Öljypoikien uutiset: Monta soppaa tulilla

13.11.2017

Viikonloppuna pelattiin taas kaikkien NG-joukkueiden voimin. Ohessa kommentit joukkueiden valmentajilta sekä linkit tilastoihin.

 

M-Team 6 – 4 NGA (0-1, 4-0, 2-3)

Perjantainen A-poikien ottelu Ruskeasuolla päättyi lukemiin 6-4. ”Perjantain arkipelissä kohdattiin Ruskeasuolla M-Team. Tiedettiin ennen peliä aika tarkkaan, miten kaveri pelaa ja tähän oltiin viikolla valmistauduttu. Ensimmäinen erä oli meiltä kohtuullinen, ei pystytty hyökkäyspelissä hyödyntämään sovittuja asioita, mutta puolustuspeli oli kunnossa.

Toisessa erässä alettiin oikomaan pallollisessa pelissä, tämän myötä M-Team sai hyviä katkoa ja alkoi hallita tapahtumia. Erän aikana todettiin, että vanha totuus pitää vielä paikkansa eli jäähypenkiltä harvoin voitetaan otteluita. Tässä kaikki kunnia kaverin hyvälle yv-pelille. Kolmannessa erässä oltiin taas tämän kauden tapaan hyvin pelillä, mutta eroa ei saatu kurottua umpeen.” päävalmentaja Hannu Mattila veisteli.

Oilersin onnistujat: Robert Tarkkanen pelasi kauden parhaan pelinsä ollen selkeästi alakerran pallollinen liideri tässä pelissä.

Tilastot

 

 NG02ispva.jpg

Kuva: Marika Kuusela

NG02 11 – 4 Åif (6-1, 3-2, 2-0)

Lauantaina Esport Areenalla NG02 pelasi Sipoolaisia vastaan. Valmentaja Jucca Hellsten kertoi ottelusta seuraavaa: ”Ensimmäinen erä lähti meidän komennossa, tosin paljon tuli myös hukattua maalipaikkoja heti alussa, mutta sitten alkoi pallo löytää tien maaliin. Kaveri ei päässyt kovin montaa kertaa meidän maalille, mutta niistä muutamista käynneistä kaveri teki kaksi hienoa maalia yläkulmaan joille maalivahti ei voinut mitään. Meidän junnut oli todella teräviä ensimmäisessä erässä ja todella hyvää pallollista peliä meiltä, erä meille 6-2.

Toisessa erässä ei enää oltukaan samalla lailla pelillä kuin ensimmäisessä, meiltä huonoa peliä keskialueella ja 1 vs 1 tilanteissa mutta aina kun päästiin keskialueen yli, oli pelin hallinta meillä.

Erä voitto meille 3-2.

Kolmas erä alkoi ÅIF:n kovalla karvauksella aina pallon ollessa meillä mutta 6 minuutin kohdalla kaveri otti 2 minuuttia ja ylivoimalla naulasimme 10-4 taululle jonka jälkeen peli oli meidän ja aika piti vaan pelata loppuun. Tasapainoinen viimeinen erä, kolmas erä meille 2-0.

Kolme erävoittoa meille, ei mitään selitettävää, lopputulos 11-4.”

Oilersin onnistujat: Jokainen kenttä pelasi hyvin tänään ja naputteli paljon pisteitä, mutta yksi poika voidaan nostaa esille jokaisesta kentästä: Teo Pitkänen, Justus Mustonen ja Anton Ruotsalainen sekä maalivahtimme Torsti Förbom pelasi hyvän pelin.

Tilastot

 NG03ispv_SakariKouti.jpg

Kuva: Sakari Kouti

EräViikingit 4 – 4 NG03 (2-2, 1-1, 1-1)

Oilers-valmentaja Timo Karppanen kommentoi ottelua seuraavasti: ”Ottelu oli tarkkaa ja yritteliästä pelaamista puolin ja toisin. Kuten aina tasaisissa otteluissa, maalit tehtiin vastustajan virheistä. Homma näytti jo ratkenneen Erville, kun heidän johdossa 4-3 jouduimme ottamaan jäähyn ajassa 42:41. Kärkiottelu sai arvoisensa päätöksen kun Topi Salonen naulasi tasurin ajassa 44:35 pelatessamme ilman veskaria AV:lla.”

Oilersin onnistujat: Joukkue pysyi vaikeina hetkinä rauhallisena ja luottavaisena, lisäksi kaikki kentälliset pääsivät tehoille. Aaro Karila pelasi pirteästi ja oli koko ajan vaarallinen yhdessä Aaro Ajalinin ja Lassi Viitasen kanssa.

