Öljypoikien uutiset: voittoisa viikko

27.11.2017

SCU 3 – 4 NGB (1-2, 1-2, 1-0)

Janakkalan matka ei ollut B-pojille turha, sillä kotimatka taittui rattoisammin kahden pisteen kanssa. Päävalmentaja Aleksi Lammi löysi ottelusta kuitenkin vielä parannettavaa: ”Avauserä oli osaltamme heikkoa tekemistä ja tyydyttiin juoksemaan pallon perässä. Perjantai vieraspeli, pieni vieraskaukalo ja koeviikko alla tiedettiin haastavaksi lähtökohdaksi. Tämän johdosta pelivalmiutta korostettiin poikkeuksellisen paljon siinä kuitenkaan onnistumatta. Onneksi toisessa erässä parannettiin huomattavasti ja päästiin myös pallon kanssa ohjaimiin. Toinen erä meni komennossamme ja viimeiseen erään parin maalin johdossa. Kolmas erä ei pelillisesti mennyt aivan suunnitelmien mukaan, mutta loistavan taistelun avulla kairattiin tärkeät pinnat kotiin. Erityisesti pallollinen pelaaminen jätti toivomisen, mutta joukkueen taisteluilmeestä ja periksi antamattomasta puolustuspelaamisesta olen todella ylpeä.”

Oilersin onnistujat: Puolustuksessa Johan Nyberg jatkoi vahvoja otteitaan ja maalilla Emil Backberg otti pelin ratkaisuhetkillä kaverin vaarallisimmat maalintekoyritykset eleettömästi kuriin.

Tilastot

 

MarikaNG02.jpg

Kuva: Marika Kuusela

Nokian KrP 10 – 9 NG02 (1-5, 5-1, 4-3)

Tiukka tappio Nokialla pidensi kotimatkaa takaisin Espooseen. Päävalmentaja Sami Koskinen oli ainakin tyytyväinen ottelun alkuun: ”Peli Nokialla KRP:tä vastaan alkoi todella hyvin. Pelattiin sovitusti, viimeistelykin onnistui loistavasti ja saatiin pidettyä kaverin maalisepot nollilla. Tämä vastustajan ykköskavereiden nollaaminen oli koko ottelun ykköstavoite.  Erä oli erinomainen. Tulos 5-1. Erätauolla painotettiin, että pitää jatkaa samalla tavalla, eikä uskoa, että ottelu on ohi.. No, homma ei ihan mennyt kuin Strömsöössä... 8 minuutin jälkeen oltiin 5-6 tappiolla. Aikalisätkin kokeiltiin, mutta eipä auttanut. Liike loppui ja niin sitten myös kaikki muukin.. Erä 1-5. Pitää kyllä sanoa, että vihulainen oli erinomainen tässä erässä. Ja nyt vastustajan maalisepot iskivät viidesti. Vika erä oli taas parempaa tekemistä joukkueelta. Paikkoja oli ratkaista peli, mutta tällä kertaa kaveri oli maalin parempi.”

Oilersin onnistujat: Teo Pitkänen ja Joona Larte olivat hyviä kumpaankin suuntaan. Aaro Kuusela onnistui myös hyvin pakin tontilla.

Tilastot

 

NG02 9 – 6 Koovee (2-2, 5-2, 2-2)

”Toisessa pelissä ensimmäinen erän alku oli todella vaikea. Tämä oli odotettavissa, koska useasti tuplapeliviikonloppuna hävityn pelin jälkeen toisen pelin alku on lähes aina hankala. Pikkuhiljaa päästiin peliin mukaan ja erä 2-2. Toisessa erässä pelattiin ajoittain todella hyvin ja toteutettiin asioista, joita oltiin harjoiteltu. Mielestäni ansaittu 5-2 erävoitto. Muutama jäähy rikkoi erää, mutta hyvä on alivoimaakin reenata. 3.erä oli vähän taistelua. Kaveri iski lankusta 2-2-1lankusta kiinni. Paine oli kova, mutta kun päästiin ylöspäin, niin useasti saatiin maalipaikka. Tasurierä. Koovee oli erittäin fyysinen ja kova vastus. Luulen, että joukkue nousee ylöspäin sarjataulukossa, kunhan kausi etenee.” veisteli päävalmentaja Sami Koskinen.

