2
MAR
18.30
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, F-liigan runkosarja

Karhut - Oilers   5 - 7

Porin Urheilutalo

Oilers kohtaa Karhut tiistai-iltana Porissa!

Oilers kohtaa Karhut ensimmäistä kertaa sitten kauden 2018–2019


Karhut vs. Oilers // TI 2.11. // 18.30 // Porin Urheilutalo
Liput: Tiketti.fi
Lähetys: Ruutu.fi

Karhujen kausi, 8 O, 1 V, 0 JAV, 0 JAH, 7 H, sijalla #13
Oilersin kausi, 9 O, 6 V, 0 JAV, 2 JAH, 1 H, sijalla #3


Viime lauantaisella voitolla Steelersistä sarjataulukossa kolmanneksi nousseella Oilersilla on ollut otteluohjelmaltaan erikoinen alkukausi, sillä valtaosa otteluista on pelattu vieraissa. Yhdeksästä pelatusta ottelusta vain kolme on pelattu kotikentällä, ja yhtä erikoisella tavalla tuloksellisesti Oilers on pärjännyt selvästi paremmin vierasotteluissaan kuin kotona. Kuudesta vieraissa pelatusta ottelusta Oilers on onnistunut voittamaan viisi, häviten ainoastaan Happeelle rangaistuslaukauksilla. Tapiolan Urheiluhallilla Oilers on voittanut ainoastaan kerran kolmesta pelatusta ottelusta.

Oilers-hyökkääjä Kristian Lamminen puntaroi tulosten epätasaisuutta suhteessa pelipaikkoihin; ”Tässä on vaan käynyt niin, että kotipeleissä meillä on ollut ehkä hieman ylilatausta emmekä ole olleet hereillä alusta asti. Vieraissa taas osataan toimia rutiininomaisesti ja tehdä asioita oikein ollaksemme valmiita, kun aloitusvihellys soi.”

”Pelillinen lataus on varmasti iso osa kotipeleissä, kun kannustava yleisökin pääsee paikalle. Joka tapauksessa on mahtavaa, että yleisöä saa taas olla mukana. Jatkossa varmistetaan, että kotona yleisö saa rahalle vastinetta ja voitetaan pelejä!”

Henkilökohtaisia onnistumisia on kuitenkin nähty runsaasti, MM-kisapaikasta taistelevat Justus ja Rasmus Kainulainen löytyvät sarjataulukon kärkipäästä Justus Kainulaisen johtaessa sekä maali-, että pistepörssiä. Veljesten takana korkealla pörssissä ovat myös Markus Markkola, Santeri Lindfors sekä Tuomas Iiskola.

Huomisen vastustaja Karhut eivät ole päässeet helpolla palattuaan liigakartalle. Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen porilaisilla on kasassa ainoastaan yksi voitto muiden otteluiden päätyttyä suoriin tappioihin. Sarjataulukossa porilaiset ovat toiseksi viimeisenä, tasan yhden voiton edellä vielä pisteettömistä Tikkurilan Tiikereistä. Tähän mennessä ainoan voittonsa Karhut nappasivat lokakuun alussa LASB:ia vastaan voitettuaan lahtelaiset lukemin 5-3 Lahdessa.

Kesän aikana Karhujen pelaajaliikenne oli todella maltillista, sillä joukkueesta pois siirtyi neljä pelaajaa, ja vastavuoroisesti Karhut vahvistuivat Tino Niemisen liityttyä valmennukseen, ja Eerik Lukkarin sekä Juha Tikan liityttyä pelaajistoon. Alkukaudesta Karhujen tuikkivin tähti on ollut hyökkääjälupaus Juuso Ahola, jonka saldona kahdeksasta ottelusta on kuusi maalia sekä viisi syöttöpistettä.

Tuorein tuntuma Karhuja vastaan pelaamisesta on tälle kaudelle paluun Oilersiin tehneellä Kristian Lammisella. Viime kaudella ”Kissu” edusti Kirkkonummi Rangersia, joka taisteli tiiviisti Karhujen kanssa Divarin finaaleissa. Tuolloin Karhut onnistuivat voittamaan finaalit puhtaalla pelillä otteluvoiton 3–0.

”Tälläkin kaudella Karhut on fyysinen ja nopea joukkue. Odotettavissa on varmasti kuumaa kamppailua ja vauhdikasta menoa! Meidän pitää olla hereillä heti alusta lähtien ja puhaltaa yhteen hiileen!

On toki kiva kohdata viime kevään Divarin mestarit uudestaan ja näyttää kaapin paikkaa tällä kertaa, täytyy kuitenkin muistaa, että nyt on hieman eri karkelot meneillään, ja eri joukkue, jonka kanssa pääsee kohtaamaan Karhut.”

Lammisen paluu liigatasolle on ollut sangen onnistunut, sillä kuudessa pelaamassaan ottelussa mies on iskenyt neljä maalia ja syöttänyt yhden. Varjopuolena on ollut pieni loukkaantuminen, jonka vuoksi väliin jäi lokakuussa kolme ottelua.

Lamminen kommentoi alkukauttaan; "Alkukausi on lähtenyt käyntiin oikein mukavasti, lukuunottamatta harmillista lokakuun loukkaantumista. Olen päässyt hyvin tekemisen meininkiin ja jengiin mukaan, ja tavoitteena olisi kehittää peliä eteenpäin koko ajan tehokkaammaksi ja saada lisää vastuuta! Pientä nivusvammaa tässä nyt on hoideltu ja kuntoutettu. Sen puolesta alkaa olla jo kaikki kunnossa ja pelillä 100 % mukana."


Karhut vs. Oilers huomenna klo 18.30


Tilastot
Karhut

5 - 7

1 - 22 - 22 - 3

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo