Esport Oilers on Suomen toisiksi suurin salibandyseura - tavoitteet ovat kuitenkin korkeammalla

06.09.2018

Oilers on kasvanut vuoden vaihteesta tähän päivään reilulla kahdella sadalla jäsenellä.

Esport Oilersin tavoitteena on olla maailman suurin salibandyseura. Seura on kasvanut paljon viimeisen viiden vuoden aikana, ja sitä mukaan ovat kehittyneet myös olosuhteet. Salibandykenttien määrä Esport Arenalla on kasvanut seitsemään, ja tätä mukautumista tarvitaan jatkossakin, jotta tulevaisuuden tavoitteet täyttyvät.  

Jäsenmäärällisesti maailman suurimmaksi salibandyseuraksi kasvaminen vaatii hyvää toimintaa sekä poika- että tyttöjunioritasolla. Se vaatii myös huippuolosuhteita, mitkä meillä on jo käytössämme Esport-yhteistyön myötä, Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kertoo.

Tulevaisuuden kasvuun kuuluu olennaisena osana tyttö- ja naissalibandyn vahvistaminen. Tämän lisäksi seuraan on kaavailtu laajempaa toimintaa aikuisten harrastepuolelle.

Meille on tullut tyttö- ja naissalibandyvastaava Lasse Heikura, joka edesauttaa kasvuamme. Toivoisin myös, että meiltä löytyisi tulevaisuudessa laajempi kirjo harrastaa salibandya seuran sisällä, kun isot ikäluokat kasvavat ja aktiivinen harrastaminen loppuu. Tällä hetkellä meillä on liigajoukkueen lisäksi joukkue 3.divarissa, mutta miksei jatkossa myös esimerkiksi nelos- sekä vitosdivareissakin.

Espoossa ja Oilersissa on paljon salibandypotentiaalia ja harrastajamäärät kasvavat jatkuvasti. Paljon on jo saavutettu, mutta paljon on saavutettavissa. Työntekoa se on vaatinut ja vaatii jatkossakin. Seuran henkilökunta on kasvanut muutamassa vuodessa kahdesta vakituisesta työntekijästä kuuteen ja tulee kasvamaan jatkossakin. Voidaankin sanoa, että Esport Oilers ei ole nähnyt huippuaan jäsenmäärissäkään mitattuna.

Olosuhteet ovat kehittyneet, ja toimisto on työntekijöineen pystynyt vastaamaan kehitykseen. Me elämme hyvää vaihetta Oilersissa ja olemme rakentaneet hyvän pohjan. Kiitos siitä kuuluu koko toimiston työntekijöille. Meillä on innostunut ja nuorekas tiimi, Vehkaoja summaa tyytyväisenä.

20.03.2019Oilers ja Classic aloittavat välierät 27.3.
18.03.2019Öljypoikien uutiset: kaikki öljypojat pudotuspeleihin!
16.03.2019Ottelusarjaraportti: Esport Oilers marssi välieriin puhtaalla pelillä
15.03.2019Esport Oilers ottaa merkittävän askeleen pelaajakehityksessä - espoolaisten valmennujärjestelmä tehostuu pelaajien arjessa
14.03.2019Öljymiehet haki jatkoaikavoiton Jyväskylästä - ottelusarja ensimmäistä kertaa katkolla perjantaina
13.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA välieriin!
12.03.2019Öljypoikien uutiset: viimeisiä viedään
11.03.2019Oilers nappasi toisen voiton puolivälieräsarjassa
08.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA pudotuspelit alkavat huomenna!
06.03.2019Pudotuspeliennakko: Oilers - Happee

Siirry arkistoon »