Öljypoikien uutiset: Maali-iloittelua

11.03.2018

Viikonloppuna molemmat C-ikäluokat viimeistelivät runkosarjansa ja jatkavat nyt matkaansa pudotuspeleihin kotiedun turvin. Viimeisenä tulevalla viikolla sarjansa paketoi B-pojat Tapiolan Urheiluhallilla.

Oilers NG02 11 - 12 SB Heinola (4-2, 5-5, 2-5)

"Vastassa Jumbojoukkue, joka oli hävinnyt viimeiset 5 peliään todella reilusti. Voiton piti olla selvä....vaan kuinkas kävikään. Asennuspuoli oli koko joukkueella valmennuksesta lähtien huono. Vaihdettiin oma pelisysteemikin... Valmennuksen virhe. Lähdettiin kolmella kentällä kovalla paineella antamaan painetta. No, ei tullut painetta. Ainoastaan kaverille vastahyökkäyksiä. Pääsimme kuitenkin toisessa erässä jo 6-2 johtoonkin. Silloin tuli olo, että eiköhän tämä tästä lähde...ei lähtenyt! Kaveri tuli tasoihin kolmannessa erässä. Tämän jälkeen taas mentiin parin maalin johtoon. Kaveri kuitenkin halusi voittaa ottelun ja nousi viimeisellä minuutilla ohi ja voitti ansaitusti pelin. Kokonaisuudessaan ottelussa asenne puolustuspelaamiseen oli heikkoa. Alaspäin ei jaksettu tehdä töitä. Mailapeittopeli olematonta. Edellisessä Koovee pelissä mailapeittojen lukumäärä oli noin 25. Tässä pelissä 5. Harhasyöttöjen määrä oli myös järkyttävä.  Tästä pitää nyt jokaisen joukkueemme jäsenen ottaa oppia. Allekirjoittanut on nyt muutaman viikon puhunut joukkueelle, että nyt olisi viimeinen  hetki herätä harjoituksissa. Toivottavasti se herätys tuli nyt SB Heinolan muodossa." kertoi päävalmentaja Sami Koskinen.

Tilastot

Oilers NG03 14 – 2 SB Vaasa (5-0, 6-0, 3-2)

Valmentaja Sebastian Laaksonen kommentoi ottelua seuraavasti: "Runkosarjan päätöskierros ei ennakkoasetelmiin nähden yllätyksiä tarjonnut. Alun kankeuden jälkeen hyökkäyspelaamisemme alkoi tuottaa tulosta ja hienon syöttöketjun päätteeksi Daniel Holm harjoitteli jo kesän golfkierroksia varten puttaamalla pallon tyhjiin. Teimme neljä maalia kahden minuutin sisään ja pakotimme Vaasan pojat ottamaan aikalisän. Aikalisästäkään ei tällä kertaa apua ollut sillä heti seuraavassa vaihdossa Eppu Kajalan lisäsi johtoa. Erätauolle siirryttiin näistä lukemista. Toinen erä oli Lassi Viitasen tyylittelyä. Neljään minuuttiin kolme maalia ja seitsemäs peräkkäinen hattutemppu oli valmis. Pelillisesti toinen erä oli meiltä vahvaa tekemistä ja saimmekin pidettyä pelin painopisteen koko erän vastustajan päädyssä. Erävoitto puhtaasti 6-0. Viimeisessä erässä vastustajakin pääsi maalin makuun meidän unohtaessa, että peli ei ole pelkästään hyökkäämistä. Runkosarja saatiin päätökseen ehjän kokonaisuuden jälkeen ja tästä on hyvä jatkaa kohti kevään tosi pelejä."

Oilersin onnistujat: Lassi Viitasen (5+1) tehoilta riitti meidän lohkon maalipörssin voittoon ja koko ikäluokan toiseen sijaan. Daniel Holm (1+3), sekä ykköskenttä oli tänään pelipäällä tehden yhteensä kuusi maalia.

Tilastot

Seuraava ottelu:

13.3. klo 19:15 Oilers NGB - Classic, Tapiolan Urheiluhalli

16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!
01.02.2019Esport Oilers vei Espoon Derbyn Metro Areenalla - Öljymiehet nousi sarjataulukossa sijalle kolme

Siirry arkistoon »