Salibandyliiga jatkuu - Öljymiehet kohtaa TPS:an

07.11.2017

Salibandyliigan maajoukkuetauko on ohi. Sarja jatkuu Oilersin osalta keskiviikkona Turussa. Perjantaina Öljymiehet kohtaa Steelersin Tapiolassa.

Oilersilla on alla tappio LASBia vastaan. Kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla tuli hieman heikomman esityksen jälkeen. Tappio-ottelua ei jääty kuitenkaan murehtimaan ja valmistautuminen kohti tämän viikon kamppailuja on hyvällä mallilla. Maajoukkuetauko toki verotti Öljymiesten viime viikkoa pelaajiston osalta, mutta Rasmus Markelinin mukaan sillä ei ollut suurta vaikutusta.

Takana on vähän erilaisempi viikko kuin normaalisti. Harjoittelimme normaalia pienemmällä porukalla maajoukkuepelien vuoksi ja torstaina juoksimme myös cooperin, jotta nähtäisiin pelaajien tämänhetkinen kunto. Tulokset olivat hyviä, puolustaja valoittaa.

TPS on pelannut kaksi ottelua enemmän kuin Oilers ja turkulaiset löytyy sarjataulukosta sijalta viisi. Joukkueella on alla kaksi voittoa, viimeisimpänä mukaan tarttui vieraspisteet Jyväskylästä Happeen kustannuksella. TPS:an ja Oilersin ovat pelanneet tällä kaudella jo kerran vastakkain. Oilers voitti kotiottelussa turkulaiset 4-3 lukemin.

Joukkueiden väliset kohtaamiset ovat viime kausina olleet varsin tiukkoja. TPS:an riveistä löytyykin useita laadukkaita pelimiehiä. Yksi tärkeä taisto käydään tolppien välissä, sillä molempien joukkueiden maalilta löytyy maajoukkuetason maalivahti. Oilersin Joonas Kaltiainen ja TPS:an Pyry Luukkonen ovat sarjan eliittiä.

Rasmus Markelin kertoo, että joukkue on levännyt viikonloppuna raskaan viikon jälkeen, ja tiistai-iltana Öljymiehet kokoontuvat vielä viimeistelyharjoituksiin ennen keskiviikon kamppailua. LASB-ottelun tappiosta on varmasti jäänyt jotain hampaankoloon, ja joukkue lähteekin parantamaan peliään keskiviikoksi.

Viime pelistä jäi paljon parannettavaa, vastustaja pääsi liian helposti maalipaikoille ja oma viimeistely oli aika tuskaista. Meidän pitää löytää oikeanlainen rentous pelaamiseen, koska välillä se meni vähän väkinäiseksi.

Öljymiesten maalinteko on ollut ehkä hieman yllättäen heikkoa alkukaudesta. Useista paikoista huolimatta se rentous on puuttunut laukaisuhetkillä. Markelin kertoo kuitenkin, että yksi mies on löytänyt maalijyvän viime otteluissa.

Onni Piiparinen on vihdoin saanut ketsuppipullon auki, taitaa olla jopa maaliputkessa. Lisää hienoja ”uuneja” odotellessa, Markelin naurahtaa.

Markelin itse ei ole maalin makuun tällä kaudella päässyt. Ykkösketjun puolustaja ei lupaa maalia, mutta yhdestä asiasta hän on varma.

Turussa nähdään nälkäinen ja yhtenäinen Oilers!

TPS - Oilers on katsottavissa Elisa Viihde Sportilta ja Fanseatilta. Ottelu alkaa keskiviikkona kello 18.30.

SEURAAVA KOTIOTTELU!

Perjantaina 10.11

Oilers - Steelers 18.30 / Tapiolan Urheiluhalli

Liput ennakkoon Lippuautomaatista!

19.02.2019Maalikooste Steelers - Oilers 7-10
16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!

Siirry arkistoon »