Öljypoikien uutiset: kohti SM-karsintoja

17.08.2017

Junioreiden SM-karsinnat pelataan tulevina viikonloppuina. B-pojat taittavat matkaansa Lappeenrantaan, missä heitä vastaan asettuu LoSB ja Salba. Tässä sarjassa lohkoparien voittajat pelaavat vielä karsintaottelun pääsystä SM-sarjaan ja lohkojen 2. sijoittuneet jatkavat karsinnan toiseen vaiheeseen. B-pojat pelaavat lohkossa O ja sen lohkopariksi on merkitty P.

Kysyimme päävalmentaja Aleksi Lammilta että millä fiiliksillä he lähtevät tulevaan koitokseen: "Valmistautuminen tuleviin karsintoihin on sujunut pääsääntöisesti suunnitelmien mukaan. Alkukesästä ennen heinäkuun kahden viikon ot-jaksoa pääpaino oli yksilöiden valmiuksien kehittämisessä ja fyysisen suorituskyvyn parantamisessa. Heinäkuun puolen välin jälkeen on pureuduttu tarkemmin 5vs5 maailmaan. Koko kesänä isoina teemoina ovat olleet pelaamaan oppiminen, yhteistyö ja urheilijaksi kasvaminen. Töitä on paljon edessä, mutta koko ajan mennään oikeaan suuntaan.

Olemme pelanneet useita harjoituspelejä ja pyörittäneet kokoonpanoja todella paljon yksittäisten pelien välillä. Joukkueen sisällä on ollut todella kova kilpailu pelipaikoista, ja useampi kaveri on antanut hyvät näytöt osaamisestaan. Elokuussa tuskin yhdelläkään joukkueella peli on valmista, mutta meidän pelaamisen peruskulmakivet ja punainen lanka on saatu juurrutettua pojille melko hyvin. Vaikka pelaamisen taso on vaihdellut kovasti yksittäisen illan välillä, on rutiinitasomme tällä hetkellä vahva. Luottavaisin mielin ja määrätietoisena lähdemme kohti tulevaa viikonloppua."

B-poikien otteluita voit seurata täältä.

B_finaaliin.JPG 

NG02-poikien lohkossa pelaa kolme muutakin joukkuetta. Vastaan asettuu HIFK, LaSB Hml ja O2-JKL II. Ottelut pelataan Arena Center Myllypurossa ja lohkon voittajat pääsevät suoraan SM-sarjaan. Loput kolme joukkuetta joutuvat jatkokarsintaan. Ottelut pelataan myöskin tulevana viikonloppuna.

NG02-joukkueen päävalmentaja Sami Koskinen kertoi joukkueen kuulumiset seuraavasti: ”02-poikien kesä on mennyt hyvin, ainakin testitulosten perusteella. Treenaaminen aloitettiin 1.8. ja sen jälkeen on ollut erittäin tiivis ohjelma. Viimeisellä viikolla ennen karsintoja löysäämme tahtia ja uskotaan, että karsinnoissa ollaan kunnossa.”

Oilers NG02-ottelut löytyvät täältä.

 

NG03-pojat pääsevät ensimmäistä vuottaan pelaamaan SM-sarjapaikasta. Ottelut pelataan Esport Areenalla, jossa vastaan asettuu LASB Jr, Leisku, SPV ja Voima. Myös tässäkin sarjassa lohkovoittajat pääsevät suoraan SM-sarjaan ja kakkoset ja kolmoset jatkavat sitten karsintoja seuraavana viikonloppuna.

NG03-poikien päävalmentaja Timo Karppanen kertoi myös heidän kuulumisiaan: ”NG03 on valmistautunut tulevan viikonlopun SM-karsintoihin mm. FBA-viikonlopulla 6-8.8. Testeissä paljastui, että fysiikan painopistealueilla joukkue oli mennyt selkeästi eteenpäin. Pelasimme myös kolme ottelua hyvällä menestyksellä. Joukkueessa on tällä hetkellä hyvä, sopivan jännittynyt pöhinä. Pääsemme mittaamaan tasoamme kotikentällä jo heti näin kauden alussa.”

Oilers NG03-poikien ottelut kannattaa käydä katsomassa paikan päällä, mutta ne löytyvät myös tästä linkistä

16.10.2018Öljypoikien uutiset: tappioton viikko
13.10.2018Karhut ja Oilers kohtaavat Porissa
10.10.2018Öljymiehien persoonat ja pelivälineet esiin - Öljybägi on Esport Oilersin uusi videosarja
10.10.2018Öljypoikien uutiset: peliveljiä ja hirvirytkettä
05.10.2018Öljymiehien nousujohteinen peli ei riittänyt tällä kertaa voittoon
04.10.2018"Pistetään pallo reppuun" - Nokian KRP saapuu Öljymiehien vieraaksi perjantaina
04.10.2018Maalikooste Koovee - Oilers 5-6 ja.
03.10.2018Koovee ja Öljymiehet iskevät yhteen keskiviikkona
01.10.2018Öljypoikien uutiset: Voittoisa lauantai junioreille
29.09.2018Öljypoikien uutiset: A-nuorten SM-sarja käynnistyy tänään!

Siirry arkistoon »