OILERS B-AKATEMIA

B-Sininen.jpg

Tervetuloa kotisivuillemme !

Oilers B-Akatemia kokoonpano perustuu Oilers 02-03 ikäluokasta. Joukkue edustaa junioritoiminnan kilpaoimintaa antaen pelaajille ammattimaista ja monipuolista valmennusta pelaajan omia tavoitteita kannustaen. Tavoitteenamme on kehittää pelaajia kohti kilpa- ja huippusalibandya.

Joukkueemme pelaajille yhteisiä arvoja tavoitteellisen kilpaurheilun lisäksi ovat kilpaurheilijaksi kasvaminen ja kehittyminen, sitoutuminen harjoitteluun sekä korkea motivaatio ja kilpaurheilijan asenne myös salibandykenttien ulkopuolella. Harjoittelemme 3- 4 kertaa viikossa Tapiolan Esport Arenalla. Joukkueharjoitusten lisäksi pelaajillamme ja maalivahdeillamme on mahdollisuus osallistua seuran järjestämiin maalivahti- ja aamuharjoituksiin.

JOUKKUEESEEN ETSITÄÄN 1-2 MAALIVAHTIA. Mikäli olet motivoitnut ja tavoitteellinen maalivahti, olethan yhteydessä joukkueen valmennukseen!

Päävalmentaja
Mika Raunio
0400 698695

mikar.raunio@hotmail.com


Uutiset

Kiinnostaako valmennus -tai ohjaustyö? Etsimme uusia valmentajia tai liikunnanohjaajia! (10.08.2018)
Esport Oilers etsii jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita henkilöitä toimimaan seurassa valmentajina ja liikunnanohjaajina.  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden..