Öljypoikien uutiset: nuoremmille pisteitä viikonlopulta

16.10.2017

Fosu 4 – 9 Oilers NGB (2-3, 0-3, 2-3)

Oilersin B-pojat ottivat kauden kolmannen voittonsa Forssassa. Ottelu pelattiin jo viime keskiviikkona. Päävalmentaja Aleksi Lammi kommentoi ottelua seuraavasti: ”Ensimmäinen erä oli osaltamme kohtuullista peliä. Saimme otteluun kelpo startin ja naulattiin pari hienoa maalia. Sen sijaan yksi keskialueen nukahdus ja hölmö jäähy erän loppuun maksoivat meille kaksi takaiskuosumaa. Toisessa erässä nähtiin toistaiseksi kauden parasta ja ennen kaikkea kypsintä peliä joukkueeltamme. Maltoimme tehdä niin pallolla kuin pallottomana sovittuja asioita, eikä kaverilta löytynyt aseita karvauksemme purkamiseen. Paikkoja oli paketoida ottelu moneen otteeseen, mutta kaverin veskarin huippuesitykset sekä osittain huono viimeistelymme piti Fosun vielä mukana pelissä. Kolmannen erän ensimmäinen kymppi oli isäntien hallintaa ja turhaa päästettiin vielä kaveri parin maalin päähän. Loppu kuitenkin hoidettiin kunnialla ja ansaitut pinnat kotiin. Erityisesti mieltä lämmittää keskialueen ja puolustuspään puolustuspelaamisen parantuminen. Kovasti on painettu hommia tämän osa-alueen kehittämiseksi, ja tänään onnistuttiin siinä varsin kelvollisesti.”

Oilersin onnistujat: Tällä kertaa erityismaininnalle pääsee yksilöiden sijaan koko joukkueen puolustusosasto, joka raastoi ja piti hyvin Fosun liukkaat snaipperit kurissa.

Tilastot

NG02_7.10.17.jpg

 

A-pojat pelasivat sunnuntaina Hämeenlinnassa tiukan yhden maalin tappion. Päävalmentaja Hannu Mattila kommentoi ottelua seuraavasti: ”Tämä peli oli tavallaan kopio viime viikonlopun TPS-pelistä. Ensimmäiset 40min oltiin pelillisesti perässä, kun ei löytynyt tarpeeksi rohkeutta pallon kanssa, eikä oltu valmiita tekemään pieniä peliä edistäviä liikkeitä pallottomana. Kolmanteen erään pystyttiin taas ottamaan pelin vienti meille, mutta taas tälläkin kertaa jäätiin maalin päähän. Paikkoja oli tulla tasoihin, mutta tällä hetkellä saadaan liian harva määrä kaikista laukauksista maalia kohden.”

Oilersin onnistujat: Oilersin paidassa selkeä onnistuja oli Leevi Masalin, joka puolustajan tontilla hoiti omat 1vs1-tilanteensa isolla prosentilla.

Tilastot

 

17-18NG021.jpg

Turnausmuotoinen SM-sarja jatkui NG03-pojilla tänä viikonloppuna. He kohtasivat Tampereella Jyväskylän Happeen, sekä Mikkelistä kotoisin olevan Hatsinan. Tässä tulokset, sekä päävalmentaja Timo Karppasen kommentit otteluista.

Oilers NG03 2 – 2 Happee (0-2, 1-0, 1-0)

Ottelun alku oli tunnustelevaa, kunnes 5 minuutin kohdalla meille tuli 5+20 jäähy kulmaväännön jälkilöylyissä.  AV toimi hyvin, omissa kolisi vain kerran. Jäähy sekoitti kuitenkin meidän pelaamisen ja harhasyötön seurauksena Happee siirtyi 0-2 johtoon. Toisessa erässä aloimme päästä rytmiin kiinni ja pallollinen hallinta siirtyi meille. Vastustaja puolusti hyvin, mutta joutui rikkomaan meidän pyörityksessä. Heidän toisen jäähyn aikana saimme YV:llä kavennettua 2-1een. Kolmannen erän heti ekassa vaihdossa saimme tasoituksen aikaiseksi vastustajan harhasyötöstä. Kolmas erä oli meidän hallintaa, mutta Happee puolusti hyvin, eikä lisämaaleja enää nähty. Joukkue tsemppasi hyvin ja jaksoi uskoa tekemiseen, siitä seurauksena ansaittu tasuri.”

Tilastot

Hatsina 2 – 7 Oilers NG03 (0-1, 0-3, 2-3)

”Hatsina oli varsinkin pallollisena todella hyvä; pallo ja pelaajat liikkuivat hienosti. Saimme kuitenkin heidän pelitavastaan pian kopin ja aloimme päästä niskanpäälle. Eka erä niukasti meille 0-1. Tokassa erässä ote siirtyi meille ja hommaa helpotti heidän 5min jäähy, minkä aikana siirryimme jo 0-4 johtoon ja vastustajalta loppui usko. Ottelun loppu meni välillä pelailuksi, kuvaavaa oli ottelun 43s minuutti, minkä hävisimme 2-1… Lauantaina tuomarilinja oli aika tiukka ja erikoistilanteita pelattiin totuttua enemmän. Pääsimme harjoittelemaan YV/AV pelaamista ja testaamaan focuksen pysyvyyttä ”väärien tuomioiden” seurauksena. Hyvää oppia tulevaisuutta varten. Parin viikon päästä kotihallissa sitten vastaan asettuvat KooVee ja Classic.”

Oilersin onnistujat: Maalivahti Leo Lemmetyinen pelasi hienosti SM-sarjadebyytissään. Lisäksi tehoduo Aaro Ajalin (3+0) ja Rasmus Karmanto (1+3) olivat liekeissä.

Tilastot

 

Kaikki 03-poikien SM-sarjaottelut näkyvät suorina livelähetyksinä. Katso uutinen tästä.

 

Seuraavat ottelut:

18.10. klo 18:30 EräViikingit – Oilers NG02, Mosahalli

22.10. klo 13:30 Karhut – Oilers NG02, Porin Urheilutalo

22.10. klo 17:30 Oilers NGA – Rangers, Tapiolan Urheiluhalli

Kuvat: Marika Kuusela

15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton
10.11.2018Isänpäivä-ottelu huomenna Tapiolan urheiluhallissa - Öljymiehet hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan
08.11.2018Öljypoikien uutiset: Peräti kuusi Öljypoikaa mukana maajoukkueleirillä Eerikkilässä
07.11.2018Hyvävireinen TPS isännöi Oilersia perjantaina
05.11.2018Öljypoikien uutiset: vilkas viikko
03.11.2018Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä
02.11.2018"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

Siirry arkistoon »