Öljypoikien uutiset: kaikki NG-joukkueet suoraan SM-sarjaan!

21.08.2017

Viime vuosien tapaan, myös tänä vuonna kaikki Oilersin NG-joukkueet pelasivat suoraan tiensä SM-sarjaan. A-junioreilla paikka oli jo valmiina viime kaudelta, mutta B-, C1- ja C2-pojat etenivät SM-sarjaan voittamalla omat karsintalohkonsa. Onnittelut joukkueiden taustaryhmille, sekä tietenkin itse pelaajille hienosta työstä kentällä ja sen ulkopuolella.

17-18NG02.jpg

B-pojat pelasivat omat ottelunsa Lappeenrannassa, jossa he ensimmäisenä päivänä pelasivat lohkovoiton itselleen. Pääsyn SM-sarjaan ratkaisi lohkovoittajien keskeinen pudotuspeli, joten sunnuntaina he kohtasivat P-lohkon voittajan FOSUn. Tämän ratkaisevan ottelun Oilers NGB voitti puhtaasti lukemin 8-4 ja varmistivat näin paikkansa SM-sarjassa.

” Lauantain avauspelistä Salbaa vastaan muodostui todellinen trilleri. Latinki oli kohdillaan ja vireystila hyvä, mutta kaverin puolustussumppu aiheutti meille isosti hankaluuksia. Lisäksi vihulaisen veska seisoi päällään eikä rouva fortunakaan ollut puolellamme. Laukaukset pelissä meille 89-17, mutta maalit ratkaisevat. Helpottava voitto saatiin lopulta pilkuilla. Annetaan iso hatunnosto todella urheasti peittäneiden Raumalaisten suuntaan.

Lauantain iltapäiväpelissä vähän sekoiteltiin kokoonpanoja ja pelattiin koko matsi 18 ukolla. Ensimmäinen erä oli vaikea, mutta tämän jälkeen lisättiin kentällä tempoa ja saatiin ketsuppipullot kunnolla auki. Lopulta meille selkeä 13-1 voitto ennen täyttä peliaikaa.

Sunnuntaina lohkovoittajien pelissä Fosua vastaan esitettiin varsin hyvää ja kypsää peliä. Kaveri roikkui mukana meidän typerien jäähyjen ja huonon viimeistelyn avulla kaksi erää, mutta kolmannessa erässä sitten lyötiin homma pakettiin ennen täyttä aikaa. Olen varsin tyytyväinen joukkueen peliesitykseen ratkaisevassa pelissä. Useampi kaveri nosti profiiliaan aiemmista esityksistä ja viisikkotasolla nähtiin ajoittain varsin hyvää pallollista peliä. Lisäksi pallotton pelaaminen oli pääosin hyvällä tasolla eikä Fosu päässyt juurikaan maalipaikoille tasakentällisin pelatessa. Kuten aiemmin totesin, niin tyhmät jäähyt sotkivat peliä ja vastaavaan ei ole jatkossa varaa. 5vs5 peli hyväksemme lukemin 7-1, joten ansaistusti sm-sarjapaikka meille. Ensimmäinen tavoite siis saavutettu ja matka jatkuu. Tehdään laadukkaasti ja määrätietoisesti töitä, kehitytään ja mennään eteenpäin!” Oilers-luotsi Aleksi Lammi kertoi viikonlopun jälkeen.

17-18NG02maalivahdit.jpg

Oilers NG02-joukkue pelasi karsintaottelunsa hieman lähempänä Myllypurossa. He voittivat kaikki kolme otteluansa selkein lukemin, joista yhden keskeytyksellä.

Päävalmentaja Sami Koskinen oli viikonlopun jälkeen tyytyväinen joukkueen suoritukseen: ”Joukkue pelasi syksyn tärkeimmän viikonlopun JOUKKUEENA hyvin. Ensimmäinen peli LASBia vastaan oli vähän nihkeää, johtuen osin kaverin pelitavasta ja todella mahtavasta parimetrisestä maalivahdista. Voitto 7-1 kuitenkin. Toinen peli 19 minuuttia ja 12-0 pelailtiin pois. Ratkaisupeli Hifkiä vastaan oli kohtuu tasainen. Joukkueen asenne oli erittäin hyvä. Pelillisesti oltiin aavistuksen parempia ja se riitti 5-1 voittoon. Kokonaisuudessaan puolustuspelaaminen oli hyvällä tasolla kaikissa peleissä maalivahteja myöten. 2 maalia omiin on kiitettävä suoritus! Tästä on hyvä jatkaa SM-sarjaan.”

Oilers NG03 pelasi viikonlopun aikana neljä ottelua, joista kolme päättyi keskeytykseen. Vahvassa vireessä kotikentällä ollut NG03 teki karsintaturnauksen aikana huimat 53 maalia päästäen omiinsa vain kahdeksan. Täysin ansaitusti siis myös tämä joukkue aloittaa alkavalla kaudella taistelunsa SM-mitaleista.

Päävalmentaja Timo Karppanen kommentoi viikonloppua jälkeenpäin: ”NG03 esitti vahvaa tekemistä viikonlopun karsinnoissa ja selvitti karsinnat suoraan 4 voitolla. Joukkuepelimme oli energistä ja tehokasta. Kiitoksia reiluista otteluista ja tsemppiä kaudelle: Leisku, SPV, Voima ja LaSBjr. Joukkueemme ansaitsee pienen lepotauon, minkä jälkeen alamme keskittyä kohti SM-sarjaa.”

Kuvat:Marika Kuusela

16.10.2018Öljypoikien uutiset: tappioton viikko
13.10.2018Karhut ja Oilers kohtaavat Porissa
10.10.2018Öljymiehien persoonat ja pelivälineet esiin - Öljybägi on Esport Oilersin uusi videosarja
10.10.2018Öljypoikien uutiset: peliveljiä ja hirvirytkettä
05.10.2018Öljymiehien nousujohteinen peli ei riittänyt tällä kertaa voittoon
04.10.2018"Pistetään pallo reppuun" - Nokian KRP saapuu Öljymiehien vieraaksi perjantaina
04.10.2018Maalikooste Koovee - Oilers 5-6 ja.
03.10.2018Koovee ja Öljymiehet iskevät yhteen keskiviikkona
01.10.2018Öljypoikien uutiset: Voittoisa lauantai junioreille
29.09.2018Öljypoikien uutiset: A-nuorten SM-sarja käynnistyy tänään!

Siirry arkistoon »