Öljymiehet sarjakärkeen - Koovee kaatui Tampereella

14.10.2017

Oilers haki kauden neljännen voiton Tampereelta ja siirtyi samalla Salibandyliigan sarjakärkeen. Vierasvoitto Kooveesta irtosi lukemin 5-8. 

Oilersin startti otteluun ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. Koovee hallitsi ensimmäistä erää, ja Öljymiesten puolustus ei toiminut kuten kauden aikaisemissa otteluissa. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin Kooveen johdossa 4-2. Casper Pfitzner vastasi avauserän molemmista osumista.

- Avauserässä Koovee oli todella terävä. Tiedettiin, että vastaan tulee työteliäs ja organisoitu joukkue, mutta silti olimme alussa hieman kipsissä, kertoi päävalmentaja Heikki Luukkonen ottelun lehdistötilaisuudessa. 

Toisessa erässä kentällä nähtiin piristynyt ja taisteleva Oilers. Markus Markkola tasoitti ottelun jo toisen erän alussa, ja Onni Piiparinen vei Öljymiehet ennen ottelun puoliväliä 4-6 johtoon. Maali oli Piiparisen ensimmäinen tällä kaudella, vaikka paikkoja on ollut useita jo aikaisemmissa otteluissa.

- Maali tuli ottelun kannalta hyvään paikkaan, ja jatkossa on varmasti vapautuneempi olo. Bonuksena ei tarvitse  kuunnella huutelua enään joukkueelta ja valmennukselta, Piiparinen naurahtaa.

Viimeisessä erässä Koovee karvasi korkeammalta, ja Oilersille vapautui useita kääntöpaikkoja. Kakkosketjun laiturit Pfitzner ja Markkola iskivät päätöserässä käännöistä maalin mieheen ja näin varmistuivat loppulukemat 5-8 espoolaisille.

Casper Pfitzner ja Markus Markkola olivat Öljymiesten tehokkaimmat pelaajat. Pfitzner iski neljä maalia ja syötön, Markkolalle merkattiin tehot 2+2.

- Ottelun ensimmäinen erä ei ollut joukkueelta kovin hyvä. Puolustuspeli ontui hieman ja tuli aika paljon hätäisiä ratkaisuja. Erätauolla juteltiin ja sovittiin jengin kanssa, että lähdetään parantamaan peliä yksilötasolla. Hyvin petrattiin siitä, ja tuli onnistumisia, ja sitä kautta itseluottamusta koko joukkueelle, Pfitzner kertasi ottelun kulkua.

Oilers voitti kaksi viimeistä erää lukemin 1-6. Öljymiesten ylivoima oli taas vaarallinen luoden useita hyviä paikkoja. Maalivahti Joonas Kaltiainen oli tässäkin ottelussa mainio. Positiivista on myös se, että kaikki kolme ketjua onnistuivat maalinteossa.

Salibandyliiga jatkuu Oilersin osalta ensi torstaina kotiottelulla. Rauman Salba vierailee Tapiolan urheiluhallilla, ja ottelu alkaa klo 18.30.

Maalikooste

Koovee - Oilers lehdistötilaisuus

Ottelutilastot

15.11.2018"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi
13.11.2018"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa
12.11.2018Öljypoikien uutiset: Öljypojat voittojen tiellä
11.11.2018Öljymiehet hyvässä vireessä - Oilers nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton
10.11.2018Isänpäivä-ottelu huomenna Tapiolan urheiluhallissa - Öljymiehet hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan
08.11.2018Öljypoikien uutiset: Peräti kuusi Öljypoikaa mukana maajoukkueleirillä Eerikkilässä
07.11.2018Hyvävireinen TPS isännöi Oilersia perjantaina
05.11.2018Öljypoikien uutiset: vilkas viikko
03.11.2018Öljymiehille todella makea voitto alkukauden komeetasta SPV:stä
02.11.2018"Luvassa todella viihdyttävä ottelu" - Öljymiehet kohtaa voittamattoman SPV:n lauantaina kotikentällään

Siirry arkistoon »