Sarjanousija Welhot saapuu Oilersin vieraaksi

24.11.2017

Kuopion SB Welhot ja Oilers kohtaavat sunnuntaina Tapiolan Urheiluhallilla. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Öljymiesten 3-4 vierasvoittoon.

SB Welhot on Salibandyliigan sarjataulukossa kahden pisteen päässä Oilersista. Hyvin kautensa aloittanut Welhot on napannut kuusi voittoa ja löytyy sarjataulukon kuudennelta sijalta. Welhot on pelannut tällä kaudella vakuuttavasti varsinkin kotikentällään, jossa muun muassa SPV ja TPS ovat kärsineet tappiot sarjanousijalle. 

Oilersille on tarttunut viidestä viimeisestä ottelusta mukaan vain yksi voitto. Viime sunnuntaina kärsitty vierastappio Happeelle oli tasainen vääntö. Tasaviisikoin molemmat joukkueet maalasivat kerran, mutta Happeen vaarallinen ylivoima osui neljästi, josta tosin yksi tyhjään maaliin. 

Niukat tappiot ovat lisänneet Öljymiesten nälkää sunnuntain kotikamppailuun. Öljymiesten peli-ilme on ollut kohdillaan, mutta pienet asiat ovat ratkaisseet ottelut tappion puolelle.

Vähän pitää lisätä keskittymistä ja jaksetaan vaa tehä sitä omaa hommaa, niin kyl ne niukat tappiot alkaa kääntyy voitoiksi, kertoo puolustaja Kristian Lamminen.

Puolustajan tontti tuli Lammiselle viime kaudella ensimmäin kerran tutuksi. Kolmosketjun pakkiparissa oletusarvo on pitää oma maali puhtaana, ja Lamminen onkin yhdessä pakkipari Joel Markkolan kanssa eniten plussan puolella puolustajien plusmiinus-tilastossa.

Pakkina tultu pelattuu joo, ja oikeestaan aika positiiviset fiilikset. Sillo kun mut ekan kerran laitettii pakiksi, niin en oikee tienny mitä ajatella, koska aina pelannu hyökkääjää. Mut olin kyl tosi positiivisesti yllättyny ja tykkään pelaa sitä paikkaa. Vielä kun saan muutamii yksityiskohtii parannettuu pakin roolissa nii homma etenee.

Lamminen on väläytellyt taitojaan iskemällä kaksi upeaa osumaa puolesta kentästä. Varusmiespalvelusta suorittava miehenalku on tyytyväinen alkukauten ja lupaa jatkossa laukoa enemmän.

- Oma kausi on lähteny hyvin käyntii. Ollu hyvä fiilis reeneissä, ja pakkinahan tää kausi tähän asti tullu pelattuu. Ihan positiivisesti on menny ja pari kutiiki oon saanu sinne maalille. Vieläkin pitäs vaan enemmän laukoo sieltä viivasta.

Edellisestä ottelusta tulee sunnuntaina viikko täyteen, joten kentällä nähdään varmasti raikas ja taisteleva Oilers.

- Hyvät fiilikset sunnuntain kotiottelusta. Tässä on nyt ollu hyvin aikaa lepää viime viikon peleistä, joten pitäs jaksaa pelata, Lamminen päättää.

OILERS - SB WELHOT

SU 26.11 TAPIOLAN URHEILUHALLI

LIPUT ENNAKKOON!

 
13.06.2018Esport Oilers etsii ohjaajia salibandykouluihin !
12.06.2018Salibandykoulu ja harrasteryhmien ilmoittautuminen avattu!
19.06.2018Öljymiesten harjoitusottelut
26.05.2018TIMANTTIKERHO - tyttöjen uusi salibandykoulu!
14.05.2018 15:00Oilers kiinnitti omat nuoret lupaukset - tältä näyttää Öljymiesten sopimustilanne
11.05.2018Seuran päätösjuhlassa palkittiin kauden parhaita!
07.05.2018Oilers Junior Games pelattiin viikonloppuna - Mukana fiilisvideo koko turnauksesta!
06.05.2018Oilers Junior Gamesin ensimmäisenä päivänä ratkottiin D- ja E-poikien voittajat!
02.05.2018 18:59Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta
30.04.2018Nuorimmilla tyttöjunioreilla vauhdikas salibandypäivä

Siirry arkistoon »