Öljypoikien uutiset: rankkareita ja kärkikamppailuja

12.02.2018

Oilers NGB 3 – 9 TPS (1-2, 0-4, 2-3)

Valmentaja Mika Väisänen kommentoi ottelua seuraavasti: ”Ensimmäinen erä meni molemmilta hiukan uneliaissa merkeissä. Toiseen erään TPS sai menovaihteen päälle ja heidän ykönen joka pelasi kakos kenttänä oli pitelemätön. Viimeiseen erään saatiin parempi meno päälle, mutta kaverin uhrautua puolustus peli ja Oskari fälden saivat suurimman terän pois.”

Tilastot

 

NGB_Marika_tappio.jpg

Kuva: Marika Kuusela

ÅIF 7 – 8 Oilers NG02 RL. (3-4, 2-3, 2-0, 0-0, 0-1) 

”Joukkueenjohtajamme sanoi ensimmäisellä erätauolla, että olisi mukavaa, jos tulisi edes yksi jatkoaika ja pilkkukisa kaudessa. No, se saatiin aikaiseksi. Itse ottelu oli hidastempoinen, en tiedä johtuiko se meidän pelitavastamme vai vastustajan.  Kokonaisuudessaan perjantain esitys oli, kuten eräs pelaajamme kuvaili "semisurkeata".  Nyt pitää toivoa, että saadaan pidettyä pojat terveinä ja vähän treeniä alle, niin kyllä se peli paranee.” Kertoi päävalmentaja Sami Koskinen.

Tilastot

 

Oilers NG03 11 – 6 Merikoski SBT03 (2-3, 5-1, 4-2)

Oilers-valmentaja Sebastian Laaksonen avasi kommenttipankkinsa voitetulla ottelulla: ”Lauantaina saimme vieraita Oulusta ja vastaan asettui Merikoski SBT. Tiedossa oli fyysisesti hyvä ja isokokoinen joukkue. Reilu kuukausi sitten Oulussa pelatusta pelistä muodostui tasainen kamppailu ja samaa oli odotettavissa myös tältä ottelulta.

Merikoski aloittikin vahvasti ja heti ensimmäisessä vaihdossa rokottivat meidän merkkausvirheestä. Ensimmäinen erä eteni nousujohteisesti ja tunnustellen. Kuitenkin pikkuhiljaa alettiin päästä mukaan peliin. Molemmat joukkueet osuivat vielä kahdesti erän aikana, joten tauolle siirryttiin vierailijoiden maalin johdossa.

Toinen erä oli meiltä parempi ja nostimme omaa pelaamisen tasoa selkeästi. Erän alku oli tasaista vääntöä puolin ja toisin, mutta erän edetessä ote siirtyi vahvemmin meille. Erän puolivälin nopeat maalit lisäsivät itseluottamusta ja pelaaminen oli meidän hallintaa. Ansaitusti erävoitto 5-1.

Kolmas erä jatkui siitä, mihin edellisessä erässä jäätiin ja saimmekin tehtyä muutaman maalin lisää. Odotetusti vastustaja otti aikalisän ja tiivisti peluutustaan. Ote siirtyi loppua kohden enemmän heille, mutta saimme pidettyä Merikosken pelurit kurissa loppuun asti eikä sen isompaa kiriä syntynyt. Ansaittu 11-6 voitto, jolla varmistimme lohkon 1. Sijan.”

Oilersin onnistujat: Jälleen kerran onnistumisia tuli laajalta rintamalta. NG02-joukkueesta saapunut vahvistus Olli Jokela (1+1) toi hyvän lisän joukkueen puolustus- ja avauspelaamiseen. Lisäksi Berglund-Kajala-Viitanen kolmikko oli iskussa.

Tilastot

 

Marika_tuuletus.jpg

Kuva: Marika Kuusela

Oilers NGA 7 – 8 Happee (1-3, 2-3, 4-2)

”Meidän osalta peli oli hyvin kaksijakoinen. Ensimmäisellä puoliskolla viimeinen puristus puuttui niin puolustus- kuin hyökkäyspelistä. Tämän Happee käytti armottomasti hyväkseen. Reilun 35min jälkeen taululla oli kaverin 1-6 johtolukemat. Tämän jälkeen saatiin taas oman tekemisen punaisesta langasta kiinni ja pikkuhiljaa alettiin hivuttautua lähemmäs. Vikalle kympille lähtiessä oltiin jo maalin päässä, mutta kaveri onnistui taas repimään pari maalia lisää eroa. Lopun 6vs5-pelillä päästiin taas maalin päähän, mutta aika loppui takaa-ajossa kesken. Näin lopputulokseksi 7-8 tappio.” Kertoi päävalmentaja Hannu Mattila.

Oilersin onnistuja: Tällä kertaa esimerkillisesti kentällä johtanut Aku Kaasalainen, joka joukkueelle pelaamisen ohessa myös pystyi tuottamaan 2+1 tehot.

Tilastot

 

Oilers NGB 11 – 4 Koovee (3-1, 5-0, 3-3)

Valmentaja Henrik Johansson kommentoi voittoa: ”Otteluun saatiin käyttöön maajoukkuekomennukselta palanneet Niko Laiti ja Nemo Sipilä ja myös itse ottelulle saatiin unelma-alku, kun Viljami Hanhisalon kantti löysi tiensä Kooveen maaliin alle minuutin pelin jälkeen. Sipilä joutui varsinkin ensimmäisessä erässä urakoimaan maalillaan tuplasti virkaveljeään enemmän, espoolaisten istuessa yhteensä 6 minuuttia boksissa. Alivoimista selvittiin ja kun vielä hyväjalkaiset kaverukset Hagberg ja Laakso iskivät kahdesti alivoimalla, se tuntui lopun alulta. Hyökkäys toimi iloisesti ja pallot löysivät tiensä hyvällä prosentilla maaliin, tilanne 8-1 40 minuutin jälkeen ja viimeinen erä oli enää puhdasta kosmetiikkaa. Jännittävää, että Koovee oli näyttänyt meille kaapin paikan syksyllä Spiralilla (10-3) ja nyt osat olivat vain vaihtuneet.”

Oilersin onnistujat: Onnistujia oli varsinkin pisteiden valossa paljon, mutta ottelun lopputuloksen kannalta Kalle Laakso ja Nemo Sipilä nousivat tällä kertaa ylitse muiden.

Tilastot

 

Seuraavat ottelut:

20.2. klo 19:15 Oilers NGB – SCU, Tapiolan Urheiluhalli

24.2. klo 15:30 Classic – Oilers NGA, Spiral-halli

25.2. klo 14:00 Oilers NGA – OLS, Tapiolan Urheiluhalli

25.2. klo 14:00 Oilers NG02 – Tiikerit, Esport Areena

19.02.2019Maalikooste Steelers - Oilers 7-10
16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!

Siirry arkistoon »