Salibandyliiga alkaa - Öljymiehet avaa runkosarjan Oulussa

14.09.2018

Oilersin liigajoukkue aloittaa Salibandyliigan runkosarjan vierasottelulla. Joukkue matkustaa lauantaina Ouluun, jossa se pelaa sunnuntai-iltana OLS:n vieraana. 

Öljymiesten nuoren joukkueen yksi johtavista pelaajista on 28-vuotias "isähahmo" Onni Piiparinen. Viime kaudella kolmanneksi eniten maaleja Oilers-paidassa tehnyt hyökkääjä odottaa tulisesti sarjakauden avausta uuden joukkueen kanssa.

Kaikista eniten odotan vaan sitä fiilistä, että saa pukea pelipaidan päälle ja pääsee näyttämään tän nuoren ryhmän kanssa mihin me pystytään, Piiparinen hehkuttaa.

Liigajoukkueen raikkaat peliesitykset harjoituspelikaudella kertovat siitä, että eteenpäin on menty - ainakin viime kauteen verrattuna. Myös joukkueen fyysisten testien tulokset parantuivat kelvollisesti, ja kehonmittaustestistä ilmeni, että rasvakiloja on poltettu kesän aikana. 

Piiparinen linjaa kuitenkin, että töitä ja kehitettävää löytyy vielä paljon.

Joukkueen kulttuurissa on näkyny huikea muutos kesän aikana. Se näkyy joukkueen fyysisessä kunnossa, sekä myös joukkueen ilmapiirissä. Huikeeta päästä sunnuntaina ensimmäistä kertaa näkemään miten tää ryhmä onnistuu kun pelataan sarjapisteistä. Toki kehitettävää on vielä paljon, mutta ollaan varmasti oikealla tiellä.

Öljymiesten sunnuntai-illan vastustajana toimii OLS. Viime kaudella runkosarjassa kymmennenneksi sijoittunut oululaisseura menetti yhden parhaista puolustajistaan juuri Oilersin riveihin, kun Antti Suomela päätti lähteä katselemaan uusia maisemia täksi kaudeksi. 

OLS:n puolustus menetti myös muita kovia nimiä, mutta hyökkäyksessä viilettää tälläkin kaudella vaaralliset maalintekijät Tatu Kiipeli sekä Valtteri Parviainen

Piipariselle ja muille Öljymiehille sarja-avauksen teemat ovat selvillä. Joukkue aikoo keskittyä vain omaan tekemiseen, ja pelaajat valmistautuvat antamaan parhaan mahdollisen version itsestään heti ensimmäisestä pelistä alkaen.

- Lähdetään pelaamaan sitä "omaa peliä", ja pidetään huoli, että ollaan ohjaimissa alusta asti. Pelataan isolla energialla, mutta samaan aikaan koitetaan olla fiksuja. Eiköhän se voitto näillä teemoilla irtoa, Piiparinen lupailee.

Entäpä kuka iskee tällä kaudella Oilersin runkosarjan avausmaalin?

Näin unta, että mä tein sen... Mutta realistina vastaan Casper Pfitzner, Piiparinen päättää.

OLS - ÖLJYMIEHET

su 16.9.2018

kello 18.00 / Kastellin monitoimitalo, Oulu

Otteluseuranta

Näin katsot Salibandyliigaa Ruudusta ja VeikkausTV:stä - salibandy.fi

Öljymiesten kausiennakko 

Salibandyliigan ennakko - pääkallo.fi12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa

Siirry arkistoon »