Öljypoikien uutiset: Back in track

30.01.2018

Nokian KrP 3 – 8 Oilers NGB (0-1, 2-5, 1-2)

Oilers-valmentaja Mika Väisänen kommentoi ottelua seuraavasti: ”Pelin alusta lähtien ote oli enemmänkin Oilersilla. Vaikkakin Vasta toisessa erässä ruvettiin saada onnistumisia aikaiseksi. Työmoraali oli joukkueella huikea ja porukka halusi pelata joukkueelle voiton. Tulos kertoo aika hyvin pelin tuloksen.”

Oilersin onnistujat: Ykköskenttä kokonaisuudessa pelasi hyvinkin onnistuneen ottelun. Lisäksi vielä Emil Backberg maalilla viimeisenä lukkona torjui hyvin.

Tilastot

 

Oilers NGB 5 – 2 FoSu (1-1, 1-0, 3-1)

Kesken kauden mukaan hypännyt valmentaja Henry Myyryläinen kommentoi torstain ottelua: ”Joukkueen valmistaminen arki-illan kotipeliin ei onnistunut parhaalla mahdollisessa tavalla, joka näkyi avauserässä. Vastustaja hallitsi pallollista peliä ja meidän vastahyökkääminen oli hidasta. Toisesta erästä alkaen pääsimme rytmittämään ja hallitsemaan paremmin pallollista peliä ja muutamaa turhaa jäähyä lukuun ottamatta, oli viimeinen 40minuuttia kohtuullisen ehjää peliä. Etenkin viimeisellä 10minuutilla pelasimme pallolla viisaasti ja käänsimme peliä terävästi.”

Oilersin onnistujat: Nemo Sipilä piti vaikeilla hetkillä joukkuetta pystyssä. Lisäksi ensimmäisiä täysiä pelejä pelannut Lasse Hovi täytti oman ruutunsa erinomaisesti

Tilastot

 

Marika_juhlintaa.jpg

Kuva: Marika Kuusela

Oilers NGA 12 – 4 M-Team (1-0, 6-1, 5-3)

”Pelin alussa oltiin hyvin hereillä ja vietiin peliä, mistä palkintona oli myös aikainen avausmaali. Kaveri pääsi paremmin peliin mukaan erän loppua kohden ja loppuerä olikin tasaista vääntöä. Toisessa erässä saatiin viimeistelyyn vielä lisää tehoja ja tähän peli myös ratkesi. Erän jälkeen tulostaululla vilkkui 7-1 johtolukemat. Kolmannessa erässä pystyttiin pitämään peli kulku omissa käsissä eikä voittajasta jäänyt mitään epäselvää.” kertoi päävalmentaja Hannu Mattila.

Oilersin onnistujat: Tuloksen takana oli rohkea pallollinen pelaaminen ja hyvät pelinkäännöt. Myös vastustajan sarjan paras ylivoima saatiin nollattua. Tässä pelissä oli monta onnistujaa, mutta varsinkin viisikko Hana-Rintala-Sirkka-Masalin-From oli kovassa iskussa.

Tilastot

 

Oilers NG02 9 – 8 Nokian KrP (0-3, 5-2, 4-3)

NG02 kärsii edelleen sairastumisista. Päävalmentaja Sami Koskinen: ”Edellisessä pelissä Erviä vastaan joukkueesta puuttui maalivahdit ja 03 avuilla saatiin kokoonpano täyteen. Tilanne paheni viikon aikana. Viikossa pelaavasta kokoonpanosta tippui 4 peluria lisää. Onneksi saatiin pikku flunssassa oleva oma maalivahti mukaan ja kaksi peluria, jotka olivat olleet loukkaantuneena pitkään. Ja kiitos taas 03 joukkueelle, että saatiin yksi mv lainaksi, varalle. 12 peluria oli jokseenkin pelikuntoisia.  Joukkueen pelitaktiikka pyrittiin luomaan näiden faktojen mukaan. Eka erä meni heikosti 0-3 kuonoon. Oli meilläkin paikkamme, mutta viimeistely oli heikkoa. Toisaalta kaveri oli myös hyvä. Sitä ei voi kiistää. Toiseen erään muutimme vähän taktiikkaamme ja se osoittautui onnistuneeksi. 5-2 erävoitto. Myös pallollinen pelimme parani. Viimeinen erä oli meidän. Pääsimme pariinkin otteeseen kahden maalin johtoon, ja paikkoja oli naulata peli siihen, mutta kun ei saatu hyvistäkään paikoista sisään, niin kaveri rankaisi ja pysyi maalin päässä. Onneksi loppuun asti.  Jokainen peluri taisteli ja pelasi joukkueelle. Hieno voitto. Viikolla olimme harjoituksissa keskittyneet mailapeittopeliin ja se onnistuikin nyt ajoittain mallikkaasti. Siinä ollaan oikealla tiellä. Nyt toivotaan, että muutama peluri saataisiin takaisin rosteriin. Ensi viikonloppuna pelataan taas.”

