Lahdessa lauantaina isojen pisteiden ottelu

09.02.2018

Öljymiehet matkustaa lauantaina Lahteen vierasotteluun. Hyvävireinen LASB isännöi espoolaisia kello 17.00 alkavassa ottelussa.

Kotijoukkue LASB vaanii Öljymiesten takana sarjataulukossa. Oilers pitää itsellään viimeistä pudotuspelipaikkaa, ja yhdeksännellä sijalla majaileva LASB mielii kiriä piste-eroa umpeen. Joukkueita erottaa tällä hetkellä neljä pistettä, joten jälleen kerran runkosarjan loppusuoralla voidaan puhua isojen pisteiden ottelusta.

Oilersin viimeisestä ottelusta on lähes kolme viikkoa. Loppukiriä suunnitteleva Öljymiehistö on ehtinyt maajoukkuetauon aikana tsempata viimeistä rutistusta kohti runkosarjan huipennusta.

- Joukkue on treenannut erittäin kovaa ja ilmeestä näkee, että on aika muuttaa sanat teoiksi. Aika fysiikkapainotteisesti ollaan menty, minkä pitäisi toivottavasti näkyä tulevissa peleissä, Onni Piiparinen kuvailee.

Kolme viimeistä otteluaan voittanut LASB on hyvässä vireessä. Edellisessä ottelussa joukkue kaatoi Happeen jatkoajalla, joten Öljymiesten on aika pukea työhaalarit päälle ja taistella arvokkaista pisteistä lauantai-iltana.

Todella innoissaan odotellaan LASB-peliä. Pitkä tauko peleistä takana, ja vielä lisämausteena kauden edellisestä kohtaamisesta LASB:ia vastaan tuli tappio, joka varmasti antaa joukkueelle lisämotivaatiota. Kiva edetä kohti kauden kliimaksia ja tehdään kaikkemme että pisteet tuodaan takaisin Espooseen. Helppo peli ei tule missään nimessä, joten kovalla työmoraalilla pitää lähteä lauantain kamppailuun.

Tässä kohtaa runkosarjaa lähes kaikki on vielä auki. Oilers voi parhaimmillaan nousta neljän parhaan joukkoon ja pelata pudotuspeleissä kotiedulla, mutta myös huonommat vaihtoehdot ovat mahdollisia. Oilersilla on Salibandyliigaa seitsemän kamppailua jäljellä, joista vain kaksi otellaan Tapiolan Urheiluhallilla. Vieraspisteitä täytyy myös hakea, koska paikka kahdeksan parhaan joukossakaan ei ole selviö.

Mutta mitä Oilersin tulee parantaa, jotta Espoon ylpeys nähdään kevään tärkeimmissä peleissä?

Viimeistely ja huolellisuus pallon kanssa tulee ensimmäisenä mieleen. Muutenkin pitäisi saada tasaisuutta ja kehityskäyrä vielä nousuun. Ajoittain ollaan pystytty esittämään erittäin hyviä otteita, mutta ajoittain peli ollut selvästi alle sen standardin mitä Oilersilla pitää olla, Piiparinen miettii.

Öljymiehet tavoittelee paikkaa kevään parhaisiin rientoihin, ja lauantaina odottaakin loppukauden ensimmäinen sauma kammeta sarjataulukon paremmille sijoille. 

Uskon ja haluan, että meiltä nähdään selvä tasonnosto joka tulee jatkumaan noususuhteessa mitä pidemmälle kohti kevättä mennään, Piiparinen päättää.

LASB - OILERS

LA 10.2.

KELLO 17.00 / LAHDEN SUURHALLI

16.10.2018Öljypoikien uutiset: tappioton viikko
13.10.2018Karhut ja Oilers kohtaavat Porissa
10.10.2018Öljymiehien persoonat ja pelivälineet esiin - Öljybägi on Esport Oilersin uusi videosarja
10.10.2018Öljypoikien uutiset: peliveljiä ja hirvirytkettä
05.10.2018Öljymiehien nousujohteinen peli ei riittänyt tällä kertaa voittoon
04.10.2018"Pistetään pallo reppuun" - Nokian KRP saapuu Öljymiehien vieraaksi perjantaina
04.10.2018Maalikooste Koovee - Oilers 5-6 ja.
03.10.2018Koovee ja Öljymiehet iskevät yhteen keskiviikkona
01.10.2018Öljypoikien uutiset: Voittoisa lauantai junioreille
29.09.2018Öljypoikien uutiset: A-nuorten SM-sarja käynnistyy tänään!

Siirry arkistoon »