Esport Oilers on Suomen toisiksi suurin salibandyseura - tavoitteet ovat kuitenkin korkeammalla

06.09.2018

Oilers on kasvanut vuoden vaihteesta tähän päivään reilulla kahdella sadalla jäsenellä.

Esport Oilersin tavoitteena on olla maailman suurin salibandyseura. Seura on kasvanut paljon viimeisen viiden vuoden aikana, ja sitä mukaan ovat kehittyneet myös olosuhteet. Salibandykenttien määrä Esport Arenalla on kasvanut seitsemään, ja tätä mukautumista tarvitaan jatkossakin, jotta tulevaisuuden tavoitteet täyttyvät.  

Jäsenmäärällisesti maailman suurimmaksi salibandyseuraksi kasvaminen vaatii hyvää toimintaa sekä poika- että tyttöjunioritasolla. Se vaatii myös huippuolosuhteita, mitkä meillä on jo käytössämme Esport-yhteistyön myötä, Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kertoo.

Tulevaisuuden kasvuun kuuluu olennaisena osana tyttö- ja naissalibandyn vahvistaminen. Tämän lisäksi seuraan on kaavailtu laajempaa toimintaa aikuisten harrastepuolelle.

Meille on tullut tyttö- ja naissalibandyvastaava Lasse Heikura, joka edesauttaa kasvuamme. Toivoisin myös, että meiltä löytyisi tulevaisuudessa laajempi kirjo harrastaa salibandya seuran sisällä, kun isot ikäluokat kasvavat ja aktiivinen harrastaminen loppuu. Tällä hetkellä meillä on liigajoukkueen lisäksi joukkue 3.divarissa, mutta miksei jatkossa myös esimerkiksi nelos- sekä vitosdivareissakin.

Espoossa ja Oilersissa on paljon salibandypotentiaalia ja harrastajamäärät kasvavat jatkuvasti. Paljon on jo saavutettu, mutta paljon on saavutettavissa. Työntekoa se on vaatinut ja vaatii jatkossakin. Seuran henkilökunta on kasvanut muutamassa vuodessa kahdesta vakituisesta työntekijästä kuuteen ja tulee kasvamaan jatkossakin. Voidaankin sanoa, että Esport Oilers ei ole nähnyt huippuaan jäsenmäärissäkään mitattuna.

Olosuhteet ovat kehittyneet, ja toimisto on työntekijöineen pystynyt vastaamaan kehitykseen. Me elämme hyvää vaihetta Oilersissa ja olemme rakentaneet hyvän pohjan. Kiitos siitä kuuluu koko toimiston työntekijöille. Meillä on innostunut ja nuorekas tiimi, Vehkaoja summaa tyytyväisenä.

15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton
10.11.2018Isänpäivä-ottelu huomenna Tapiolan urheiluhallissa - Öljymiehet hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan
08.11.2018Öljypoikien uutiset: Peräti kuusi Öljypoikaa mukana maajoukkueleirillä Eerikkilässä
07.11.2018Hyvävireinen TPS isännöi Oilersia perjantaina
05.11.2018Öljypoikien uutiset: vilkas viikko
03.11.2018Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä
02.11.2018"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

Siirry arkistoon »