Kaltiainen torjui Suomelle kaksi voittoa EFT-turnauksessa

06.11.2017

Maalivahti Joonas Kaltiainen ja hyökkääjä Niclas Meyer edustivat Suomea viikonlopun Euro Floorball Tour-turnauksessa Sveitsin Kiechenbergissä. Suomi voitti Sveitsin ja Tsekin, mutta kärsi tappion Ruotsille.

Joonas Kaltiainen torjui voitokkaat Tsekki- ja Sveitsi-ottelut Suomen maalilla. Toista kertaa EFT-turnauksessa esiintynyt Kaltiainen palkittiin Sveitsiä vastaan ottelun parhaana pelaajana. Niclas Meyer ei pisteiden teossa onnistunut, mutta oli kokoonpanossa kaikissa kolmessa ottelussa.

Suomen maajoukkue lensi kisapaikalle torstai-aamuna. Ensimmäinen ottelu oli edessä jo samana iltana Tsekkiä vastaan. Maajoukkueturnauksissa noudetetaan tiukkaa aikataulua, kun kolmessa päivässä pelataan kolme ottelua.  Kaltiaiselle kolmen päivän rypistys Sveitsissä oli miehen omasta mielestä mieluisa.

Ohjelma oli tiukka. Torstaina aamuna lähettiin ja illalla jo pelattiin. Muina päivinä aamulla treenattiin ja illalla pelattiin, joka sopi henkilökohtasesti oikein mainiosti, Oilersin ykköstorjuja kertoo.

Maajoukkueturnauksissa pelaa maiden parhaat pelaajat, joten taitoa on kentällä yllin kyllin. Onnistunut turnaus kertookin, että Kaltiaisen taso on jo huippuluokkaa parhaiden pelaajien keskuudessa. Kaksi torjuttua voittoa kahdesta ottelusta on kova suoritus, vaikka Suomi onkin Tsekin ja Sveitsin tottunut voittamaan.

Tsekki- ja Sveitsi-pelit meni omalta kohdalta oikein hyvin. Valmennuskin antoi positiivista palautetta, Kaltiainen kertoo.

Turnaus jätti Kaltiaiselle luottavaisen fiiliksen, ja toiveissa onkin että tällä viikolla Öljymiesten tolppien välissä pelaa tulikuuma maalivahti. 

Tosi hyvä fiilis jäi! Nähtiin että pystytään mukavasti pelaamaan kansainvälisessäkin vauhdissa, "Kale" päättää.

Öljymiesten ottelut jatkuvat tällä viikolla. Keskiviikkona on edessä vierailu Turkuun ja perjantaina joukkue pelaa Tapiolassa Steelersiä vastaan.

15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton
10.11.2018Isänpäivä-ottelu huomenna Tapiolan urheiluhallissa - Öljymiehet hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan
08.11.2018Öljypoikien uutiset: Peräti kuusi Öljypoikaa mukana maajoukkueleirillä Eerikkilässä
07.11.2018Hyvävireinen TPS isännöi Oilersia perjantaina
05.11.2018Öljypoikien uutiset: vilkas viikko
03.11.2018Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä
02.11.2018"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

Siirry arkistoon »