Esport Oilers on Suomen toisiksi suurin salibandyseura - tavoitteet ovat kuitenkin korkeammalla

06.09.2018

Oilers on kasvanut vuoden vaihteesta tähän päivään reilulla kahdella sadalla jäsenellä.

Esport Oilersin tavoitteena on olla maailman suurin salibandyseura. Seura on kasvanut paljon viimeisen viiden vuoden aikana, ja sitä mukaan ovat kehittyneet myös olosuhteet. Salibandykenttien määrä Esport Arenalla on kasvanut seitsemään, ja tätä mukautumista tarvitaan jatkossakin, jotta tulevaisuuden tavoitteet täyttyvät.  

Jäsenmäärällisesti maailman suurimmaksi salibandyseuraksi kasvaminen vaatii hyvää toimintaa sekä poika- että tyttöjunioritasolla. Se vaatii myös huippuolosuhteita, mitkä meillä on jo käytössämme Esport-yhteistyön myötä, Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kertoo.

Tulevaisuuden kasvuun kuuluu olennaisena osana tyttö- ja naissalibandyn vahvistaminen. Tämän lisäksi seuraan on kaavailtu laajempaa toimintaa aikuisten harrastepuolelle.

Meille on tullut tyttö- ja naissalibandyvastaava Lasse Heikura, joka edesauttaa kasvuamme. Toivoisin myös, että meiltä löytyisi tulevaisuudessa laajempi kirjo harrastaa salibandya seuran sisällä, kun isot ikäluokat kasvavat ja aktiivinen harrastaminen loppuu. Tällä hetkellä meillä on liigajoukkueen lisäksi joukkue 3.divarissa, mutta miksei jatkossa myös esimerkiksi nelos- sekä vitosdivareissakin.

Espoossa ja Oilersissa on paljon salibandypotentiaalia ja harrastajamäärät kasvavat jatkuvasti. Paljon on jo saavutettu, mutta paljon on saavutettavissa. Työntekoa se on vaatinut ja vaatii jatkossakin. Seuran henkilökunta on kasvanut muutamassa vuodessa kahdesta vakituisesta työntekijästä kuuteen ja tulee kasvamaan jatkossakin. Voidaankin sanoa, että Esport Oilers ei ole nähnyt huippuaan jäsenmäärissäkään mitattuna.

Olosuhteet ovat kehittyneet, ja toimisto on työntekijöineen pystynyt vastaamaan kehitykseen. Me elämme hyvää vaihetta Oilersissa ja olemme rakentaneet hyvän pohjan. Kiitos siitä kuuluu koko toimiston työntekijöille. Meillä on innostunut ja nuorekas tiimi, Vehkaoja summaa tyytyväisenä.

25.09.2018Öljypoikien uutiset: viimeinenkin sarjapaikka varmistui
22.09.2018Öljymiehille kotiavauksesta tappio - tasokas kamppailu päättyi EräViikinkien voittoon
22.09.2018EOTV: Joonas Kaltiaisen mietteet kotiavauksesta
19.09.2018Kotiotteluennakko: Öljymiesten kausi Tapiolan Urheiluhallissa käynnistyy perjantaina
18.09.2018Anniskelua Öljymiesten kotiotteluissa - Esport Oilers ja Pub Vaappuva Ankka ovat aloittaneet yhteistyön
17.09.2018 22:07Maalikooste OLS - Oilers 3-12
17.09.2018Oilersille komea voitto Oulusta
14.09.2018Salibandyliiga alkaa - Öljymiehet avaa runkosarjan Oulussa
11.09.2018Öljymiesten kausiennakko
10.09.2018Öljypoikien uutiset: NGB aloitti vahvasti karsinnat!

Siirry arkistoon »