Öljypoikien uutiset: syysloman tulokset kelvollisia

23.10.2017

EräViikingit 6 – 3 Oilers NG02 (3-1, 1-1, 2-1)

Tällä kertaa Mosahallilla EräViikingit olivat Oilersia kolmella maalilla parempia. Päävalmentaja Sami Koskinen kertoi meille ottelusta hieman enemmän: ”Syyslomalla pelasimme kaksi ottelua. Ensimmäinen peli Eräviikinkejä vastaan oli ihan ok taistelu. Pikkuisen varamiehisenä joukkue lähti haastamaan viime vuoden mestareita. Ensimmäisessä erässä alku lähtikin hyvin liikkeelle ja siirryttiin 1-0 johtoon. Kaveri kuittasi hienolla AV-maalilla. Tämän jälkeen ote siirtyi kaverille ja kun viimeistely vihulaisella oli jäätävää, meni eka erä vastustajalle 3-1. Toinen erä oli meiltä heikko, taistelulla saatiin siitä väännettyä 1-1 tasuri. Etäisyydet kasvoivat ja syöttöjatkumot olivat minimissä. Kolmanteen tiivistettiin vähän miehistöä ja tehtiin heti alkuun 4-3 maali. Sen jälkeen ottelu oli tiukka, kunnes kaveri sai maalin edestä lapioitua 5-3 maalin. Lopussa emme ihan päässeet haastamaan Erviä kunnolla, koska YV pelimme ei toiminut laisinkaan. Kaveri kaunisteli vielä numeroita maalilla, kun pikkuisen joukkueella kasetti hajosi viimeisellä minuutilla. Ervi oli ottelussa parempi juuri parin maalin verran, sitä ei käy kiistäminen. Oli meilläkin paikkamme, mutta nyt ei vaan osunut.”

Oilersin onnistujat: Kapteeni Topias Ilmivalta raatoi kentällä upeasti.

Tilastot

 

Karhut 5 – 11 Oilers NG02 (1-1, 2-3, 2-7)

Mosahallin tappio kuitattiinkin sitten hienolla voitolla Porissa. Päävalmentaja Koskinen avasi myös tämän ottelun: ”Toinen peli Karhuja vastaan oli siinä mielessä etukäteen helpompi, koska saatiin pari ukkoa lisää rosteriin. Ensimmäinen erä oli vähän huolimatonta pelaamista. Loimme aika kasan paikkoja, mutta tilanteet tulivat liian lähelle maalia. Pyrimme tämän jälkeen muuttamaan peliä siten, että laukaukset tulisivat vähän kauempaa ja ehkä se auttoikin vähän siihen, että tilaa ja aikaa tehdä maali oli enemmän. Peli oli kahden erän jälkeen tiukka 4-3 meille. Viimeisessä erässä paikkoja luotiin kivasti ja onnistumisia tuli laajasti. Viimeinen erä 7-2. Jos Ervi pelissä hyvistäkin paikoista ammuttiin seinille tai päin maalivahtia, niin nyt ohilaukausten määrä oli pieni. Olisiko Joukkueen JOJO:n laukaisukisa vaikuttanut asiaan.... Kokonaisuudessaan nämä kaksi peliä paljastivat muutamia selkeitä parantamisen kohteita. Näihin keskitytään nyt kolmen viikon ajan. ”

Oilersin onnistujat: onnistumisia tuli laajalla rintamalla maalien ja syöttöjen muodossa. Myös puolustusasenne oli kaikilla kunnossa, joten kehut koko joukkueelle.

Tilastot

 17-18NG021.jpg

Oilers NGA 12 – 7 Rangers (2-4, 5-2, 5-1)

A-nuoret nappasivat hienon kotivoiton Tapiolan Urheiluhallilla kotiyleisön edessä. Päävalmentaja Hannu Mattila runoili muutaman sanan ottelusta: ”Edellisten pelien pohjalta lähdettiin aktivoittamaan pallotonta pelaamista ja sitä kautta hakemaan rentoutta sekä rohkeutta pelaamiseen. Ensimmäisessä erässä ei vielä pystytty siirtämään kuluneen viikon harjoituksissa esiintyneitä hyviä otteita kaukaloon. Haettiin askelmerkkejä pallollisena ja pallottomana ei vielä pystytty reagoimaan yhtenäisesti.

Ensimmäisen erän 2-4 tappiotilanne päätettiin kopissa jättää historiaan ja ottaa uusi alku peliin tehden joukkueen eteen enemmän töitä. Tässä myös onnistuttiin. Mitä pidemmälle peli eteni, niin pystyimme paremmin kontrolloimaan pelitapahtumia. Toisen erän aikana onnistuimme siirtymään maalin johtoon, jota kolmannen erän ekan kympin aikana onnistuimme kasvattamaan neljään maalin. Viimeinen kymppi piti sisällään Rangersin yhden kavennuksen ja meidän kaksi tilaston kaunistelua tyhjään maaliin.

Vaikean alun jälkeen koko joukkue pystyi parantamaan tekemistään ja tehot jakautuivat tasaisesti kaikille kolmelle ketjulle.”

Oilersin onnistujat: Suurimpina onnistujia pisteiden valossa olivat ketjujen oikeat laidat Niklas Laurila (2+2), Toni Rintala (2+2) ja Niklas Niemi (2+1) sekä vahvasti kahteen suuntaan kakkoskentän keskellä pelannut Yannick Lindroos.

Tilastot

 

Seuraavat ottelut:

24.10. klo 19:15 Oilers NGB – Nokian KrP, Tapiolan Urheiluhalli

28.10. klo 15:00 TPS – Oilers NGB, Leaf Areena

29.10. klo 10:00 Oilers NG03 – Koovee, Esport Areena

29.10. klo 18:45 Classic – Oilers NG03, Esport Areena

Kuva: Marika Kuusela

19.02.2019Maalikooste Steelers - Oilers 7-10
16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!

Siirry arkistoon »