Kotiotteluennakko: Nälkäinen Oilers saa vieraita Oulusta

08.12.2017

Öljymiesten tämän vuoden viimeinen kotipeli otellaan sunnuntaina Tapiolan Urheiluhallilla. Oilers saa vastaansa Oulun Luistinseuran kello 17.00 alkavassa ottelussa.

OLS on voittanut kolme neljästä edellisestä kamppailusta. Oululaisseura haki pisteet EräViikingeiltä ja nappasi kotivoiton sarjakakkoselta Nokian Krp:ltä. Viimeisessä ottelussa ei maaleja mätetty, mutta LASB kaatui Oulussa lukemin 3-1.

Oilers kärsi ruman tappion viime sunnuntaina SPV:lle. Nyt on kasvojen pesun paikka, ja nälkäinen Öljymiehistö lähteekin innolla pelaamaan parastaan sunnuntaina.

- Odottavaisin fiiliksin, kiva päästä taas pelaamaan viikonloppuna. Hyvä lähteä kääntämään kurssia ja palata voittojen tielle, kertoo Christian Remes.

Onni Piiparinen ennakoi, että ottelusta tulee samankaltainen kuten edellisenä sunnuntaina. Vastassa on jälleen joukkue, jota vastaan tulee pelata kärsivällisesti.

Tulee todennäköisesti todella tiiviisti puolustava joukkue vastaan. Pitää olla kärsivällinen ja todella huolellinen pallon kanssa, koska kaveri kääntää nopeesti, jos niille antaa paikan. Viimeistelyä pitää myös parantaa edellisiin peleihin verrattuna.

Remes ja Piiparinen ovat urakoineet tällä kaudella samassa ketjussa monta ottelua. Molemmat ovat nopeita ja suoraviivaisia pelaajia eikä ratkaisuvoimaa puutu kummaltakaan. Miehet ovat itsekin tyytyväisiä alkukauteen, vaikkakin kehityskohteita luonnollisesti löytyy.

Viimeistelyä vois omalta osalta tehostaa vielä, ja tietysti jokainen maali mikä on menny omiin on miinus (kirjaimellisesti). Plussaa varmaan ollu se, että oma kenttä on onnistunut suhteellisen hyvin ja saatu jokunen maalikin tehtyä. Oon myös hyvin pysyny poissa jäähypenkiltä, naurahtaa Piiparinen.

Remes kokee asian lähes samoin.

Maaleja voisi olla enemmän ja pitäisi olla ahneempi kentällä. Ollaan onnistuttu pelaamaan viihdyttävää, iloista ja työteliästä salibandya, tietää ketjukavereista nuorempi pelimies.

Sunnuntain ottelussa juhlitaan myös seuran pikkujouluja. Paikalla tulee olemaan seuran omia junioreita, joten ääntä katsomosta ei varmasti puutu. Pelaajien tulee pitää huoli siitä, että kotihallissa näytetään kaapin paikka.

Luulen, että koko joukkueella on kova halu mennä pelillisesti eteenpäin ja näyttää mihin me jenginä pystytään. OLS on aina hankala vastustaja, eli pitää onnistua joukkueena jos halutaan pisteet pitää Tapiolassa, päättää Piiparinen.

LIPUT ENNAKKOON

OILERS - OLS

sunnuntaina 10.12.2017 kello 17.00

Tapiolan Urheiluhalli

Herkullisella ruualla vatsa täyteen ja Funkysta hallille tsiigaa matsia!

Pelipäivä on myös burgeripäivä. Funky Burger Tapiola tarjoaa kotipelipäivänä ottelulipulla tai kausikortilla listahinnoista 20% alennuksen kello 14.00 jälkeen!

16.10.2018Öljypoikien uutiset: tappioton viikko
13.10.2018Karhut ja Oilers kohtaavat Porissa
10.10.2018Öljymiehien persoonat ja pelivälineet esiin - Öljybägi on Esport Oilersin uusi videosarja
10.10.2018Öljypoikien uutiset: peliveljiä ja hirvirytkettä
05.10.2018Öljymiehien nousujohteinen peli ei riittänyt tällä kertaa voittoon
04.10.2018"Pistetään pallo reppuun" - Nokian KRP saapuu Öljymiehien vieraaksi perjantaina
04.10.2018Maalikooste Koovee - Oilers 5-6 ja.
03.10.2018Koovee ja Öljymiehet iskevät yhteen keskiviikkona
01.10.2018Öljypoikien uutiset: Voittoisa lauantai junioreille
29.09.2018Öljypoikien uutiset: A-nuorten SM-sarja käynnistyy tänään!

Siirry arkistoon »