Kotiotteluennakko: Oilers janoaa voittoa Kooveen kustannuksella

10.01.2018

Öljymiehillä on edessä vielä 10 runkosarjan ottelua ennen mahdollisten pudotuspelien alkua. Näistä otteluista neljä on kotiotteluita, joista ensimmäinen on luvassa perjantai-iltana.

Koovee saapuu Tapiolan Urheiluhallille kahdeksan ottelun tappioputkessa. Tamperelaisjoukkue on päästänyt omiin runkosarjassa kolmanneksi eniten maaleja, esimerkiksi pelkästään kahdessa viime ottelussa Kooveen verkkoon on isketty 20 osumaa. 

Kooveen ykkösketju sisältää vaarallisen hyökkäystrion. Samuli Salomaa, Perttu Koljonen ja Riku Reunamäki ovat kaikki tehneet tällä kaudella vähintään 20 tehopistettä. Ex-öljymies Ossi Koskinen tuo pallollista osaamista hyökkääjien tueksi.

Kooveen ja Oilersin edellinen kohtaaminen päättyi syksyllä Oilersin 5-8 vierasvoittoon. 

Öljymies Niclas Meyer odottaa kotiyleisön edessä pelaamista innolla pitkän tauon jälkeen. Viime viikolla Classic nappasi täydet pisteet, mutta nyt tarkoituksena on pelata jälleen vahva ottelu ja palata voittokantaan.

- Hyvillä fiiliksillä Kooveeta vastaan. Tarkoitus olisi pelata hyvä peli ja pitää pisteet Espoossa, kun viime viikolla tuli tappio Classicia vastaan. Muutenkin olisi hyvä saada joukkueelle ehjä peli alle, tarkoitus kun ois parantaa peli peliltä kun mennään kohti kevään ratkaisupelejä.

Meyer ei ole tällä kaudella tehopisteillä juhlinut, mutta miehen tärkeys nuorelle joukkueelle on mitattavissa muutenkin kuin maaleilla ja syötöillä. Kokenyt Meyer on urheilija henkeen ja vereen, ja tekee asian kuin asian täydellisyyttä hipoen ja esimerkkiä näyttäen.

- Joihinkin asioihin olen tyytyväinen, joihinkin vähemmän tyytyväinen. Puolustaminen on ollut pääosin hyvää, hyökkäyspäässä tarvisi saada lisää tehoja irti. Tyytyväinen olen myös kutsuun maajoukkueeseen syksyllä, silloin tietää aina että on tehnyt jotain oikein kentällä, varakapteeni kertoo omasta pelistään.

Oilers janoaa voittoa ja korkeampaa sarjasijoitusta, mutta tärkeää on myös oman pelin kehittäminen sekä viisikoiden yhteispeli. Meyer haluaa myös, että perjantaina Oilers on kuskin paikalla ottelun alusta alkaen, ja että Tapiolan Urheiluhalli tulee olemaan vaikea paikka vastustajalle loppukauden aikana.

Näen, että olisi tärkeätä määrätä pelin tempo heti pelin alusta. Haluan myös, että pystytään pelaamaan nopeeta salibandya, jossa pallo ja pelaajat liikkuvat. Silloin uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon.

Liput ennakkoon Lippuautomaatista!

OILERS - KOOVEE 

Perjantaina klo 18.30

Tapiolan Urheiluhalli

16.10.2018Öljypoikien uutiset: tappioton viikko
13.10.2018Karhut ja Oilers kohtaavat Porissa
10.10.2018Öljymiehien persoonat ja pelivälineet esiin - Öljybägi on Esport Oilersin uusi videosarja
10.10.2018Öljypoikien uutiset: peliveljiä ja hirvirytkettä
05.10.2018Öljymiehien nousujohteinen peli ei riittänyt tällä kertaa voittoon
04.10.2018"Pistetään pallo reppuun" - Nokian KRP saapuu Öljymiehien vieraaksi perjantaina
04.10.2018Maalikooste Koovee - Oilers 5-6 ja.
03.10.2018Koovee ja Öljymiehet iskevät yhteen keskiviikkona
01.10.2018Öljypoikien uutiset: Voittoisa lauantai junioreille
29.09.2018Öljypoikien uutiset: A-nuorten SM-sarja käynnistyy tänään!

Siirry arkistoon »