22
TAM
18.30
Miesten F-liigajoukkue, F-Liiga

Oilers - Tiikerit  7 - 3

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers nappasi paikalliskamppailussa voiton Tiikereistä!

Kauden toinen Oilersin ja Tiikereiden välinen kohtaaminen päättyi jälleen espoolaisten voittoon.


Maalikooste
Tilastot

Jos edellisessä kohtaamisessa Öljymiesten peliin tulossa ja avauserässä oli haasteita, niin nyt tahmeudesta ei ollut tietoakaan. Oilers tuli avauserään todella väkevästi ja kuudennella peliminuutilla Öljymiehet johtivat peliä lukemin 3–0. Jasper Juutin, Markus Markkolan ja Tuomas Iiskolan maaleilla. Tiikerit onnistuivat kertaalleen maalinteossa, mutta erän viimeisen sanan sanoi Rasmus Kainulainen johdattamalla maalillaan Oilersin 4–1 johdossa erätauolle.

Oilersin kolmannen maalin iskenyt Tuomas Iiskola painottikin valmistautumista; ”Parissa viime pelissä startti ei ole ollut niin hyvä kuin olisi haluttu, joten siihen kiinnitettiin huomiota ja se olikin suht hyvä.”

Läpi ottelun pelillisesti niskan päällä ollut Oilers aloitti maalinteon myös toisessa erässä Antti Suomelan säkenöivällä rannelaukauksella, joka vei Öljyn 5-1 johtoon. Maalitahti kuitenkin hiipui hieman ensimmäisestä erästä, sillä toinen erä päättyi tasan molempien joukkueiden osuessa kahdesti. Oilersin kuudennesta maalista vastasi Tuomas Iiskola.

Kolmen maalin johtoa ei salibandyssa voine pitää erityisen merkittävänä, mutta Oilersin pelillinen hallinta antoi luvan odottaa espoolaisvoittoa ottelun päätteeksi. Näin myös tapahtui, sillä kolmannessa erässä nähtiin vain yksi täysosuma Jasper Juutin illan toisen maalin muodossa. Summerin soitua espoolaisten varmistui kauden toinen voitto Tikkurilan Tiikereistä, ja espoolaisten kurssi nousi kolmella sarjapisteellä.

Kaksi maalia iskenyt Tuomas Iiskola oli mielissään voitosta, mutta näki Öljymiesten otteissa myös kehitettävää; ”Saatiin peliin hyvä startti ja pystyimme luomaan paikkoja läpi pelin. Annettiin pari halpaa maalia mutta muuten puolustettiin tiiviisti ja pidettiin Tiikerit pois maalipaikoilta.”

”Meidän jokaiselle kentälliselle tuli muutamia turhia pallonmenetyksiä keskialueella, niistä täytyy päästä eroon, kun mennään kevättä kohden ja pelata fiksummin, jos haluamme mennä pitkälle.”

Ottelussa 21 torjunnallaan voiton Oilersille varmistanut maalivahti Niko Nordström näki myös Oilersin vahvuudet ja heikkoudet perjantai-illan mittelöstä; ”Pallokontrollia painotettiin ennen peliä ja saatiin sitä kautta pidettyä Tiikerit pois maalipaikoilta. Lisäksi painotettiin peliin lähtöä ja valmistautumista, missä onnistuimme hyvin. Tulevissa peleissä meidän tulee vääntää ruuvia tiukemmalle kaksinkamppailuissa.”

Öljymiesten tarina jatkuu ensi tiistaina Hämeenlinnassa! Klo 18.30 alkavan Steelers vs. Oilers-ottelun näyttää VeikkausTV.

Tilastot

7 - 3

Tiikerit
4 - 12 - 21 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo