPS isännöi Oilersia perjantaina
05.11.2018Öljypoikien uutiset: vilkas viikko
03.11.2018Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä
02.11.2018"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

Siirry arkistoon »