Öljymiehet ja Happee kotikaukalossa keskiviikkona

19.02.2018

Oilers pääsee tositoimiin kotiareenalle yli kuukauden odotuksen jälkeen. Keskiviikkona Tapiolan Urheiluhallille vieraaksi saapuu laadukas hirvilauma Jyväskylästä. Vierasjoukkue Happeella onkin alla viidestä viime kamppailusta neljä voittoa ja yksi tappio.

Happee ei ole ollut Öljymiehille mieluisa vastus useaan vuoteen, yhtä välieräsarjaa lukuunottamatta. Oilers on voittanut Happeen Salibandyliigan runkosarjassa viimeksi kaudella 2013-14. Kolmella edellisellä kaudella Oilers on kärsinyt tappion jyväskyläläisille vieraskentällä, ja joukkueet ovat päätyneet tasapisteisiin Tapiolassa.

Happeen lähtöasetelmat otteluun ovat sangen mukavat. Joukkue majailee runkosarjan sijalla neljä, kaksi pistettä EräViikinkejä jäljessä. Otteluitakin vierasjoukkueella on kaksi kappaletta vähemmän. Happee taistelee vielä jopa runkosarjan kakkospaikasta, jos loput ottelut "hirvillä" menevät nappiin.

Kotijoukkue Oilers kärsi viime lauantaina vähämaalisessa ottelussa tappion Steelersille. Intohimoisempi ja taistelevampi Steelers sai ansaitun voiton, kun Öljymiehillä oli vaikeuksia hyökkäyspäässä ja taisteluilmeessä. Edessä on kuitenkin uusi peli ja uusi mahdollisuus ottaa kaksi pistettä ja parannella runkosarjasijoitusta. Oilers tarvitseekin pisteitä päästäkseen turvallisemmalle paikalle sarjataulukossa. 

Oilers-hyökkääjä Severi Korhonen lähtee otteluun kolmen ottelun maaliputkessa. Korhonen on Oilersin maalipörssin kolmannella sijalla 12 osumalla, mutta etenkin viime otteluissa Korhosesta on huokunut itsevarmuus maalintekoyrityksissä.

- Nyt on uponnu ihan kivasti paikoista, vähä onnee ja keskittymistä nii se yleensä auttaa. Toki etenkin parissa viime pelissä ois voinu laittaa useammankin maalin, hyökkääjä kertoo.

Keskiviikon ottelun molemmilla joukkueilla on omat panokset runkosarjan loppua kohti. Oilers taistelee todennäköisesti sijoista 5-8, mutta myös kotietuun on pieni mahdollisuus.

Viime ottelussa kaukalosta ei välittynyt sitä alkukevään kiimaa ja loppurutistuksen ilmettä, mitä voitto-ottelut tähän aikaa vuodesta vaativat, mutta Korhonen tietää että Oilers tulee olemaan parempi peli kerrallaan.

Kyl me lähetään rakentamaan mahollisimman hyviä asetelmia ja valmiuksia keväälle. Ei tarvi pelkää etteikö pelit sytyttäisi.

Keskiviikkona kannattaa saapua paikan päälle seuraamaan ottelua. Luvassa on tulinen ja taidokas kamppailu, kuten useasti ennenkin näiden joukkueiden välillä. Öljymiehet tarvitseekin runkosarjan toiseksi viimeiseen kotiotteluun arvokasta kotiyleisön kannustusta pisteiden metsästykseen. Maalitykki Korhonen odottaa myös innolla hienon kotiyleisön edessä pelaamista.

Happee kuuluu sarjan parhaimpiin jengeihin, kiva päästä kotisaliin haastamaan jyväskyläläiset, Korhonen päättää.

ERIKOISTARJOUS - VEIKKAUSKORTILLA KAKSI LIPPUA YHDEN HINNALLA!

LIPUT ENNAKKOON LIPPUAUTOMAATISTA

OILERS - HAPPEE

KE 21.2 TAPIOLAN UH

KLO 18.30

25.09.2018Öljypoikien uutiset: viimeinenkin sarjapaikka varmistui
22.09.2018Öljymiehille kotiavauksesta tappio - tasokas kamppailu päättyi EräViikinkien voittoon
22.09.2018EOTV: Joonas Kaltiaisen mietteet kotiavauksesta
19.09.2018Kotiotteluennakko: Öljymiesten kausi Tapiolan Urheiluhallissa käynnistyy perjantaina
18.09.2018Anniskelua Öljymiesten kotiotteluissa - Esport Oilers ja Pub Vaappuva Ankka ovat aloittaneet yhteistyön
17.09.2018 22:07Maalikooste OLS - Oilers 3-12
17.09.2018Oilersille komea voitto Oulusta
14.09.2018Salibandyliiga alkaa - Öljymiehet avaa runkosarjan Oulussa
11.09.2018Öljymiesten kausiennakko
10.09.2018Öljypoikien uutiset: NGB aloitti vahvasti karsinnat!

Siirry arkistoon »