Öljypoikien uutiset: Kaikki joukkueet jälleen pudotuspeleihin!

05.03.2018

Öljypojat pelasivat vilkkaan viikonlopun kaikkien joukkueiden ollessa tulessa. Viikonlopun aikana päätettiin myös A-junioreiden runkosarja jännittävien vaiheiden jälkeen. Joukkueet ottaessa pisteen Seinäjoelta tarkoitti se, että toista vuotta peräkkäin kaikki öljypojat pelaavat pudotuspelejä.

SPV 4 - 3 Oilers NGB (1-2, 1-1, 2-0)

"Lauantain SPV pelin ensimmäinen erä sujui tunnustelevissa merkeissä. Päästiin heti alkuun johtoon ylivoimalla. Kaveri kuittasi nopeasti kuitenkin tasoihin. Erän lopussa sitten osuttiin vielä kertaalleen. Toinen erä jatkui tasaisissa merkeissä ja maalin johdossa ottelun päätöskolmannekselle. Kolmannessa erässä pari nukahdusta maksoi meille voiton. Luotiin kyllä paikkoja, mutta viimeistely ei ollut tarpeeksi laadukasta ja tiukka maalinpeli kääntyi näin SPV:lle. Pelillisesti ei noustu kovinkaan kummoiselle tasolle ja lopputulosta tulee kunnioittaa, kommentoi päävalmentaja Aleksi Lammi.

TIlastot

OLS 8 - 10 Oilers NGB (1-4, 2-4, 5-2)

Sunnuntain ottelun kulkua Lammi kertasi seuraavasti: "Sunnuntaina kohdattiin OLS. Pääsimme ensimmäisessä erässä todella varkain 1-4 johtoon. Toiseen erään parannettiin omaa tekemistä huomattavasti ja varsinkin erän ensimmäiset 10 minuuttia olivat meiltä viikonlopun laadukkainta suorittamista. Kolmannessa erässä otettiin turhia jäähyjä ja vähän iski paniikkia päälle. Päästettiin turhaan kaveri iholle omalla hölmöilyllä, mutta klaarattiin lopulta hyvät pinnat kotiin. Lähtökohdat viikonlopun Pohjoisen kiertueelle olivat todella haastavat, joten ilomielin otetaan voitto vastaan. Kolmannen erän tapahtumista tulee ottaa jatkoa pitäen oppia, eikä vastaavaan löysäilyyn saa enää sortua."

Oilers onnistujat: Viikonopun vaikeiden lähtökohtien johdosta ei nosteta ketään yksilöä jalustalle. Oilers meni kiertueella joukkueena, onnistutui, epäonnistutui ja oppi paljon kevättä ajatellen. Työt jatkuvat ja runkosarja paketoidaan joukkueen osalta reilun viikon kuluttua Classicia vastaan. Eteenpäin siis!

Tilastot

SPV 3 - 2 Oilers NGA (1-0, 1-2, 0-0, 1-0)

Päävalmentaja Hannu Mattila kertasi ottelun kulkua seuraavasti; "Poissaolojen myötä lähdettiin Seinäjoelle pienellä ryhmällä. Tasainen sarjatilanne toi oman mausteensa tähänkin peliin ja kummatkin joukkueet pyrkivät minimoimaan virheitään. Peliä mentiin aikalailla odotetun käsikirjoituksen mukaan, jossa SPV oli erittäin vaarallinen vastaiskuista, joista yhdestä pääsikin 1-0 johtoon. Omaa peliä saatiin parannettua toiseen erään ja kun vuorotellen onnistuttiin maalinteossa niin kolmanteen erään lähdettiin 2-2 tilanteessa. Kolmas erä oli tasaista vääntöä ja kummallakin oli tonttinsa ratkaista, mutta onnistumisia ei tullut. Jatkoajalla sitten SPV onnistui maalinteossa ja nappasi voiton."

Oilers onnistujat: Kokonaisuutena peli oli Oilersilta hyvää perussuorittamista. Maalilla Severi Hopsu pelasi jälleen vahvan pelin. 