Tilastot

 

NG03 6 – 2 Tiikerit (1-2, 1-0, 4-0)

”Tiikerit olivat voittaneet päivän ensimmäisessä ottelussa Inkkarit, joten osasimme odottaa tiukkaa vääntöä. Lisäksi vähän näytti, että kärkikamppailu oli vienyt parhaimman henkisen terän tekemisestämme. Pelaamisemme oli passiivista ja virheiden värittämää. Pikkuhiljaa kuitenkin saimme koneet käyntiin ja homma alkoi toimia riittävän hyvin. Vasta kolmannessa erässä pelaaminen alkoi olla sen näköistä mitä sen oli tarkoitus olla”, kertoi valmentaja Timo Karppanen.

Oilersin onnistujat: Maalivahti Max Tavaila (torjunta % 92,0) piti joukkuetta hengissä vaikeiden vaiheiden aikana ja antoi mahdollisuuden voittoon. Kenttäpelaajista Ethan Martin rytmitti hyökkäyksiä maltilla ja juonikkaasti. Tehopisteet jakautuivat myös tässä ottelussa tasaisesti kentällisten kesken.

Tilastot

 

NG03-joukkueen turnausmuotoiset ottelut ovat nyt takana. Otteluiden taso on ollut korkea ja yllätyksiä on tullut lukuisia. He pelaavat jatkossa B-lohkossa, mistä näyttää muodostuvan todella tasainen. Sarja jatkuu yksittäisillä täyspitkillä otteluilla ja mikä parasta, he pääsevät aloittamaan lohkovaiheen jo tulevana torstaina kotiottelulla Inkkareita vastaan.

 NG03ispva_SakariKouti.jpg

Kuva: Sakari Kouti

NGA 9 – 5 EräViikingit (2-1, 2-3, 5-1)

Oilersin päävalmentaja Hannu Mattila kommentoi ottelua seuraavasti: ” Sunnuntain peliä varten perjantailta pyrittiin tuomaan alusta asti hyvin toimineet asiat ja terästämään erikoistilannepelaamista. Vaikka EV meni alussa johtoon oltiin silti paremmin pelillä kuin edellisessä pelissä. Oltiin aktiivisia ja uskallettiin hyökätä maltilla. Pelin kuva oli, että me mentiin johtoon ja kaveri hilasi itsensä tasoihin ja tällä kaavalla mentiinkin 50min pelistä. Jälleen vahvalla kolmannella erällä ja varsin viimeisellä kympillä pystyttiin repimään ratkaiseva ero ottelun voittamiseksi.

Puolustuspeliä pitää vielä tämän viikonlopun pohjalta jumpata, mutta poikia pitää kehua asenteesta, jolla vastasivat sunnuntaina perjantailta tulleisiin haasteisiin.”

Oilersin onnistujat: Tässä pelissä onnistujia oli useita, mutta nostetaan tässä esiin Juuso Masalin, joka toi joukkueen peliin lisää vauhtia ja haastoja tehoillen ohessa neljän syöttöpisteen arvoisesti.

Tilastot

 

Koovee 10 – 3 NGB (1-1, 6-2, 3-0)

”Ensimmäinen erä tasaisissa merkeissä, vaikka pelissä oli Oilersilla paljon parannettavaa. Toisessa erässä Koovee saikin seuraavan vaihteen silmään ja Oilersille tuli musta hetki. Tätä ei saatu sitten kirittyä kiinni ja Koovee otti vielä muutaman onnistumisen liian rohkeasta karvaamis-pelaamisesta. Koovee oli yhtenäisempi joukkueena ja vei pisteet selkein numeroin. Heidän puolustus raastoi kokonaan vireen pois Oilers-hyökkääjiltä ja viimeisenä lukkona heillä oli vielä Sillanpää maalissa”, pohti valmentaja Mika Väisänen.

Tilastot

 

Seuraavat ottelut:

16.11. klo 18:30 NG03 – Indians, Esport Areena

18.11. klo 17:00 NGB – OLS, Esport Areena

19.11. klo 14:00 Tiikerit – NG02, Tikkurilan Urheilutalo

19.11. klo 15:30 Happee – NGA, Palokan koulukeskus

16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!
01.02.2019Esport Oilers vei Espoon Derbyn Metro Areenalla - Öljymiehet nousi sarjataulukossa sijalle kolme

Siirry arkistoon »