HARRASTETOIMINTA

SALIBANDYKOULUT

Salibandykoulut ovat tarkoitettu salibandy- ja liikuntaharrastusta aloittaville tai harrastuksen alkuvaiheessa oleville lapsille. Salibandykoulun tavoitteena on innostaa monipuoliseen liikkumiseen leikkien ja pelien kautta, sekä opettaa kehonhallintaa, motorisia- ja lajitaitojen alkeita, sekä ryhmässä toimimista. Harjoitustunnit sisältävät leikkimistä, pelaamista, sekä laji -ja liikuntataitojen opettamista. Toimintavuoden aikana pelataan lisäksi kaksi salibandykoulu turnausta. Toiminnassa huomioidaan lapsen ikä ja motorinen kehittyminen.

Ryhmiä on tarjolla kaupunginosittain tytöille ja pojille. Salibandykoulut mahdollistavat ensiaskeleet kohti joukkuetoimintaa.

Katso kaikki salibandykouluryhmät tästä


HARRASTERYHMÄT

Harrasteryhmät ovat tarkoitettu kevysmuotisesta ja matalankynnyksen salibandyharrastuksesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Harrasteryhmien tavoitteena on tarjota säännöllinen liikuntaharrastusta, hauskassa ja kannstavassa ilmapiirissa ilman kilpailullista painetta. Harjoitustunnit sisältävät liikunta -ja lajitaitojen harjoittelua, sekä pelaamista. Toiminnassa huomioidaan harrastajan lähtötaso.

Ryhmä on tarkoitettu uusille harrastajille tai vaihtoehtona niille jotka eivät vielä halua liittyä mukaan joukkuetoimintaan.

Katso kaikki harrasteryhmät tästä


KOULUKERHOT

Koulukerhot ovat kouluilla 1-3.luokkalaisille iltapäivisin järjestettäviä kerhoryhmiä salibandysta ja/tai lisäliikuntaharrastuksesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Koulukerhon tavoitteena on innostaa monipuoliseen liikkumiseen leikkien ja pelien kautta, sekä opettaa kehonhallintaa, motorisia- ja lajitaitojen alkeita, sekä ryhmässä toimimista. Harjoitustunnit sisältävät leikkimistä, pelaamista, sekä laji -ja liikuntataitojen opettamista. Toimintavuoden aikana pelataan lisäksi kaksi kerhoturnausta. Toiminnassa huomioidaan lapsen ikä ja motorinen kehittyminen.

Ryhmiä on tarjolla useilla kouluilla Espoossa. Koulukerhot mahdollistavat siirtymisen tai pelaamisen joukkuetoiminnassa.

Katso kaikki koulukerhot tästä