Salba saapuu torstaina Oilersin vieraaksi

17.10.2017

Öljymiehet palaa muutaman viikon tauon jälkeen kotikentälle. Raumalainen Salba haastaa espoolaiset torstaina Tapiolan Urheiluhallilla. 

Oilers on pelannut Salibandylligan runkosarjaa viisi ottelua. Näistä otteluista joukkue ei ole kertaakaan jäänyt pisteittä. Takana on neljä voittoa ja yksi tappio rangaistuslaukauksien jälkeen. Oilers on tällä hetkellä toisena sarjataulukossa, tasapisteissä Classicin kanssa.

Öljymiehet pelasivat edellisen sarjaottelun viime viikon lauantaina. Tuolloin joukkue haki vieraspisteet Tampereelta ja Kooveelta. Täksi kaudeksi Öljymiehiin siirtynyt 19-vuotias Alexander Nyman kertoo, että joukkue aloitti valmistautumisen torstain kotipeliin heti Koovee-ottelun jälkeen.

- Puhuttiin Koovee-pelin jälkeen millä alueilla meillä oli vaikeuksia, ja miten niitä voidaan parantaa ja sitä kautta nousujohteisesti kehittää meidän peliä. Omaan valmistautumiseen on liittynyt vähän lepäämistä, koska koulutehtävät ovat syönyt aika paljon energiaa viime aikoina, puolustaja mainitsee.

Nyman on ollut heti näkyvässä roolissa Oilers-puolustuksessa. Ykköspakkiparin oikea puolustaja ei näytä jännittävän kentällä ja ohjaa peliä hyvin. Aikaisemmin Divarissa Blue Foxia edustanut Nyman on näyttänyt heti pärjäävänsä hyvin korkeimmalla sarjatasolla.

- Liigapeleissä on kovempi tempo ja peli on fyysisempi kuin Divarissa. Myös virheistä rankaistaan isommalla prosentilla. Nousu liigaan on mielestäni mennyt hyvin, ja olen ainakin itselleni näyttänyt, että pystyn pelaamaan liigatasolla. 

Torstaina kotipelissä vastassa on Rauman Salba. Neljästä ottelusta joukkue on kerännyt yhden voiton. Muun muassa Erik Härkösellä ja Janne Hyvösellä vahvistunut Salba on kuitenkin usein ollut Oilersille tiukka vastustaja. Esimerkiksi viime kaudella Oilers hävisi molemmat keskinäiset kamppailut raumalaisille.

Salban pelaajista kannattaa seurata taitavaa Janne Hyvöstä. Viime kaudella EräViikingeissä SM-hopeaa voittanut sentteri on edustanut myös Suomen maajoukkuetta. Joukkueen Tupla-pelaaja on Antti Vuorinen tehoilla 4+0.

Öljymiehet tavoittelee ottelussa kauden viidettä voittoa. Keskiviikon viimeistelyharjoitukset kruunaavat valmistautumisen kotiotteluun. Nymanilla on jo ajatus, miten kaksi pistettä jäävät Espooseen.

- Salba kaadetaan meidän omalla pallollisella pelillä, yhteistyöllä ja isolla työmoraalilla.

Entä ketä Öljymiestä kannattaa seurata?

Niclas Meyer. Meidän oma professori missasi Koovee-pelin. Sen takia uskon, että "Megellä" on paljon näyttöhaluja, kun hän pääse takaisin kentälle, Nyman päättää.      

Liput ennakkoon

Sarjatilastot

Oilers -  Salba to 19.10

Kello 18.30 / Tapiolan Urheiluhalli

 

15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton
10.11.2018Isänpäivä-ottelu huomenna Tapiolan urheiluhallissa - Öljymiehet hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan
08.11.2018Öljypoikien uutiset: Peräti kuusi Öljypoikaa mukana maajoukkueleirillä Eerikkilässä
07.11.2018Hyvävireinen TPS isännöi Oilersia perjantaina
05.11.2018Öljypoikien uutiset: vilkas viikko
03.11.2018Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä
02.11.2018"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

Siirry arkistoon »