Öljypoikien uutiset: takaisin maanpinnalle

16.01.2018

Tällä kertaa NG02-joukkue pelasi runkosarjaottelunsa Eerikkilän Urheiluopistolla. Päävalmentaja Sami Koskinen kommentoi molempia otteluista, sekä hieman itse Maajoukkuetie-tapahtumaa.

Steelers 6 – 9 Oilers NG02 (2-4, 3-4, 1-1)

”FBA maajoukkue tapahtuman ensimmäisessä pelissä vastassa Steelers toisen kerran viikon sisällä. Ottelu alkoi hermostuneesti kummaltakin joukkueelta. Koko erää leimasi hirveä kiire pelata ylöspäin. Rytmitys puuttui pelistä lähes kokonaan. Erä voitti 4-2 kuitenkin. Toisessa erässä pyrittiin parantamaan syöttöpeliä ja rytmitystä. Homma ei hirveästi parantunut. Kaveri puolusti hyvin ja piti meidät poissa parhailta maalintekopaikoilta. Onnistuimme kuitenkin neljästi. Osin onnellakin oli osuutensa. Viimeinen erä oli selkeästi paras erämme, pallo liikkui ajoittain erittäin hyvinkin, mutta viimeistely ei ollut kohdillaan. Kokonaisuudessaan 9-6 voitto oli mielestäni kuitenkin ansaittu.”

Oilersin onnistujat: Joona Larte oli todella hyvä kumpaankin suuntaan. Topias Ilmivalta oli selkeästi alakerran liideri voittaen lähes kaikki 1vs1 tilanteet.

Tilastot

 

Oilers NG02 1 – 4 TPS (1-2, 0-0, 0-2)

”Toinen peli meni ns. Ohisektoriin. En tiedä mikä valmistautumisessa oli mennyt pieleen. Oliko päivä jotenkin ollut liian pitkä, mutta joukkueemme ei ollut valmis pelaamaan. Emme tällä kertaa pystyneet haastamaan turkulaisia laisinkaan. Voi toki olla niin, että TPS oli pelissä niin hyvä, että se sai meidän pelimme näyttämään surkealta.  Pitkään kuitenkin pysyimme 1-2 tilanteessa. TPS 3-1 yv-maali ratkaisi ottelun lopullisesti. 4-1 tyhjiin oli enää kosmetiikkaa.

Eerikkilän tapahtuma oli aika raskas, koska joukkueemme joutui pelaamaan vielä lauantainakin kolmannen pelin United joukkuetta vastaan. Ottelu päättyi 8-8. Nyt lepäillään alkuviikko ja ensi viikonloppuna pelataan taas.”

Oilersin onnistujat: Maalivahti Torsti Förbom piti joukkuetta mukana pelissä ottaen yhteensä 37 torjuntaa.

Tilastot

 

NGB_Marika_tappio.jpg

Kuva: Marika Kuusela

Oilers NGA 4 – 8 Steelers (2-2, 0-3, 2-3)

Päävalmentaja Hannu Mattila kommentoi lauantaista ottelua: ”Pelin alussa oltiin hyvin pelillä ja päästiin nopeasti 1-0 johtoon. Erän aikana onnistuttiin pelaamaan pallolla hyvin ja selvitettiin alivoimat hienosti, mutta kaverin onnistuessa omista paikoistaan erä päättyi 2-2 lukemiin. Toinen erä oli meille vaikea, tuntui ettei millään saatu lyötyä vaihdetta sisään ja kaveri karkasi 2-5 johtoon. Kolmannessa päästiin taas hyvin pelille mukaan, mutta meidän alivoiman myötä kaveri sai taas otetta, loppua kohden kun jouduttiin kasvattamaan riskinottoa kaveri pääsi iskemään pelin lopputulokseksi 4-8.”

Oilersin onnistujat: Penkiltä kesken pelin pelaavaan kokoonpanoon noussut Jani Rauhala uskalsi pelata pallolla rohkeasti viimeistellen myös näyttävän yksilösuorituksen jälkeen upean maalin.

Tilastot

 

Oilers NGB 6 – 8 Happee (4-3, 0-1, 2-4)

Oilers-valmentaja Mika Väisänen kommentoi ottelua varsin vähäsanaisena: ”Päästiin hiukan helposti ekas eräs johtoon 4-0 ja yhteinen tekeminen unohtu. Kaveri pääsi peliin mukaan ja raastoi kunnioitettavasti molempiin suuntiin. Hiukan turhauduttiin ja liikaa yksin koitettiin peli ratkoa. Kaveri oli joukkueena parempi ja vei pisteet.”

Oilersin onnistujat: Maalivahti Emil Backberg piti joukkuetta pystyssä 27 torjunnallaan. Lisäksi Jani Rauhala luuti alakerrassa varsin mallikkaasti.

Tilastot

NGA_Marika_taistelu.jpg

Kuva: Marika Kuusela 

Rangers 7 – 3 Oilers NGA (3-0, 0-0, 4-3)

”Saimme todella huonon alun ja kaveri laittoi ekan vitosen aikana pallon kolmesti meidän verkkoon. Pystyttiin saamaan alun jälkeen rivit kasaan ja loppuerän meni tasaisissa merkeissä loppuun asti, mutta maaleja ei enää nähty. Toiseen erään saatiin selkeä tason nosto ja oltiin hallitseva osapuoli, mutta palkintoa maalin muodossa hallinnasta ei saatu. Kolmannessa erässä jatkettiin mihin oltiin jääty ja tultiin viidessä minuutissa maalin päähän. Kummankin onnistuttua ylivoimalla kertaalleen loppuminuuteille lähdettiin maalin häviöllä ollen. Riskien kasvaessa kaveri kuitenkin kaunisteli erikoistilanteista loppuluvut 7-3 heidän edukseen.” kertoi päävalmentaja Hannu Mattila.

Oilersin onnistujat: Severi Hopsu pelasi hyvän pelin maalissa ja antoi joukkueelle mahdollisuuden taistella pelissä voitosta.

Tilastot

NGA_Marika_vauhdikas.jpg

Kuva: Marika Kuusela

Seuraavat ottelut:

20.1. klo 15:30 Oilers NG02 - EräViikingit, Esport Areena

20.1. klo 17:30 Oilers NGA - Indians, K3 Sport Areena

21.1. klo 12:30 Indians - Oilers NG03, Tapiolan Urheiluhalli

14.01.2019Öljypoikien uutiset: NGA ja NG03 sarjakärjessä
13.01.2019Tulivoimaiset Nokia ja Oilers kohtaavat maanantaina Raholassa
11.01.2019Oilers nousi kotivoitolla sarjataulukon neljännelle sijalle
10.01.2019Koovee haastaa Öljymiehet perjantai-iltana
09.01.2019Santeri Lindforsille 200 ottelua täyteen - hyökkääjä kertoo miten liigaura sai alkunsa
09.01.2019Öljypoikien uutiset: Nuoremmat juniorit osallistuivat aktiivisesti ja menestyksekkäästi turnauksiin
08.01.2019Perjantain kotiottelussa palkitaan Öljymiehiä
07.01.2019Öljypoikien uutiset: Eerikkilän saldoa
06.01.2019Tiivis puolustuspeli toi Oilersille voiton LASB:ista - katso maalikooste!
04.01.2019LASB ja Oilers taistelevat vuoden ensimmäisistä pisteistä

Siirry arkistoon »