Markus Markkolalla edessä kauden viimeinen ottelu

15.12.2017

Markus Markkola pelaa lauantaina viimeisen ottelunsa tällä kaudella. Taitava pelimies lähtee tammikuussa vaihto-opiskelijaksi Torontoon, ja palaa loppukeväästä Oilersin riveihin valmistautumaan uuteen kauteen. Espoon derby on hieno päätös pelaajan kauden viimeiseksi peliksi.

Oilersin paras pistemies on tälläkin kaudella osoittanut olevansa huippuhyökkääjä salibandykentillä. Markkolan peliä on ilo katsella, kun mies heittelee kikkoja ja porhaltaa puolustajien ohi vaihdosta toiseen. Taidokkaat syötöt ja pehmeät kädet tekevät Markkolasta liigan viihdyttävimmän pelaajan.

Lauantaina derbyssä Markkolalla ja Oilersilla on edessä tavallista suurempi ottelu. Paikallisvastustaja herättää pelaajissa varmasti ekstrafiiliksen.

-Tottakai normaalia suurempi lataus se on selvä. Inkkarit on sulkenut oman päänsä aika tiukasti viime peleissä, ja lisäks intensiteetti tulee olemaan tossa pelissä tosi korkea. Voi odottaa äärimmäisen tiukkaa matsia, Markkola ennakoi.

Markkola tuntee Indians-leirin hyvin, sillä hän siirtyi sieltä yhdessä veljensä Joel Markkolan ja Eino Pesun kanssa Oilersin riveihin viime kaudeksi. Tutut pelimiehet ovat jälleen vastassa, ja vastustajan pelikirjakin on hieman tiedossa.

Vahvuuksia löytyy paljon, ja joukkue tottelee räväkästi käskynhaltijaansa. Heikkoudet pidettäköön omana tietona, Markkola naurahtaa.

Vastassa on siis vanha seura ja tutut kaverit. Markkola kertoo kuitenkin, ettei vanhaa seuraa vastaan pelaaminen tunnu oudolta.

En sanois että oudolta, mutta on siinä pieni extra lataus.

Indians on varmasti Oilers-kannattajille varsin tuttu vastustaja niin junioreissa kuin Salibandyliigassa, mutta Markkola haluaa nostaa yhden pelaajan seurattavaksi.

- Siel on kyllä hyviä nuoria ukkoja useampi. Lehkosuon Ottoa kannattaa seurata, sillä miestä on tituleerattu jo varmaksi kisapakiksi! On hämmentävää nähdä, että miten sellanen ruho liikkuu niin haipakkaan.

Markkola on positiivisella fiiliksellä syyskaudesta. Vaikka tarina jää Markkolan osalta nyt hetkeksi kesken, odottaa pelimies tulevaa innolla.

Tottakai se harmittaa jättää hyvä kausi kesken. Jengissä on hyvä meininki ja suunta on oikea. Toisaalta odotan myös tulevaa. Tämän parempaa matsia ei ainakaan näissä olosuhteissa kauden päättämiseen olisi voinut toivoa.

16.10.2018Öljypoikien uutiset: tappioton viikko
13.10.2018Karhut ja Oilers kohtaavat Porissa
10.10.2018Öljymiehien persoonat ja pelivälineet esiin - Öljybägi on Esport Oilersin uusi videosarja
10.10.2018Öljypoikien uutiset: peliveljiä ja hirvirytkettä
05.10.2018Öljymiehien nousujohteinen peli ei riittänyt tällä kertaa voittoon
04.10.2018"Pistetään pallo reppuun" - Nokian KRP saapuu Öljymiehien vieraaksi perjantaina
04.10.2018Maalikooste Koovee - Oilers 5-6 ja.
03.10.2018Koovee ja Öljymiehet iskevät yhteen keskiviikkona
01.10.2018Öljypoikien uutiset: Voittoisa lauantai junioreille
29.09.2018Öljypoikien uutiset: A-nuorten SM-sarja käynnistyy tänään!

Siirry arkistoon »