Oilersin onnistujat: Koko joukkue puolusti tänään hyvin. Oskar Vaskio pelasi vahvasti ja Aki Kirvesmäki parantaa otteitaan pitkän loukkaantumisen jäljiltä, hänellä kuitenkin vasta toinen SM-ottelu tällä kaudella.

Tilastot

 

MarikaNG022.jpg

Kuva: Marika Kuusela

SB Naantali 3 – 15 NG03 (0-5, 2-3, 1-7)

”Viime lauantaina matkustimme Naantaliin paikallisen SB:n vieraaksi. Ottelu lähti reippaasti käyntiin, kun siirryimme 0-1 johtoon Joonas Bäcklundin päivän ensimmäisellä maalilla. Osuma syntyi ajassa 0:32, yleensä nopea maali tarkoittaa vaikeaa matsia, mutta tällä kertaa se kertoi sen kuuluisan ketsuppipullon aukeamisesta. Ensimmäisessä erässä meillä onnistui lähes kaikki. Toisessa erässä tasaantui, mutta voitimme myös sen erän. Kolmannessa erässä ”pelimiehen kympin” voitimme 5-1. Seuraavaksi kohtaamme TPS:n Itsenäisyyspäivän aattona vieraissa.” kertoi päävalmentaja Timo Karppanen.

Oilersin onnistujat: Edellisen ottelun passivoitumisesta ei näkynyt jälkeäkään Naantalissa. Niklas Nevalainen oli hyvällä pelipäällä, kun hän rytmitti ja avasi peliä oivallisesti tehden samalla tehot 1+3. Joukkueen pisterohmuina heiluivat Joonas Bäcklund ja Daniel Holm.

Tilastot

 

NGA 11 – 5 Classic (3-1, 1-3, 7-1)

”Tänään päästiin tutustumaan joukkueen toiseen kotiluolaan ensimmäistä kertaa, kun Classic kohdattiin K3 Sport Areenalla. Kahden edellisen pelien onnistumisia haluttiin jatkaa ja saada edelleen kehitettyä omaa tekemistä. Pelin alkuun jouduttiin heti selvittämään alivoima ja vaikka Classic siirtyi 0-1 johtoon niin olimme selkeästi paremmin hereillä peliin. Erätauolle siirryttiin 3-1 lukemista.

Toinen erä oli koko kautta mukaillen taas meille vaikea. Classic paransi pallollista peliään ja me passivoiduttiin hiukan liikaa. Classic nousi erän aikana tasoihin, jonka pääsisimme nopeasti kuittaamaan takaisin johtoasemaksi. Kuitenkin aivan erän viimeisillä sekunneilla Classic tasoitti pelin 4-4.

Classicin pukukoppimaali toimi tällä kertaa hyvänä herättäjänä kolmanteen erään. Erän alkuun siirryimme taas johtoon ja tällä kertaa siitä ei enää luovuttu. Vaikkakin johtoasema pysyi meillä, niin selkeä kehityskohde joukkueelle on tunnistaa, miten johtoasemassa pelataan. Turhaan annettiin kaverille mahdollisuuksia päästä peliin mukaan terävillä vastaiskuilla. Lopussa peli hiukan repesi, kun pelattiin tasavajaalla ja kaverin piti yrittää riskilläkin maaleja. 11-5 voitto ja voitokas kotipelisaldo ulottui toiseenkin kotiluolaan.” tarinoi päävalmentaja Hannu Mattila.

Oilersin onnistujat: Tässä pelissä joukkueella oli monia onnistujia, joista kuitenkin maalivahti Nemo Sipilä nousi tärkeissä paikoissa esiin isoilla torjunnoilla, kun joukkueella oli vaikeampia hetkiä.

Tilastot

 

Seuraavat ottelut:

2.12. klo 15:00 OLS – NGA, Kastellin monitoimitalo

3.12. klo 18:30 SB Heinola – NG02, Vierumäki Areena

10.12.2018Öljypoikien uutiset: vierasvoittoja
10.12.2018Oilersin liigaotteluihin kaksi muutosta - Espoon derby aikaistuu viikolla
03.12.2018Öljypoikien uutiset: Espoon derby Oilersille
26.11.2018Öljypoikien uutiset: voittoisa viikko
22.11.2018Kommentti: Katsaus Öljymiehien alkukauteen - Tapiolan urheiluhallissa vallitsee pitkästä aikaa voittamisen kulttuuri
20.11.2018Öljypoikien uutiset: Kaikki joukkueet tulessa
15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton

Siirry arkistoon »