8
LOK
18.30
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, F-liigan runkosarja

Oilers - Tikkurilan Tiikerit  10 - 4

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers isännöi Tikkurilan Tiikereitä perjantain paikalliskamppailussa!

Sarjassa kolmantena oleva Oilers ottaa mittaa toiseksi viimeisenä olevista Tiikereistä


Esport Oilers vs. Tikkurilan Tiikerit // Perjantai 8.10. // 18:30 // Tapiolan Urheiluhalli
Liput: Tiketti.fi
Lähetys: Ruutu.fi


Perjantain vastustajan Tiikereiden rivit kokivat melkoisen muodonmuutoksen kesän aikana. Kissaeläinten rosterista poistuivat Joakim Lund, Nemo Sipilä, Teemu Kantanen, Kalle Laakso, Janne Jaanus, Robert Tarkkanen, Toni Rintala, Niklas Laurila, Janne Salonen, Joni Lomakin, Tomi Palin, Yannick Lindroos sekä valmennuksesta Miro Mäkelä.

Lähteneiden tilalle Tiikereihin siirtyivät Kevin Starck, Samuli Granlund, Sami Aalto, Mikko Sjöholm, Aki Kolari, Valtteri Järnfors, Timon Merz, Olli Taskinen, Valtteri Laine sekä Eemeli Horttanainen. Valmennusvastuun Tiikereissä otti Janne Juote.

Ennakkoon sarjan häntäpäähän povatun Tiikereiden alkukausi ei ole ollut helppo. Sarja-avauksessa Tiikerit onnistuivat haastamaan Westend Indiansin, mutta lopputuloksena oli Heimon 4-3 voitto. Seuraavassa ottelussa LASB:in vieraina tukkaan tuli lukemin 7-4. Verrattuna muihin F-liigan joukkueisiin, Tiikerit ovat pelanneet vähiten pelejä. Tämä on saattanut toimia Tiikereiden etuna, sillä radikaalisti uudistuneella joukkueella on tyypillisesti suuri työ saada yhteispeli toimimaan.

Oilersin alkukausi on mennyt neljän pelatun ottelun perusteella mukavasti. Sarja-avauksessa Öljymiehet hakivat isonumeroisen 11-4 voiton Turusta, ja seuraavassa vierasottelussa Oilers niisti Jymyn lukemin 8-3. Kotikaukalossa pelit eivät ole menneet erityisen maukkaasti, sillä ensimmäinen kotiottelu Classicia vastaan keskeytettiin Krister Savosen loukkaantumisen myötä, ja viimeisimmässä ottelussa Nokian KrP haki 5-4 vierasvoiton Tapiolasta.

Huolimatta joukkueiden erosta pelaajamateriaalissa ja sarjasijoituksesta, pelit Oilersin ja Tiikereiden välillä ovat historiallisesti olleet tiukanpuoleisia. Paikalliskamppailun intensiteettiä on kasvattanut perinteisesti useiden entisten Öljymiesten halu näyttää osaamistaan Tiikereiden riveissä erityisesti Oilersia vastaan pelattaessa.

Oilersin tehokkaimpiin hyökkääjiin lukeutuva Tuomas Iiskola kommentoi huomisen mittelöä; ”Meidän ja Tiikereiden väliset pelit ovat olleet tiukkoja, niin odotan samantyylistä peliä huomiselta.”

”KrP:ta vastaan opimme jälleen, että meidän täytyy hyvän startin lisäksi jatkaa samalla temmolla koko matsin ajan, ja olla tehokkaita maalipaikoissa. Luvassa on todella vaikea ilta, jos emme ole heti alussa hereillä, ja asenteemme ei ole kunnossa.”


Esport Oilers vs. Tikkurilan Tiikerit // Perjantai 8.10. // 18:30 // Tapiolan Urheiluhalli
Liput: Tiketti.fi
Lähetys: Ruutu.fi