Oilers lähtee tekemään tulosta viikonlopun vierasotteluihin

02.03.2018

Oilersilla on edessä Salibandyliigan runkosarjan kolmanneksi sekä toiseksi viimeisimmät ottelut. Lauantaina joukkue kohtaa SPV:n Seinäjoella, ja sunnuntaina OLS isännöi Oilersia Oulussa.

Tuplaviikonlopusta on kaksi arvokasta voittoa jaossa, ja pisteitä Oilers tarvitseekin. Kolmen ottelun tappioputki ja derbytappio Indiansille luulisi lisäävän joukkueen voitonnälkää ja auttamaan kurssin kääntymisessä voittojen tielle. SPV- ja OLS-otteluiden lisäksi Öljymiehet saavat laatuaikaa joukkueena koko viikonlopun. Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen odottaa reissua ja joukkueen yhteistä laatuaikaa iloisin mielin.

Öljymiehille pitkä yhteinen viikonloppu sopii paremmin kuin hyvin. Yhteiset tunnit ja kokemukset toivottavasti edesauttavat yhteistyön kehittymistä myös kaukalon sisäpuolella.

Lauantain vastustaja SPV haki vierasvoiton joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa. Lopputulos 11-4 ei jättänyt epäselvyyttä paremmasta joukkueesta. Tuleva ottelu vaatiikin nappisuorituksen, jos Oilers mielii pisteitä Seinäjoelta hakea.

SPV:n kaataminen lakeuksilla vaatii huippuonnistumisen. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Peliveljet muurasivat oman pään tiukasti ja iskivät murhaavasti vastaan. Kokeneiden pelimiesten johdolla SPV:lla on ollut tapana parantaa kevättä kohden, joten kova iltapuhde on lauantaina tiedossa, Luukkonen ennakoi.

Oilers matkustaa Seinäjoelta samana iltana Ouluun, jossa joukkue majoittuu ja aloittaa valmistautumisen OLS-kamppailuun. OLS taistelee karsintaviivan yläpuolella, joten sunnuntain ottelussa pelataan myös isoista pisteistä.

OLS on parhaimmillaan esittänyt erinomaisia otteita ja sinikeltainen puhuri on riepotellut irtopisteitä jopa sarjan kärkijoukkueilta. Oululaiset ovat tunnettuja periksiantamattomuudesta ja taistelusta. Joukkue puolustaa erittäin kurinalaisesti, ja uhrautuvan ryhmän viimeisenä lukkona on yksi sarjan parhaista maalivahdeista, Luukkonen pohtii sunnuntain kamppailua.

Öljymiesten maalinteko on viikonloppuna suurennuslasin alla. Luukkonen kertoo, että pelillisesti suurin kehityskohde on hyökkäyspeli, sillä viimeaikaisiin maalimääriin ei voi missään nimessä olla tyytyväinen.

Toivottavasti hyvä harjoittelu ja runsas yhteinen aika edesauttavat sopivan rentouden löytämistä peliin. Tehdään nöyrästi duunia ja yritetään ansaita onnistumisia.

Tuplaviikonloppu tulee hyvään saumaan Oilersin kannalta. Joukkueelle tarjotaan hyvää aikaa yhtenäistyä ja elää urheilijan elämää koko viikonlopun ajan. Pudotuspelipaikan varmistaminen vaatii lisäpisteitä, joten tulostakin täytyy kahdessa ottelussa tehdä.

Töitä on edelleen paljon tehtävänä, vaikka runkosarja on kääntymässä jo loppusuoralle. Tavoitteena on kehittää peliä, hioa ryhmädynamiikkaa ja tehdä tulosta, Luukkonen päättää.

SPV - OILERS la 3.3 kello 17.00 / Veikkaus TV

OLS - OILERS su 4.3 kello 18.00

16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!
01.02.2019Esport Oilers vei Espoon Derbyn Metro Areenalla - Öljymiehet nousi sarjataulukossa sijalle kolme

Siirry arkistoon »