Kaltiainen torjui Suomelle kaksi voittoa EFT-turnauksessa

06.11.2017

Maalivahti Joonas Kaltiainen ja hyökkääjä Niclas Meyer edustivat Suomea viikonlopun Euro Floorball Tour-turnauksessa Sveitsin Kiechenbergissä. Suomi voitti Sveitsin ja Tsekin, mutta kärsi tappion Ruotsille.

Joonas Kaltiainen torjui voitokkaat Tsekki- ja Sveitsi-ottelut Suomen maalilla. Toista kertaa EFT-turnauksessa esiintynyt Kaltiainen palkittiin Sveitsiä vastaan ottelun parhaana pelaajana. Niclas Meyer ei pisteiden teossa onnistunut, mutta oli kokoonpanossa kaikissa kolmessa ottelussa.

Suomen maajoukkue lensi kisapaikalle torstai-aamuna. Ensimmäinen ottelu oli edessä jo samana iltana Tsekkiä vastaan. Maajoukkueturnauksissa noudetetaan tiukkaa aikataulua, kun kolmessa päivässä pelataan kolme ottelua.  Kaltiaiselle kolmen päivän rypistys Sveitsissä oli miehen omasta mielestä mieluisa.

Ohjelma oli tiukka. Torstaina aamuna lähettiin ja illalla jo pelattiin. Muina päivinä aamulla treenattiin ja illalla pelattiin, joka sopi henkilökohtasesti oikein mainiosti, Oilersin ykköstorjuja kertoo.

Maajoukkueturnauksissa pelaa maiden parhaat pelaajat, joten taitoa on kentällä yllin kyllin. Onnistunut turnaus kertookin, että Kaltiaisen taso on jo huippuluokkaa parhaiden pelaajien keskuudessa. Kaksi torjuttua voittoa kahdesta ottelusta on kova suoritus, vaikka Suomi onkin Tsekin ja Sveitsin tottunut voittamaan.

Tsekki- ja Sveitsi-pelit meni omalta kohdalta oikein hyvin. Valmennuskin antoi positiivista palautetta, Kaltiainen kertoo.

Turnaus jätti Kaltiaiselle luottavaisen fiiliksen, ja toiveissa onkin että tällä viikolla Öljymiesten tolppien välissä pelaa tulikuuma maalivahti. 

Tosi hyvä fiilis jäi! Nähtiin että pystytään mukavasti pelaamaan kansainvälisessäkin vauhdissa, "Kale" päättää.

Öljymiesten ottelut jatkuvat tällä viikolla. Keskiviikkona on edessä vierailu Turkuun ja perjantaina joukkue pelaa Tapiolassa Steelersiä vastaan.

16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!
01.02.2019Esport Oilers vei Espoon Derbyn Metro Areenalla - Öljymiehet nousi sarjataulukossa sijalle kolme

Siirry arkistoon »