Öljypoikien uutiset: Tahmea viikko

30.10.2017

Oilers NGB 6 - 1 Nokian KrP (0-0, 2-1, 4-0)

"Peliinlähtö onnistui osaltamme mainiosti. Ensimmäisessä erässä nähtiin aktiivinen ja työteliäs Oilers nippu. Valitettavasti viimeisellä hyökkäyskolmanneksella ei saatu kuitenkaan palloa toimitettua kehikon sisäpuolelle. Taidettiin viidesti kolisutella tolppia ensimmäisessä erässä. Toiseen erään peli tasoittui ja KRP pääsi paremmin mukaan peliin. Päästiin vähän varkain 2-0 johtoon. Vihulainen kuitenkin paransi erän edetessä, ja tauolle siirryttiin 2-1 johdossamme. Kolmas erä oli pääosin hyvää peliä. Saimme pidettyä muutamaa tilannetta lukuunottamatta KRP:n taitavat hyökkääjät kurissa, ja itse onnistuttiin iskemään tarvittavat osumat. Lopussa sitten kaunisteltiin vielä numeroita tyhjiin. Pallollinen pelaaminen jätti vielä paljon parantamisen varaa, mutta vihulaisen pitäminen yhdessä tehdyssä maalissa oli kova suoritus. Puolustuspään puolustuspeliä on paljon jumpattu ja koko ajan otetaan askeileita oikeaan suuntaan. Kaikkinensa kärkikamppailun arvoinen matsi." Analysoi päävalmentaja Aleksi Lammi

Oilersin onnistujat: Maalinsuulla Nemo Sipilä osoitti kuuluvansa ikäluokan eliittiveskareiden joukkoon. Varsinkin toisen erän lopulla herra otti muutaman äärettömän tärkeän gamesaverin. Hyökkäyspäässä taas Eetu Manninen raatoi kapteenin elkein rymistellen hattutempun siinä sivussa.

Tilastot

TPS 8 - 5 Oilers NGB (3-1, 2-4, 3-0)

B-pojat kävivät Leaf Areenalla Turun Palloseuran vieraana. Ottelussa TPS esiintyi erittäin vahvalla liikkeellä ja kamppailuvoimaisesti. Oilersin vahvin jakso ajoittui toiseen erään, mutta neljästä tehdystä maalista huolimatta viimeiseen erään ei päästy etulyöntiasemassa. Kolmas erä oli jälleen kotijoukkueen hallintaa, eikä toisen erän kaltaista lentokeliä enää löytynyt. Näin sarjapisteet jäivät ansaitusti Turkuun.

Tilastot

16-17_NG03.jpg

NG03 pelasi kotikentällä Esport Areenalla molempia Tampereen joukkueita vastaan. Päävalmentaja Timo Karppanen vastaili meidän kysymyksiin otteluista: "Viime Sunnuntaina NG-03 pelasi kaksi ottelua Esport Areenalla, KooVee ja mestarisuosikki Classic. Valmennus oli tutkinut C2 sarjan youtube-tallenteita ja odotettavissa oli tiukkoja vääntöjä. Omat haasteensa päivään toivat useat poisjäännit pienten loukkien ja sairastelujen vuoksi."

Oilers NG03 6 - 6 Koovee (1-1, 1-2, 4-3)

"Lisäksi liekö talviaikaan siirtyminen kangistanut pallollisen pelimme, mutta syöttäminen / vastaanottaminen oli tuskallisen vaikeaa. KooVee pelasi maltilla ja iski vastaan vaarallisesti. Vasta kolmannessa erässä näytti, että nyt lähtee, neljässä minuutissa yhtä monta maalia ja KooVee oli pakotettu ottamaan aikalisän. Aikalisä katkaisi meidän momenttumme, emmekä saaneet enää hyvistäkään paikoista palloa EAn muikkuverkkoja lähemmäs maalia. Vastustaja onnistui vielä kolmesti ja kitkerä tasuri oli tosiasia." Pohti Karppinen.

Oilersin onnistujat: Joukkue pysyi vaikeina hetkinä rauhallisena ja luottavaisena. Olli Jokela tuli NG02-joukkueesta täydentämään puolustusvajetta ja kovalla itseluottamuksella hoiti omat 1vs1 tilanteet sekä maalaili tehot 1+1.

Tilastot 

Classic 6 - 4 Oilers NG03 (0-0, 4-0, 2-4)

"Classic matsiin lähdettiin sisuuntuneena parantamaan pallollista peliä ja taistelemaan 1v1 tilanteita. Eka erä mentiin tasaisissa merkeissä. Molemmilla oli paikkoja, mutta veskarit hoitivat leiviskänsä varmasti. Toisessa erässä Clasun taitavat pelurit rankaisivat virheistämme tehokkaasti ja erä selkeästi 4-0 heille. Kolmanteen erään lähdettiin all-in periaatteella ja hieno taistelu toi erävoiton ja tilanteita molempiin päihin. Lopputuloksena oli tappio, mutta hyvän taistelun jälkeen. Joukkue taisteli loppuun asti sovituilla teemoilla."

Oilersin onnistujat: Eppu Kajala ja  Aaro Puska väänsivät epätavallisilla pelipaikoilla hienosti.

Tilastot

16-17_NG031.jpg

Kuvat: Saara Jokela

Tällä viikolla öljypojat edustavat poikkeuksellisesti sinivalkoisia, kun edessä on kansainvälinen otteluviikonloppu.

Seuraavalla viikolla näemmekin sitten kaikki öljypoikien joukkueet pelikentillä eri puolilla pääkaupunkiseutua ja NGB Tampereella.

12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa

Siirry arkistoon »