12
MAR
18.30
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, F-liigan runkosarja

Oilers - TPS  5 - 9

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers isännöi TPS:ää perjantai-illan mittelössä Tapiolassa!

Oilers isännöi TPS:ää viime kevään välierien uusinnassa


Oilers vs. TPS // PE 12.11. // 18.30 // Tapiolan Urheiluhalli

Liput: Tiketti.fi
Lähetys: Ruutu.fi

Oilersin kausi, 10 O, 7 V, 0 JAV, 2 JAH, 1 H, sijalla #3
TPS:n kausi, 10 O, 5 V, 2 JAV, 0 JAH, 3 H, sijalla #6


Kahden viikon tauon jälkeen Oilersilla on luvassa jälleen kotiottelu Tapiolan Urheiluhallilla. Lokakuun lopussa pelatun Oilers vs. EräViikingit-ottelun jälkeen Oilers matkasi Hämeenlinnaan ja Poriin kohtaamaan Steelersin ja Karhut. Molemmat vierasottelut päättyivät Öljyn kannalta maukkaasti, sillä maakuntamatkalta tarttui mukaan täydet pisteet. Kymmenen pelatun ottelun jälkeen Oilersilla on kasassa maistuvat seitsemän voittoa, mutta miinuspuolena suora tappio Nokian KrP:lle sekä tappiot rangaistuslaukauskilpailussa Happeelle ja EräViikingeille.

Huomisen vastustajan TPS:n alkukausi alkoi haastavasti, mutta turkulaisten pelivire on ollut nousujohteinen. Viime kaudella runkosarjan kolmannelle sijalle yltäneen Palloseuran kausi ei alkanut mairittelevasti, sillä kolme ensimmäistä ottelua päättyi tappioihin Oilersia, Indiansia sekä OLS:ia vastaan. OLS-tappion jälkeen TPS on napsinut pelkästään voittoja, ja matkan varrella ovat kaatuneet niin LASB, Jymy, EräViikingit, Classic, Steelers, Karhut ja Tiikerit. Erityisesti jatkoaikavoitto Classicista oli TPS:ltä merkittävä voitto, sillä hallitseva mestari Classic ei ole pistemenetyksiin sortunut muissa alkukauden otteluissaan.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen sarjan avauskierroksella oli Oilersin maalijuhlaa, sillä espoolaiset hakivat tylyn voiton Turusta voittaen ottelun peräti lukemin 11-4.

Ensimmäistä kauttaan Oilersissa pelaava Tuure Ailio kommentoi ottelun ennakkoasetelmia; ”Kauden avauspelissä oltiin selkeästi edellä, sen jälkeen TPS on saanut sairastuvalta vahvistuksia ja muutenkin löytänyt hyvä vireen. Tiukka ja varmasti fyysinen peli tulossa.”

Vaikka kotipeleissä onkin ollut haasteellista, ei Ailio näe vaikeuksia vieraspelien hyvän pelivireen tuomisessa huomenna kaukaloon; ”En usko, että siihen taikatemppuja vaaditaan. TPS on vastustaja, joka varmasti sytyttää joukkueen ja uskonkin että huomenna nähdään kauden parasta Oilersia.”

Urallaan pääosin hyökkääjänä pelannut Ailio on aloittanut mairittelevasti Oilersissa puolustajan tontilla. Ikävänä seikkana sattui lyhyt loukkaantumisesta johtunut poissaolo, jota Ailio avaa; ”Classic-pelissä kantapää otti pientä osumaa. Vaivan piti olla nopeasti ohi, mutta kestikin pari viikko odotettua pidempään. Siinä kohtaa kävi sitten klassisesti eikä maltti riittänyt, vaan lähdin liian aikaisin pelaamaan. Sen seurauksena takareisi on hieman viime viikkoina vaivannut. Päivän kunto on ollut parempikin, mutta pikku hiljaa fysiotiimin kanssa koitetaan parsia miestä kasaan.”


Osta liput huomiseen Oilers vs. TPS-otteluun TÄSTÄ!