Öljymiehet sarjakärkeen - Koovee kaatui Tampereella

14.10.2017

Oilers haki kauden neljännen voiton Tampereelta ja siirtyi samalla Salibandyliigan sarjakärkeen. Vierasvoitto Kooveesta irtosi lukemin 5-8. 

Oilersin startti otteluun ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. Koovee hallitsi ensimmäistä erää, ja Öljymiesten puolustus ei toiminut kuten kauden aikaisemissa otteluissa. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin Kooveen johdossa 4-2. Casper Pfitzner vastasi avauserän molemmista osumista.

- Avauserässä Koovee oli todella terävä. Tiedettiin, että vastaan tulee työteliäs ja organisoitu joukkue, mutta silti olimme alussa hieman kipsissä, kertoi päävalmentaja Heikki Luukkonen ottelun lehdistötilaisuudessa. 

Toisessa erässä kentällä nähtiin piristynyt ja taisteleva Oilers. Markus Markkola tasoitti ottelun jo toisen erän alussa, ja Onni Piiparinen vei Öljymiehet ennen ottelun puoliväliä 4-6 johtoon. Maali oli Piiparisen ensimmäinen tällä kaudella, vaikka paikkoja on ollut useita jo aikaisemmissa otteluissa.

- Maali tuli ottelun kannalta hyvään paikkaan, ja jatkossa on varmasti vapautuneempi olo. Bonuksena ei tarvitse  kuunnella huutelua enään joukkueelta ja valmennukselta, Piiparinen naurahtaa.

Viimeisessä erässä Koovee karvasi korkeammalta, ja Oilersille vapautui useita kääntöpaikkoja. Kakkosketjun laiturit Pfitzner ja Markkola iskivät päätöserässä käännöistä maalin mieheen ja näin varmistuivat loppulukemat 5-8 espoolaisille.

Casper Pfitzner ja Markus Markkola olivat Öljymiesten tehokkaimmat pelaajat. Pfitzner iski neljä maalia ja syötön, Markkolalle merkattiin tehot 2+2.

- Ottelun ensimmäinen erä ei ollut joukkueelta kovin hyvä. Puolustuspeli ontui hieman ja tuli aika paljon hätäisiä ratkaisuja. Erätauolla juteltiin ja sovittiin jengin kanssa, että lähdetään parantamaan peliä yksilötasolla. Hyvin petrattiin siitä, ja tuli onnistumisia, ja sitä kautta itseluottamusta koko joukkueelle, Pfitzner kertasi ottelun kulkua.

Oilers voitti kaksi viimeistä erää lukemin 1-6. Öljymiesten ylivoima oli taas vaarallinen luoden useita hyviä paikkoja. Maalivahti Joonas Kaltiainen oli tässäkin ottelussa mainio. Positiivista on myös se, että kaikki kolme ketjua onnistuivat maalinteossa.

Salibandyliiga jatkuu Oilersin osalta ensi torstaina kotiottelulla. Rauman Salba vierailee Tapiolan urheiluhallilla, ja ottelu alkaa klo 18.30.

Maalikooste

Koovee - Oilers lehdistötilaisuus

Ottelutilastot

13.08.2018Yläkoululaisten aamuvalmennus käynnistyy
13.08.2018Liigajoukkueen harjoitusotteluun muutos - mukana Latvia Open otteluohjelma
10.08.2018Kiinnostaako valmennus -tai ohjaustyö? Etsimme uusia valmentajia tai liikunnanohjaajia!
06.08.2018Salibandykoulu ja harrasteryhmien ilmoittautuminen avattu!
31.07.2018Öljypoikien uutiset: Harjoitusottelut
25.07.2018Päävalmentaja haastattelussa - harjoituspelit käyntiin torstaina
29.06.2018Öljymiehet ja Unihoc yhteistyöhön
19.06.2018Öljymiesten harjoitusottelut
13.06.2018Esport Oilers etsii ohjaajia salibandykouluihin !
26.05.2018TIMANTTIKERHO - tyttöjen uusi salibandykoulu!

Siirry arkistoon »