Kotiotteluennakko: Oilers janoaa voittoa Kooveen kustannuksella

10.01.2018

Öljymiehillä on edessä vielä 10 runkosarjan ottelua ennen mahdollisten pudotuspelien alkua. Näistä otteluista neljä on kotiotteluita, joista ensimmäinen on luvassa perjantai-iltana.

Koovee saapuu Tapiolan Urheiluhallille kahdeksan ottelun tappioputkessa. Tamperelaisjoukkue on päästänyt omiin runkosarjassa kolmanneksi eniten maaleja, esimerkiksi pelkästään kahdessa viime ottelussa Kooveen verkkoon on isketty 20 osumaa. 

Kooveen ykkösketju sisältää vaarallisen hyökkäystrion. Samuli Salomaa, Perttu Koljonen ja Riku Reunamäki ovat kaikki tehneet tällä kaudella vähintään 20 tehopistettä. Ex-öljymies Ossi Koskinen tuo pallollista osaamista hyökkääjien tueksi.

Kooveen ja Oilersin edellinen kohtaaminen päättyi syksyllä Oilersin 5-8 vierasvoittoon. 

Öljymies Niclas Meyer odottaa kotiyleisön edessä pelaamista innolla pitkän tauon jälkeen. Viime viikolla Classic nappasi täydet pisteet, mutta nyt tarkoituksena on pelata jälleen vahva ottelu ja palata voittokantaan.

- Hyvillä fiiliksillä Kooveeta vastaan. Tarkoitus olisi pelata hyvä peli ja pitää pisteet Espoossa, kun viime viikolla tuli tappio Classicia vastaan. Muutenkin olisi hyvä saada joukkueelle ehjä peli alle, tarkoitus kun ois parantaa peli peliltä kun mennään kohti kevään ratkaisupelejä.

Meyer ei ole tällä kaudella tehopisteillä juhlinut, mutta miehen tärkeys nuorelle joukkueelle on mitattavissa muutenkin kuin maaleilla ja syötöillä. Kokenyt Meyer on urheilija henkeen ja vereen, ja tekee asian kuin asian täydellisyyttä hipoen ja esimerkkiä näyttäen.

- Joihinkin asioihin olen tyytyväinen, joihinkin vähemmän tyytyväinen. Puolustaminen on ollut pääosin hyvää, hyökkäyspäässä tarvisi saada lisää tehoja irti. Tyytyväinen olen myös kutsuun maajoukkueeseen syksyllä, silloin tietää aina että on tehnyt jotain oikein kentällä, varakapteeni kertoo omasta pelistään.

Oilers janoaa voittoa ja korkeampaa sarjasijoitusta, mutta tärkeää on myös oman pelin kehittäminen sekä viisikoiden yhteispeli. Meyer haluaa myös, että perjantaina Oilers on kuskin paikalla ottelun alusta alkaen, ja että Tapiolan Urheiluhalli tulee olemaan vaikea paikka vastustajalle loppukauden aikana.

Näen, että olisi tärkeätä määrätä pelin tempo heti pelin alusta. Haluan myös, että pystytään pelaamaan nopeeta salibandya, jossa pallo ja pelaajat liikkuvat. Silloin uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon.

Liput ennakkoon Lippuautomaatista!

OILERS - KOOVEE 

Perjantaina klo 18.30

Tapiolan Urheiluhalli

29.06.2018Öljymiehet ja Unihoc yhteistyöhön
13.06.2018Esport Oilers etsii ohjaajia salibandykouluihin !
12.06.2018Salibandykoulu ja harrasteryhmien ilmoittautuminen avattu!
19.06.2018Öljymiesten harjoitusottelut
26.05.2018TIMANTTIKERHO - tyttöjen uusi salibandykoulu!
14.05.2018 15:00Oilers kiinnitti omat nuoret lupaukset - tältä näyttää Öljymiesten sopimustilanne
11.05.2018Seuran päätösjuhlassa palkittiin kauden parhaita!
07.05.2018Oilers Junior Games pelattiin viikonloppuna - Mukana fiilisvideo koko turnauksesta!
06.05.2018Oilers Junior Gamesin ensimmäisenä päivänä ratkottiin D- ja E-poikien voittajat!
02.05.2018 18:59Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Siirry arkistoon »