Öljypoikien uutiset: derby ja hirvirytkettä

19.11.2017

NG03 6 – 8 Indians (4-2, 1-1, 1-5)

Tällä kertaa derbyvoiton itselleen Indians ratkaisi kolmannessa erässä. Päävalmentaja Timo Karppanen kommentoi ottelua: ”Viime torstaina pääsimme lopultakin pelaamaan täyspitkiä 3*20 yksittäisiä otteluita ja vastassa heti paikallisvastustaja Westend Indians. Ensimmäisessä erässä maltoimme liikuttaa palloa ja saimme luotua Inkkareiden tiiviistä puolustamisesta huolimatta hyviä maalipaikkoja. Toinen erä nuhjattiin 1-1 numeroissa. Kolmannessa erässä passivoiduimme liikaa ja menimme vastustajan asettamaan puolustusmiinaan. Pelaamisemme meni puskemiseksi ja vastustaja käytti vastahyökkäyksensä ja varsinkin erikoistilanteensa tehokkaasti hyväkseen. Saimme hyvän opetuksen, että ottelu kestää 60 minuuttia, eikä passivoitumalla SM-sarjassa matseja voiteta.”

Oilersin onnistujat: Lassi Viitanen 2+0 pelasi tehokkaasti näyttäen osaamistaan hyökkäyspäässä. Amos Berglund tuli toiseen erään mukaan hyvällä asenteella tuoden pallollista osaamistaan mukaan peliin.

Tilastot

SakariKouti_NG03indians.jpg

Kuva: Sakari Kouti 

NGB 8 – 6 OLS (3-2, 2-1, 3-3)

”Lauantain OLS kamppailusta muodostui varsin odotetunlainen vääntö kahden laadukkaan joukkueen välillä. Ensimmäinen erä ei ollut meiltä kummoista tekemistä ja alkuun oltiin helisemässä terävän vierasjoukkueen suoraviivaisen hyökkäsypelin kanssa. Toisessa erässä nähtiin mielestäni toistaiseksi kauden parasta Oilers peliä. Paikkoja oli paketoida ottelu, mutta OLS veskarin huipputorjunnat sekä pieni huolimattomuus ratkaisupaikoissa piti jännitystä yllä siirryttäessä kolmanteen erään. Kolmannessa erässä jatkettiin hyvää taistelua ja kestettiin hienosti kaverin ylivoimapyöritys. Lopulta kotiin tärkeät pisteet hienon taisteluvoiton saattelemana. Liikaa istuttiin boxissa, mutta onneksi taisteltiin alivoimalla upeasti useaan otteeseen. Jatkoa varten tulee näsitä ottaa opiksi ja vastaavaan jäähyilyyn ei missään tapauksessa ole varaa.” kertoi päävalmentaja Aleksi Lammi.

Oilersin onnistujat: Maalilla Nemo Sipilä jatkoi vahvoja otteitaan. Kenttäpelureista ykkösvitja Maurola - Laiti - Hanhisalo - Manninen - Rauhala johti omalla tekemisellään koko joukkuetta esimerkillisesti.

Tilastot

 

Tiikerit 4 – 10 NG02 (1-3, 2-5, 1-2)

NG02-pojat nappasivat hienon voiton Tikkurilan Tiikereistä vieraissa. Päävalmentaja Sami Koskinen kommentoi ottelua maltillisesti: ”Eka erä oli aluksi pikkuisen hankala, tavoite oli olla hyvin aktiivinen, mutta ei ihan siinä onnistuttu ja kaveri sai merkkausvirheen takia johtomaalin.  Pikkuhiljaa parannettiin niin aktiivisuutta kuin pallollista peliäkin sovittuun suuntaan tulos oli hyvä. Erävoitto 3-1. Toinen erä oli ajoittain hankala vihulaisen pelitavan takia, ja turhautumistakin oli vähän havaittavissa. Ajoittain kuitenkin saatiin hyviäkin syöttöjatkumoita ja hienoilla yksilösuorituksilla erävoitto 5-2. Kaverilla kuitenkin kolme tolppavetoa tässä erässä, jos ne olisivat menneet sisään, peli olisi voinut mennä toiseenkin suuntaan. Kolmas erä oli joukkueelta selkeästi paras pallollisesti. Päästiin lähes edellisen viikonlopun åif-pelin tasolle. Viimeistely vaan oli nyt heikompaa. Tosin kaverin maalivahti oli erinomainen. 2-1 erävoitto. Kolmeen erävoittoon pitää aina olla tyytyväinen.”

Oilersin onnistujat: Joona Larte ja Joonatan Aktan raatoivat taas isot minuutit ja saivat vihdoin maalitilinkin avattua tämän kauden SM-sarjassa. Myös Vertti Metsola maalissa oli jälleen hyvä.

Tilastot

 

Happee 5 – 6 Oilers ja. (1-2, 3-1, 1-2, 0-1)

”Jyväskylän reissulle lähdettiin jatkamaan edellisen viikonlopun Eräviikingit-pelin viitoittamalla tiellä. Saatiin tasapainoinen alku pelille ja pystyttiin viemään peliä omien tavoitteiden pohjalta. Tämä toimi pelin kuvana ensimmäiset 30min. Tässä vaiheessa Happee otti aikalisän, suoraviivaisti omaa pelaamistaan ja nousi 1-3 tappiolta 4-3 johtoasemaan kolmessa minuutissa. Tämän jälkeen piti käyttää oma aikalisä ja saatiin kaverin pahin ryöpytys poikki.

Kolmanteen erään lähdettiin taas pelin perusasioita muistellen ja pystyttiin taas ottamaan otetta pelistä. Alkuun Happee pysty lisäämään johtoaan, mutta pojat eivät antaneet sen vaikuttaa itseensä. Pystyttiin nousemaan rinnalle 5-5 tilanteeseen, josta myös päädyttiin jatkoajalle. Jatkoaikaa ei ehtinyt kulua minuuttiakaan, kunnes Elias Pekari ratkaisi pelin kaukolaukauksellaan.” Kertoi päävalmentaja Hannu Mattila Jyväskylän trilleristä.

Oilersin onnistujat: Ratkaisijan rooliin pelissä nousi Elias Pekari täydentäessään voittomaalilla hattutemppunsa. Iso onnistuminen kaverille, joka on nostettu alkukauden pakin roolista hyökkäyksen vasempaan laitaan.

Tilastot

 

Seuraavat ottelut:

24.11. klo 18:30 SCU – NGB, Janakkalan liikuntahalli

25.11. klo 12:30 Nokian KrP – NG02, Raholan lk

25.11. klo 13:00 SB Naantali – NG03, Maijamäen LH

26.11. klo 14:00, NG02 – Koovee, Esport Areena

26.11. klo 17:30 NGA – Classic, K3 Sport Arena

10.12.2018Öljypoikien uutiset: vierasvoittoja
10.12.2018Oilersin liigaotteluihin kaksi muutosta - Espoon derby aikaistuu viikolla
03.12.2018Öljypoikien uutiset: Espoon derby Oilersille
26.11.2018Öljypoikien uutiset: voittoisa viikko
22.11.2018Kommentti: Katsaus Öljymiehien alkukauteen - Tapiolan urheiluhallissa vallitsee pitkästä aikaa voittamisen kulttuuri
20.11.2018Öljypoikien uutiset: Kaikki joukkueet tulessa
15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton

Siirry arkistoon »