Oilersin onnistujat: Koko joukkue onnistui varsin hyvin. Silti on mainittava vielä erikseen Oskar Vaskio, joka osui 4 kertaa ja pikkuisen paremmalla onnella olisi muutama lisämaalikin ollut mahdollista.

Tilastot

Marika_tuuletus.jpg

Kuva: Marika Kuusela

 

Oilers NG03 10 – 9 OLS ja. (1-3, 4-4, 4-2, 1-0)

Valmentaja Jesse Nieminen kommentoi molemmat Eerikkilässä pelatut ottelut: ”SM-sarja jatkui osaltamme FBA-pelitapahtuman merkeissä Eerikkilässä ja vastaan asettui OLS jo toistamiseen parin viikon sisällä. Alku oli meiltä tahmeaa tekemistä ja OLS vei peliä koko ensimmäisen erän. Tahmaisuus jatkui myös toisessa erässä ja kuvaava oli, että OLS onnistui tekemään 2 alivoimamaalia saman jäähyn aikana. Erän lopussa alkoi näkymään pilkahduksia meidän omasta pelistä ja kuroimme itsemme maalinpäähän kunnes kaveri rokotti heti seuraavassa vaihdossa seuraavasta hyökkäyksestä. Kolmas erä oli tasaista vääntöä, kunnes ajassa 51:42 saimme 5 minuutin jäähyn. Hyvin pelatun alivoiman aikana kirimme taas maalinpäähän mutta 14s ennen jäähyn päättymistä OLS karkasi jälleen 2 maalin päähän. Kellossa oli vielä 3 minuuttia jäljellä ja kiri päälle. Tällä kertaa 6 vs 5 toimi, viimeisen minuutin aikana kampesimme tasoihin ja edessä jatkoaika. Jatkoajalla OLS peluri hölmöili itselleen jäähyn, jonka aikana ratkoimme pelin ja saimme ylimääräisen pisteen hieman onnekkaalla pompulla. Vaikka peli ei lähtenyt rullaamaan missään vaiheessa, niin joukkueen taisteluilme oli hyvä ja selkäranka ei katkennut missään vaiheessa.”

Tilastot

 

Oilers NG03 6 – 5 TPS (1-2, 3-1, 2-2)

”Toisessa pelissä saimme vastaan Tepsin, joka oli hävinnyt ensimmäisen pelin Indiansille 6-11 ja olivat käytännössä pakkovoiton edessä mikäli mielivät play-off peleihin. Sama tahmaisuus jatkui myös TPS pelissä ja ensimmäinen erä meni ihmetellessä, kun kaveri tuli terävällä jalalle päälle. Toisen erän loppua kohden saimme vähän kiinni omasta pallollisesta tekemisestä ja siirryimme 4-3 johtoon. Kolmannen erän alkuun iskimme vielä muutamasta vastaiskusta pelin 6-3 jonka jälkeen ote siirtyi Tepsille. Vastustaja nosti tempoa johon emme jostain syystä pystyneet vastaamaan. TPS onnistui vielä kahdesti mutta lopputulos 6-5 ja pisteet hankalan pelin jälkeen meille.”

Oilersin onnistujat: Pisteiden valossa onnistujia olivat Eppu Kajala ja Aaro Karila. Max Tavaila piti torjunnoillaan joukkueen mukana pelissä vaikeina hetkinä.

Tilastot 

 

Seuraavat ottelut:

 31.1. klo 18:30 EräViikingit – Oilers NGA, Mosahalli

3.2. klo 12:00 Oilers NG03 – SB Naantali, Esport Areena (livelähetys)

3.2. klo 15:30 Oilers NG02 – Karhut, Esport Areena

19.02.2019Maalikooste Steelers - Oilers 7-10
16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!

Siirry arkistoon »