A-junioreiden erittäin tasaisen runkosarja päättyi Oilersin osalta sijaan seitsemän. Sarjan tasaisuudesta kertoo hyvin, että kaikki playoff-joukkueet päätyivät runkosarjassa neljän pisteen sisään. Tänään suoritetussa valintatilaisuudessa kolmesta valitsemaan päässeestä joukkueesta kukaan ei halunnut valita Oilersia, joten neljänneksi sijoittuneelle TPS:lla jäi vastustajakseen öljypojat. Otteluparin aikatauluista tiedotamme viikolla.

TIlastot

KooVee 2 - 5 Oilers NG02 (0-1, 0-3, 2-1)

"Lähdettiin matkaan 10+2 miehistöllä. Pikkuisen on yhä ongelmia joukkueemme terveystilanteessa. Ekassa erässä pelasimme ihan hyvin. Pallo liikkui yllättävänkin hyvin koko kentän alueella ja painopiste oli koko erän Kooveen päädyssä. Erävoitto 1-0. Toisessa erässä onnistuimme murtamaan vastustajan puolustuksen muutaman kerran aika näyttävästikin. Kolme maalia tehtiin, ja kyllä ihan ansaitusti. Erävoitto 3-0. Viimeiseen erään 4-0 tilanteessa. Kaveri antoi kovaa painetta heti alusta asti. Oltiin helisemässä. 4-2 ja peliä pelattu 47 minuuttia. Sitten saatiin jostain kaivettua taas vaihde, jolla pystyttiin vastaamaan kaverin rynnistykseen. Lopussa kaverilla oli paikat kaventaa ja jopa tasoittaa peli, mutta maalivahtimme Torsti Förbom otti upeat gamesaverit." kommentoi valmentaja Sami Koskinen


Oilersin onnistujat: Maalivahti Torsti Förbom pelasi ensimmäisen ottelun loukkaantumisen jälkeen ja onnistui erinomaisesti. Mtyös Olli Jokela onnistui sentterin tontilla hyvin ja Oskar Vaskio iski neljä osumaa.

Tilastot

RSS Panthers / FoSu 6 - 11 Oilers NG03 (1-5, 2-2, 3-4)

"Sunnuntai-iltapäivänä tiedossa oli matka Forssan ytimeen ja vastassa vielä pudotuspelipaikasta tiukasti kamppaileva yhdistelmäjoukkue RSS Panthers/FoSu. 

Ensimmäinen erä alkoi meiltä tehokkaasti ja neljän minuutin jälkeen tilanne oli jo 0-3 meidän hyväksi. Pelin painopiste ensimmäisessä erässä oli kuitenkin enemmän meidän päässä ja vastustaja saikin painostettua hyvin. Meidän hyvän puolustuspelin ansiosta saimme pidettyä vastustajat poissa vaarallisimmilta tekopaikoilta ja meidän hyökkäyspään tehokkuuden ansiosta erätauolle siirryttiin 1-5 johdossa.

Toinen erä alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinen. Vain 3 sekunnin jälkeen Olli Jokela kopautteli ylärimaa ja hyökkäyksen jälkitilanteesta Olli laittoi vielä pallon hallitusti maalin. Toinen erä oli selkeästi tasaisempi ja hallinta siirtyi erän edetessä meille. Erän maalit menivät tasan 2-2.

Erien alussa olimme selkeästi paremmin hereillä tänään kuin kaveri. Joonas Bäcklund ujutti pallon maaliin, kun viimeistä erää oli kulunut puoli minuuttia.

Molempien joukkueiden tehdessä vielä 3 maalia saimme vietyä pelin kunnialla loppuun.

Hyökkäyspelaaminen oli tänään tehokasta. Puolustuspelaaminen oli hyvällä tasolla ja saimme muutamaa nukahdusta lukuun ottamatta pidettyä vastustajat poissa tekopaikoilta." kommentoi Sebastian Laaksonen

Oilersin onnistujat: Joukkue onnistutui ottelussa hyvin niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Erityismaininta kuitenkin menee Sampo Haaralalle ensimmäisestä SM-maalista ja pirteästä esiintymisestä!

Tilastot

ng03_rsspanthers.jpeg

Seuraavat ottelut:

10.3 klo.15.30 Oilers NG02 - SB Heinola, Esport Arena

11.3 klo.13.00 Oilers NG03 - SB Vaasa, Esport Arena

12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa

Siirry arkistoon »